Bil & Elfordon Datorer Sport & Träning Gaming Mobil Smart hem Teknik

Ljud & Bild och L&B Home är Nordens största mediaspelare inom tester och recensioner av hemelektronik. Via våra webbplatser, liksom digitala och tryckta tidskrifter, ger vi genomsnittskonsumenten kunskapen att göra kvalificerade val bland tusentals produkter – så att det bäst uppfyller dina behov och passar din budget.

Ljud & Bilds och L&B Homes journalister väljer och utför noggranna tester på ca. 475-500 produkter varje år. Vi testar de flesta saker som går på el – vare sig det är TV-apparater, mobiltelefoner, högtalare, bärbart ljud, hi-fi, kameror, hemmabio, ultrabooks, smartklockor, surfplattor etc.

Testprodukterna består av en blandning av välkända stora märken och mer okända pärlor. I flera decennier har våra vanliga journalister från hela Norden fått unik erfarenhet och spetskompetens så att de kan skilja klippan från vete och ge vägledning i en förvirrande produktjungel.
Ljud & Bild och L&B Home testar mestadels produkter för ”de flesta”, men diskuterar också drömprodukter, så kallade ”Ferrari-berättelser”.

När redaktörer skapar sitt långsiktiga testprogram speglar det marknadstrender och inte minst marknadens bredd. Baserat på givna kriterier som pris, användningsområde och tekniska egenskaper sammanställde redaktörerna tester med de mest relevanta och intressanta produkterna.

Ljud & Bilds och L&B Homes popularitet har byggts upp under flera års test, och våra journalister följer Vær Varsom-affischen. Alla tester kvalitetssäkras av en gemensam redaktion från befruktningen till födseln, och den ansvariga journalisten tar sin integritet mycket seriöst. Redaktionen arbetar helt självständigt, och urvalet av produkter görs på en oberoende journalistisk basis.

På Ljud & Bilds och L&B Homes webbplats hittar du Nordens största databas för tester av hemelektronikprodukter, samt guider, råd och tips. God användbarhet och seriös journalistik har gjort Ljud & Bilds och L&B Homes webbplatser till ett föredraget media i hela Norden.

Ljud & Bilds och L&B Homes mål är att alltid ge aktuell kunskap till dig som söker expertråd om hemelektronikprodukter!

PETER GOTSCHALK

Chefredaktör

GEIR NORDBY

Journalist

LASSE SVENDSEN

Journalist

JOHN A. HVIDLYKKE

Journalist

OLA LARSSON

Journalist

JONAS EKELUND

Nyhetsredaktör

PERNILLE REDDER

Journalist

LASSE TORP

Journalist

MIKAEL HANSEN

Journalist

NATASJA BROSTRÖM

Journalist

DYLLAN DEBORD

Partner Operations Director

CAMILLA LARSEN

Marketing Manager

AMUND S. HAMMEREN

Social Media Manager

SVERKER BILLING

Översättare

SUSANNE HJORTLUND

Översättare

TUE SØRENSEN

Översättare

RUNE MICHAELSEN

Översättare

Ljud & Bild
Rulla till toppen