TESTER GUIDER FILM & TV HÖGTALARE TV HÖRLURAR HI-FI FOTO SMART HEM HEMMABIO DATOR MOBIL GAMING

Köpvillkor för ljudochbild.se

För att få tillgång till allt vårt redaktionella innehåll och andra fördelar erbjuder vi en Digital prenumeration mot en abonnemangsavgift.

För att använda denna tjänst godkänner du vår personuppgiftshantering samt våra allmänna villkor, och blir därmed kund till Publish AS (Ljud & Bild).

Prenumeration

L&B erbjuder olika typer av prenumerationer och betalningsmetoder. På Min sida kan du läsa mer om ditt abonnemang, priser och alternativa betalningsmetoder. Tillgång till betalda tjänster förutsätter att du registrerar giltig betalningsinformation. Prenumerationen löper från när du registrerar dig och förnyas kontinuerligt tills du säger upp den. 

Betalning

Betalningen dras i förskott varje månad. Du ansvarar för att prenumerationen kan betalas när den förnyas och att betalkortet är giltigt och har täckning. 

Betalning med Klarna

För att kunna erbjuda dig Klarnas betalmetoder kan vi i kassan komma att dela dina personuppgifter i form av kontaktuppgifter och orderinformation med Klarna, för att Klarna ska kunna bedöma om du kan välja betalmetoderna, samt för att anpassa dem för dig. Dina personuppgifter som delas behandlas enligt Klarnas egen dataskyddsinformation.

Förändringar i tjänsten

Medlemskapets funktioner och innehåll förändras över tid. Betydande förändringar kommer vi att meddela i förväg till den e-postadress du är registrerad med, så att du har tid att säga upp ditt medlemskap om du vill.

Uppsägning

Du kan säga upp din prenumeration när du vill på Min sida. Avtalet löper färdigt för hela den period du har betalat i förskott, du får inga pengar tillbaka eller tillgodo för eventuell återstående del av prenumerationsperioden.

Support/kundcenter

Om du har några frågor, tekniska problem eller andra ärenden ber vi dig läsa på våra hjälpsidor. 

Frågor och support

Har du frågor eller problem rörande medlemskapet, besök Kundservice.