Foto & Video Hi-fi Hemmabio Högtalare Hörlurar TV

Köpvillkor för ljudochbild.se

Prenumeration

L&B har olika typer av prenumerationer och betalningsmetoder. På Min sida hittar du information om din prenumeration, priser och alternativa betalningsmetoder.

Tillgång till LB+ förutsätter att du registrerar giltig betalningsinformation. Prenumerationen gäller från när du registrerar dig för första gången och förnyas sedan löpande tills du säger upp den (gäller inte dig som fått prenumerationen i present.) Exempelvis löper månadsprenumeration från månad till månad och förnyas automatiskt. Veckoprenumeration förnyas veckovis och årsprenumeration förnyas årligen.

För att bli prenumerant måste du ha fyllt 18 år. Om du är under 18 år måste dina föräldrar eller vårdnadshavare samtycka till beställningen.

I prenumerationen ingår nyhetsbrev via e-post. Du kan när som helst avregistrera dig från nyhetsbrevet via länken längst ner i mejlet.

 

Betalning

Betalningen dras i förskott varje månad. Det är ditt ansvar att se till att du kan betala för prenumerationen när den förnyas och att betalkortet är giltigt och har täckning. Betalningsfrekvens och -belopp beror på vilken typ av aktiv prenumeration du har.

Betalning sker via Klarna.

Vi använder Klarna som betalningsleverantör. Det innebär att vi kan överföra dina personuppgifter i form av kontakt- och beställningsuppgifter till Klarna när beställningen har gjorts, så att Klarna kan hantera ditt köp. Dina överförda personuppgifter behandlas i enlighet med Klarnas eget integritetspolicy.

 

Priser och ändringar

Alla priser anges i svenska kronor. Publish AS förbehåller sig rätten att ändra priserna när som helst. Du som prenumerant får information i god tid om priset ändras.

Vi gör vårt bästa för att ge korrekt och aktuell information på vår webbsida, men reserverar oss för att fel kan uppstå.

 

Integritet

Om du har en prenumeration hos oss eller har haft en aktiv kundrelation med Publish AS förbehåller vi oss rätten att kommunicera med dig. Du kan när som helst avregistrera dig från att ta emot marknadsföring (nyhetsbrev) och hantera detta på Min sida, eller genom att kontakta oss. Se vår integritetspolicy för mer information om hur vi behandlar dina personuppgifter.

 

Uppsägning

Du kan säga upp din prenumeration när som helst på Min sida eller via kontaktformuläret på vår hemsida. Avtalet löper ut efter den period du har betalat för i förskott, du får ingen återbetalning eller kreditering för den återstående prenumerationsperioden.

Detta gäller även i de fall dubbla betalningar har gjorts till följd av dubbla beställningar/registreringar, till exempel om du har registrerat dig med flera olika e-postadresser.

Om du har en prenumeration med bindningstid (12-månaders prenumeration tryckt/digital) kan du inte avsluta prenumerationen innan den löper ut.  

Saknad (utebliven) betalning räknas inte som uppsägning.

 

Support/kundservice

Om du har tekniska problem eller andra frågor, se våra hjälpsidor.

ljudochbild.se/kundservice/

 

Förändringar i villkor

Ibland kommer vi att uppdatera våra villkor. Du hittar alltid den senaste versionen av våra köpvillkor på vår hemsida.

Ljud & Bild
Rulla till toppen