Foto & Video Hi-fi Hemmabio Högtalare Hörlurar TV

Nyhet

Huawei Freebuds 6i lovar rekordlågt brus

Huawei FreeBuds 6i har företagets bästa brusreducering hittills, liksom lång batteritid och förbättrad ljudkvalitet.

Av / 2024-06-19 - 10:40
Huawei Freebuds 6i lovar rekordlågt brus

Huaweis FreeBuds-öronproppar tillhör de bästa i sin prisklass. Vi har konstaterat detta flera gånger i tester. Nu är en ny generation klar, Huawei Freebuds 6i. Och Huawei lovar utan omsvep att leverera enastående ljudkvalitet, lång batteritid och ännu bättre brusreducering, samt att vara bäst i klassen.

FreeBuds 6i har en mängd uppgraderade funktioner, bland annat Intelligent Dynamic Active Noise Cancellation 3.0 (inget mindre!), förbättrad ljudkvalitet och lång batteritid. Huawei FreeBuds 6i finns i färgerna vit, lila och svart.

Läs också Jättar i täten Huawei FreeBuds 5i är några av de mest välljudande öronpropparna direkt ur kartongen. Och det blir ännu bättre med appen.

Nya ANC är anpassad för 34 olika scenarier och övervakar bullret var 2,6:e μs för att optimera brusreduceringen för omgivningen. Man har också arbetat med passiv brusreducering i form av resonanskammare inuti öronpropparna. Det finns tre mikrofoner i varje kapsel och ett 11 mm element.

FreeBuds 6i. (Foto: Huawei)

Huawei lovar att brusreduceringen har förbättrats med 100 % jämfört med föregående generation. Det låter bra, men man måste tänka på att en fördubbling motsvarar en förbättring av brusreduceringen med 3 dB, vilket är precis tillräckligt för att vara hörbart. FreeBuds 6i har en genomsnittlig fullfrekvent brusreducering på 27 dB i området 50 Hz till 16 kHz. Och dess föregångare måste således ha haft 24 dB brusreducering i samma område.

Läs också Heta proppar premiumklassen Premiumklassen är för dig som vill ha det allra bästa ljudet från dina öronproppar. Här synar vi nio trådlösa par i sömmarna.

Huawei FreeBuds 6i har stöd för LDAC HD-ljudkodek och är Hi-Res Audio Wireless-certifierade. Batteritiden uppges till åtta timmar i öronpropparna och 35 timmars total uppspelning med laddningsfodralet.

Pris och tillgänglighet

HUAWEI FreeBuds 6i är tillgängliga nu till ett pris av 1 290 kronor.

FreeBuds 6i. (Foto: Huawei)
John Hvidlykke
(f. 1964): Journalist. John har arbetat för Ljud & Bild sedan 2013. Han skriver om hifi, högtalare, datorer, spel och teknikhistoria. John har ägnat sig åt teknikjournalistik sedan 1982(!) och har arbetat för många olika tidskrifter i olika roller, bland annat GEAR, High Fidelity, Computer för alla, Illustrerad vetenskap, Ny elektronik, PC World och Privat Computer. Han har också skrivit många böcker och utbildningsprogram om IT.

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

De här går i 100 timmar

Creatives senaste har ett partytrick

Öppna öronproppar från Beyerdynamic

Det pirrar i magen efter de här

Vi är bäst - säger Huawei

Oerhört bra batteritid för priset!

Jabras bästa proppar blir ännu bättre

Head-fi: Kolla in de här hörlurarna!

Nya produkter - och nya rykten - från Creative

Hörlurar revolutionerar sättet du lyssnar på

Så går det till på insidan av Sennheiser

Sonos hade ett ess i rockärmen

Rulla till toppen