Foto & Video Hi-fi Hemmabio Högtalare Hörlurar TV

TIPS: PÅSK 2022: 40 BRA SERIER OCH FILMER

Tips på filmer och serier till påsk

Det blir definitivt ingen riktig påskvecka utan något bra att titta på!

Publicerad 2022-04-16 - 12:30
PÅSK 2022: 40 BRA SERIER OCH FILMER
Tor Aavatsmark

För exakt ett år sedan skrev vi en artikel om tips på bra filmer och TV-serier till påsken 2021. För andra (!) påsken i rad präglades världen då av coronapandemin, med alla minimala möjligheter att resa utomlands, hålla socialt avstånd, stängda biografer och teatrar och en anmodan att vistas inomhus med sina nära och kära.

Allt var med andra ord upplagt för en inomhuspåsk med massor av tid framför TV:n.

I år har vi äntligen lagt helvetespandemin bakom oss, men med tanke på hur kallt och grått det är utomhus just nu kan vi lika gärna tillbringa påsken inomhus i år också 😉

Och då är det ju tur att det finns massor av utmärkta serier och filmer på de många filmtjänsterna.

Läs också Alla nya streamingtitlar i april Dessa serier/filmer kan du streama i april - och nu kommer The Flight Attendant, säsong 2!

Bland förra årets nykomlingar på listan vill vi särskilt lyfta fram en briljant Kate Winslett i Mare of Easttown (HBO Max), Guillermo del Toros fulavackra film noir-triumf Nightmare Alley samt den utmärkta, klassiska, Agatha Christie-deckaren Döden på Nilen på Disney+ där Kenneth Branagh har fulländat en av Christies mest kända kriminalromaner – och levererar en visuell festafton.

 

Om du är ett fan av traditionell ”påsk-krim” rekommenderar vi starkt ett återseende med den spännande Bloodline eller den danska Kastanjemannen. Missa inte heller den sista säsongen av Michael Connellys Bosch (säsong 7).

Har du en mer “modern” smak så vad sägs om Marvel-serien Hawkeye på Disney+ eller Raised by Wolves på HBO?

 

Ljud & Bild tipsar dig om de bästa serierna och filmerna som du kan titta på i helgen – och nej, du hittar dem inte på de linjära TV-kanalerna.

PS! Läs vårt test av de internationella strömningstjänsterna här.

Glad TV-påsk! 🙂

Här är filmerna och serierna som L&B rekommenderar till årets påsk:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen