Foto & Video Hi-fi Hemmabio Högtalare Hörlurar TV

Nyhet

Skullcandy Active: Trådlösa öronproppar för aktiv användning

Skullcandy Active Collection är för dig som kommer att använda öronsnäckorna aktivt och hårt: Push Play Active, Push ANC Active och Sesh ANC Active.

Av / 2024-07-05 - 16:45
Skullcandy Active: Trådlösa öronproppar för aktiv användning

De tre modellerna Push Play Active, Push ANC Active och Sesh ANC Active riktar sig alla till motionärer, hårdföra idrottare eller de som bara vill ha ett par öronsnäckor som de vet tål en del stryk.

Skullcandy Push ANC Active
Push ANC Active. Foto: Skullcandy

Toppmodellen Push ANC Active har en batteritid på upp till 37 timmar med ANC påslaget (7 timmar i öronpropparna), justerbar aktiv brusreducering med fyra mikrofoner och en IP67-klassning för vatten- och dammtålighet. De har även stöd för trådlös laddning och erbjuder personlig ljudanpassning via en egen app.

Skullcandy Sesh ANC Active
Sesh ANC Active. Foto: Skullcandy

Mellanklassmodellen Sesh ANC Active har många av samma funktioner, inklusive ANC och IP67-klassning, men med en något kortare batteritid på upp till 28 timmar med ANC påslaget (7 timmar i öronpropparna).

Skullcandy Push Play Active
Push Play Active. Foto: Skullcandy

För den som letar efter en enklare modell erbjuder Push Play Active en solid batteritid på 34 timmar, med hela 10 timmar i öronpropparna, IP55-klassning mot svett och vatten, och justerbart omgivningsljud (Stay Aware) för att höra din omgivning när det behövs.

Alla modellerna kan snabbladdas i tio minuter för två timmars speltid. De har också stöd för multipunktsparning för enkel anslutning till flera enheter.

Läs också Sticker ut Skullcandy Grind True Wireless är gjorda för människor som vill sticka ut. Speciellt om man väljer 420 Haze-utgåvan – en riktig marijuana-hyllning ...
Skullcandy Push Play Active - Nora Vasconcellos
Skateboarder Nora Vasconcellos. Foto: Skullcandy

Push Play Active, Push ANC Active och Sesh ANC Active: Priser och tillgänglighet

Skullcandy Active Collection är tillgänglig nu på skullcandy.eu och hos utvalda återförsäljare. Priserna är 1 158 kronor för Push ANC Active, 927 kronor för Sesh ANC Active och 695 kronor för Push Play Active.

Mer info: skullcandy.eu

Geir Gråbein Nordby
(f. 1978): Journalist. Gråbein har aldrig haft något annat heltidsjobb än på Ljud & Bild. Å andra sidan har han varit här nästan halva sitt liv, ända sedan 2001 när han skickade en jobbansökan till fel adress (han ville egentligen till en inspelningsstudio med samma namn). Gråbeins expertis är främst inom hifi, hörlurar och hemmabio, men det händer att han glimtar till med andra kvaliteter också.

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

De här går i 100 timmar

Creatives senaste har ett partytrick

Öppna öronproppar från Beyerdynamic

Det pirrar i magen efter de här

Vi är bäst - säger Huawei

Oerhört bra batteritid för priset!

Jabras bästa proppar blir ännu bättre

Head-fi: Kolla in de här hörlurarna!

Nya produkter - och nya rykten - från Creative

Hörlurar revolutionerar sättet du lyssnar på

Så går det till på insidan av Sennheiser

Sonos hade ett ess i rockärmen

Rulla till toppen