SUPERERBJUDANDE PÅ LJUD & BILD. 30% DENNA VECKA! SE ERBJUDANDET HÄR!

Köpvillkor för ljudochbild.se

Digital prenumeration på vår redaktionella sajt

För att få tillgång till allt vårt redaktionella innehåll, och andra fördelar, erbjuder vi en Digital prenumeration mot en abonnemangsavgift.

För att använda denna tjänst godkänner du vår personuppgiftshantering samt våra allmänna villkor, och blir därmed kund till Publish AS (Ljud & Bild).

Plus-medlem

Plus-medlemskap avser sajten ljudochbild.se. När du registrerar dig för plus-medlemskap kan det hända att du erbjuds en kostnadsfri provperiod. Då kommer du ändå att behöva registrera ett betalkort eller Swish. Om du under provperioden bestämmer dig för att du inte vill fortsätta med ett betalt abonnemang säger du själv upp tjänsten på Mina Sidor.

Förändringar i tjänsten

Medlemskapets funktioner och innehåll förändras över tid. Betydande förändringar kommer vi att meddela i förväg till den e-postadress du är registrerad med, så att du har tid att säga upp ditt medlemskap om du vill.

Avsluta abonnemang

När du är inloggad på Mina Sidor kan du själv välja att avsluta ditt medlemskap. Medlemskapet fortsätter att gälla så länge som du redan har betalat för.

Frågor och support

Har du frågor eller problem rörande medlemskapet, besök Kundservice.