Bil & Elfordon Datorer Sport & Träning Gaming Mobil Smart hem Teknik
Redaktionen rekommenderar
Annonsinnehåll: Nikon Z f

Nikon Z f, en elegant spegellös kamera som sömlöst kombinerar mångsidighet och prestanda

Läs mer
Senaste artiklarna
Samsung Galaxy S24 Ultra Samsung Galaxy S24 Ultra både imponerar och gör oss besvikna. Men vi ser redan fram emot Galaxy S25 Ultra, för AI har kommit för att stanna.
utvalda artiklar
Senaste tester
5 Sous vide-cirkulatorer Från kockarnas hemliga teknik till något vi alla kan göra hemma för ett perfekt resultat. Sous vide har blivit vardagsmat.
Engo 2 Ett par sportiga solglasögon som ska visa tempo och annan matnyttig information inne i själva glaset när jag är ute och springer eller cyklar. Kan det verkligen fungera?
Samsung Galaxy S24 Ultra
Samsung Galaxy S24 Ultra både imponerar och gör oss besvikna. Men vi ser redan fram emot Galaxy S25 Ultra, för AI har kommit för att stanna.
Dreame Z10 Station
Dreame Z10 Station suger glatt upp damm och smuts. Med den automatiska tömningsstationen skulle vi kunna ha en lysande produkt om bara sugkraften var mer stabil och batteritiden bättre.
Polestar 2 Long Range Single Motor
Med bakhjulsdrift och stort batteri går den uppdaterade Polestar längre än de flesta.
3 snöslungor
Ett enklare liv med en batteridriven snöslunga: För dig som vill skona ryggen från att skotta tung snö. Vi har testat tre stycken med lite olika användningsområden. Och blev förvånade.
Mest läst just nu
Xiaomi och Leica samarbetar om mobilkameror Det nya Xiaomi x Leica Optical Institute ska forska om framtidens mobilkameror
Dreame Z10 Station
Dreame Z10 Station suger glatt upp damm och smuts. Med den automatiska tömningsstationen skulle vi kunna ha en lysande produkt om bara sugkraften var mer stabil och batteritiden bättre.
Miele firar 125 år med specialkampanjer
Miele grundades 1899 och fyller således 125 år 2024, vilket de firar med "125 Gala Edition"-modeller, rabatter och förlängd garanti.
Spelklassikern Doom kommer till Husqvarnas robotgräsklippare
Den svenska gräsklippartillverkaren Husqvarna omfamnar datorspelet Doom, när det ikoniska skjutspelet rullas ut på deras robotgräsklippare.
Senaste guider
Bättre laddning av elbilar: Så blir du av med räckviddsångesten Är du sugen på ny elbil men tycker att laddningen verkar för komplicerad? Är du rädd för att få slut på ström? Här är allt du behöver veta.
Utvalt grupptest

Full koll på strömmen hemma

Smarta lampor i all ära, men med en smart elkontakt kan du ta kontroll över vitvaror och alla andra eldrivna apparater.
Läs mer
Topp 10
Ljud & Bild
Rulla till toppen