TESTER GUIDER FILM & TV HÖGTALARE TV HÖRLURAR HI-FI FOTO SMART HEM HEMMABIO DATOR MOBIL GAMING
Nyhet

Samsung The Freestyle kommer i februari

Nu vet vi mer om Samsungs nya miniprojektor – när den kommer och vad den kostar. Låter det lockande med en bärbar storskärm?

Samsung är kända för sina lite udda men ofta innovativa bildprodukter i lifestyle-segmentet, som alla har det gemensamt att de börjar med ordet ”The”. Där finns tavel-TV:n The Frame, designmodellen The Serif, den snurrande skärmen The Sero, för att inte glömma utomhus-TV:n The Terrace. Och under öppnandet av CES 2022 i förra veckan presenterade de sin senaste kreation: den bärbara miniprojektorn The Freestyle.

Upp till 100 tums bild

The Freestyle är en projektor av den riktigt kompakta sorten, byggd för att kunna tas med överallt. Den tycks kunna projicera bilder på vilken yta som helst och har automatiska nivå-, fokus- och keystone-funktioner som hjälper till att bevara en korrekt geometri i bilden. Den är kompatibel med externa batterier som stöder USB-PD och 50W/20V-utgång eller mer, så att man kan ta den med sig utomhus om man vill.

samsung-the-freestyle-ceiling-989x659 Samsung-The-Freestyle-on-wall-989x659
<
>
The Freestyle väger bara 830 gram och kan snurras 180 grader för att visa video på närliggande ytor som bord, golv och väggar – eller i taket – utan att man behöver någon separat skärm. (Foto: Samsung)

 

Pris och tillgänglighet

Samsung The Freestyle har precis dykt upp hos Elgiganten och Power, där den kostar 10 000 kronor.  Säljstarten är 14 februari men det går att förboka redan från 24 januari.

Vi har naturligtvis beställt ett testexemplar, så att vi kan ta reda på om miniprojektorn håller allt den lovar!

 

Lämna en kommentar

forfatter

Audun Hage

(f. 1981): Redaktionschef. Audun anställdes som journalist på Ljud & Bild 2004 och har spelat en aktiv roll i utvecklingen av L&B som tidning och webbplats. Audun är extremt kvalitetsmedveten och känd för sina kräsna öron och skarpa ögon. Som redaktionschef håller han ett öga på allt som journalisterna skriver. Han ansvarar också för Ljud & Bilds TV-tester.