Foto & Video Hi-fi Hemmabio Högtalare Hörlurar TV

Guide

Be my Valentine 2022

I dag är det Alla hjärtans dag och nu är det verkligen hög tid att hitta något riktigt fint till personen som får ditt hjärta att bulta lite extra.

Av / 2022-02-13 - 10:00
Be my Valentine 2022

 

Röda rosor och choklad i all ära men är det inte dags att plocka fram fantasin och hitta något annat till din älskling i år?

För att hjälpa dig på traven har vi här samlat lite tips i olika prisklasser som ni kan ha nytta av båda två, tillsammans eller var för sig. Länge leve Kärleken!

Urbanista Lisbon

Liten och nätt för lugna miljöer

Urbanista Lisbon

Prisvärda Urbanista Lisbon finns i fyra olika poppiga färger förutom svart. Proppen har en öppen design vilket innebär att den troligen passar bäst för personen som gärna lyssnar i lite stillsammare miljöer och som inte uppskattar proppar som sitter för hårt och ”trycks” in i öronen. Vi tänker oss att din käresta är värd en lugn och skön stund, kanske tillsammans med en pod eller ljudbok och en kopp kaffe.

 

Amazfit

Grym träningsklocka till finfint pris

Amazfit

Här får din käresta ”allt” som kan behövas för att kunna hålla koll på sin träning, hälsa, välmående och även tiden såklart. Och ett samtal från dig kommer naturligtvis aldrig missas eftersom klockan smidigt kopplas ihop med mobilen. Pekskärm i färg och vattentålig. Smidig, användarvänlig och med en batteritid som överraskar.  Allt under 1000-lappen.

Läs vårt test här

 

Väska för Airpods Max i Cucci Ophidia Collection

När endast det bästa är gott nog

Gav du bort ett par Airpods Max i julklapp? Då är detta helt klart nästa gåva till din kärlek. Gucci blandar vintage med nutid och leker med kontraster. På insidan finns det latinska ordet ”Hodierum” tryckt vilket enkelt kan översättas till ”tillhör nutiden”. Justerbar axelrem gör väskan enkel att använda i olika sammanhang. I sann Ophidia-anda är färgen beige och ebenholts tillsammans grönt och rött. Och den karakteristiska Gucci-loggan sitter på plats. Din älskling kommer jubla!

Läs mer här

 

Samsung The Frame LS03A

En av våra favorit-tv-apparater när det kommer till design och användarvänlighet.

Samsung tv

The Frame är en av Samsungs storsäljare på tv-fronten och en av anledningarna till det är nog den tilltalande designen. Med ett slimmat utseende, integrerat väggfäste och möjligheten att välja ”inramning” i olika färger anser vi att The Frame är en av de mest inredningsvänliga tv-apparaterna på marknaden. Den kan också användas för att visa digitala bilder och konst när skärmen är i standby-läge. Kanske en romantisk bild på dig och din älskling? Ramen finns i ett stort utbud av skärmstorlekar, från 32 och upp till 85 tum. Ett gyllene tillfälle att ha en större och bättre TV hemma!

Läs vårt test här

 

Roborock S7

Mer tid för kärlek – överlåt dammsugning och moppning till någon annan.

Roborock S7

Roborock S7 håller huset rent och snyggt och ger er möjlighet att ägna er åt annat. Den väsnas bara lite och är inte heller särskilt krävande. Du styr allt från appen på mobilen, där kan ni också när som helst hålla koll på var roboten håller hus, även om ni inte är hemma. För de av er som inte har dammsugning och golvtvätt som favoritsysselsättning är en robot som Roborock S7 ett välkommet tillskott till familjen.

Läs vårt test här

 

&Tradition Flowerpot VP9

Skapa den rätta stämningen

&Tradition Flowerpot VP9

Denna bärbara bordslampa är en innovativ variant av Verner Pantons populära bordslampa VP3 och finns, förutom i Kärlekens mustiga röda, i en mängd olika färger och laddas via USB-C kabel. Därmed blir den perfekt att flytta mellan inomhus och utomhus för att skapa en stämningsfull atmosfär var ni än befinner er. Lampan går att dimma i tre steg och batteriets livslängd är 10 timmar vid 100 % ljusstyrka.

 

Breo iSee M Eye Massager APP Smart Control Folding Portable

För din älsklings huvudvärk

iSee

Huvudvärk kommer sällan lägligt och kan verkligen ställa till det. En ögonmask med anpassad värmekompressionsteknik, som går att ställa i olika värmenivåer, stimulerar blodcirkulationen, minskar ögontröttheten och släpper på spänningar och huvudvärk. Med tillhörande app kan din käresta använda sin egen musik för extra avslappning.

Läs mer här

 

Ladd-kabel med synlig ström

Se kärleken (eller kanske strömmen) flöda

Ladd kabel

För att hålla kärleken vid liv är det viktigt att kunna hålla kontakten. Och då är det bra att ha en laddad mobil. Med denna laddkabel kan du i realtid se hur strömmen forsar in i mobilen för att sedan sakta ned när den börjar bli fulladdad. Den finns både som Lightning och USB och även om den finns i blått tycker vi nog att kärlekens röda färg passar bäst till din Valentine.

Läs mer här

 

Polar Ignite 2

Är din käresta svag för BlingBling?

Polar Ignite 2

Polars träningsklocka Ignite 2 finns att få med armband med äkta Swarowski-kristaller, något som säkerligen kommer gå hem hos de flesta som uppskattar det där lilla extra. Har kärestan dålig tränings-fantasi ger klockan förslag på övningar varje dag. Ingen ursäkt att både vara lite extra snygg och träna med andra ord.

Läs vårt test här

 

Presentkort på en streamingtjänst

Together is our favorite place to be

Det finns en rad olika streamingtjänster att välja mellan och ett presentkort är perfekt. Luska reda på din kärestas favoritserie och/eller film och du kommer få en guldstjärna. Inget går ju upp emot att få krypa upp i soffan tillsamman och bara titta på film – risken finns visserligen att du får hänga med på 18 säsonger av Grey´s Anatomy, men vad gör man inte för Kärleken?!

 

 

Åsa Warme Hallén
(f. 1972): Hamnade år 1995 av en slump på tidningen Elektronikvälden (som sedan bytte namn till Ljud & Bild). Fram till 2013, då hon valde att prova sina vingar på annat håll, hade hon varit projektledare, journalist och redaktionschef. Sedan mars 2021 är hon tillbaka på frilansbasis. Åsa skriver främst om användningsbara prylar som gör livet roligare. Hon ser eventuellt saker och ting från ett litet annat perspektiv än sina kollegor.

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Sonys Airpeak-drönare är snart klar

Spelmusen vi suktar efter

Stor stämning mot Ring efter hackerattack

Samsungs och Googles smarta hem kan nu prata med varandra

Sony satsar på drönare

Svart skärm med nya Xbox!

Amazon.se har öppnat

OnePlus bekräftar: Smartklocka kommer snart

Billiga kikare med zoom

Specialmikrofon för World of Warcraft-fans

Här är LG:s nya 8K OLED-TV

Nya Google-produkter

Rulla till toppen