TESTER GUIDER FILM & TV HÖGTALARE TV HÖRLURAR HI-FI FOTO SMART HEM HEMMABIO DATOR MOBIL GAMING
Nyhet

Bose QuietComfort Earbuds II: Utseende och pris har läckt ut

Det börjar verka naivt att tro att man kan hålla något hemligt. Nu vet vi både vad de helt trådlösa Bose QuietComfort Earbuds II kommer att kosta och hur de ser ut.

forfatter
Publicerad 2022-08-28 - 08:00

Det är WinFuture som har avslöjat hur de kommande Bose QuietComfort Earbuds II ser ut. Om bilderna är korrekta avslöjar de mer strömlinjeformade kurvor än på föregångaren, som är både stor och klumpig. Vingarna verkar också ha fått en uppgradering. Men viktigast av allt är att dess föregångare är dålig, så vi hoppas att Bose har skärpt sig med både ljud- och samtalskvaliteten på tvåorna.

Enligt WinFuture kan vi förvänta oss samma sex timmars batteritid, men livslängden på batteriet i fodralet nämns inte. Om det också är samma som tidigare talar vi om totalt 18 timmars speltid, vilket är bra men inte det bästa. Det är i liga med Bang & Olufsen Beoplay EX men inte lika bra som Sennheiser Momentum True Wireless 3, Nura NuraTrue eller Sony WF-1000XM4.

Bose QuietComfort Earbuds II: Pris och tillgänglighet

Enligt läckan kommer priset att vara 299 USD, och vi förväntar oss därför att den svenska motsvarigheten blir runt 2 990 kronor.

Enligt WinFuture kommer Bose QuietComfort Earbuds II att lanseras om några veckor.

Bose QuietComfort Earbuds II lifestyle scaled 1 scaled 1 Bose QuietComfort Earbuds II lifestyle 3 scaled 1 scaled 1 Bose QuietComfort Earbuds II contents scaled 1 scaled 1 Bose QuietComfort Earbuds II lifestyle 2 scaled 1 scaled 1
<
>
Bose QuietComfort Earbuds II

Sennheiser Momentum True Wireless 3

Världspremiär! Sennheiser har gjort det igen!

Ännu en gång har Sennheiser förbättrat sina bästa trådlösa hörlurar. Momentum True Wireless 3 är en sann fröjd att lyssna på.

Bowers & Wilkins PI7

Bättre ljud kan du inte få

Bowers & Wilkins PI7 sopar mattan med konkurrenterna.

Bang & Olufsen Beoplay EX

Beoplay EX: Kunde ha varit fantastiska

Beoplay EX är några av de allra dyraste trådlösa hörlurarna. Är de några av det bästa också?

Nura NuraTrue

NuraTrue: Öronproppar fungerar som "glasögon" för öronen

NuraTrue mäter din hörsel och skräddarsyr ljudet så att du hör musiken i alla dess klangfärger.

Devialet Gemini

Läcker, trådlös premium från Devialet

Devialet Gemini är ett par öronproppar som kämpar i toppen mot de allra bästa.

Sony WF-1000XM4

Vi har testat Sonys nya toppmodell!

Sony har krympt sin toppmodell ordentligt. WF-1000XM4 är ett par riktigt bra öronproppar. Glöm bara inte att göra det här först ...

Sony LinkBuds S

De här kan du ha i öronen hela dagen

Sony LinkBuds S är superbekväma och tack vare det fantastiska omgivningsljudet behöver de nästan aldrig plockas ur öronen.

Samsung Galaxy Buds2

Samsungs bästa

Samsung Galaxy Buds2 gör väldigt mycket bra, har bra och fylligt ljud - och låter ännu bättre för dem som använder Samsung-mobil.

JBL Tune 130NC

Det stora klippet

JBL Tune 130NC är bland de mest välljudande öronpropparna under tusenlappen, särskilt efter lite EQ-justering.

Technics EAH-AZ60

Sagolikt, Technics

Technics utstrålar ett enormt självförtroende med EAH-AZ60.

forfatter

Geir Gråbein Nordby

(f. 1978): Journalist. Gråbein har aldrig haft något annat heltidsjobb än på Ljud & Bild. Å andra sidan har han varit här nästan halva sitt liv, ända sedan 2001 när han skickade en jobbansökan till fel adress (han ville egentligen till en inspelningsstudio med samma namn). Gråbeins expertis är främst inom hifi, hörlurar och hemmabio, men det händer att han glimtar till med andra kvaliteter också.

Lämna en kommentar

You’ll want to hear this: Everything you need to know about Belkin’s audio range

Consumer electronics leader Belkin celebrates its forty-year legacy with innovations that help you to be ready for today

lbpluss
En dröm för både studio och nöje MM-500 har utvecklats av och för studiotekniker, för att avslöja allt som finns i en inspelning. Och det skänker ren njutning till ”vanliga människor” också.
Spännande nyheter från Audio-Technica StreamSet-serien är speciellt gjord för proffsspelare och Twitch-strömmare.
lbpluss
Unika hörlurar De här hörlurarna både ser fantastiska ut och låter bra. Och har ett utseende som bara instrumentmakare kan åstadkomma.
Kineserna kan köpa OnePlus 11 redan på måndag Lanseringen sker mer än en månad före den globala lanseringen, som inte äger rum förrän den 7 februari.
Det här har du inte fått för 1000 kronor förr Med FreeBuds 5i vill Huawei ge oöverträffad kvalitet för pengarna.
Följ Ljud & Bild