Foto & Video Hi-fi Hemmabio Högtalare Hörlurar TV

Nyhet

Nu har Amazon landat i Sverige

Den svenska webbutiken öppnade i natt

Av / 2020-10-28 - 16:56
Nu har Amazon landat i Sverige

Det är redan känt sedan en tid att e-handelsjätten Amazon riktar in sig på Norden– och att man börjar satsningen i Sverige. Nu är lanseringen ett faktum: Webbutiken www.amazon.se har officiellt öppnat för beställningar till svenska kunder. Den rapporterar bland annat svenska Ehandel.

Några av produktkategorierna som svenska Amazon kan erbjuda (Skärmdump: amazon.se)

Amazon är en jätte inom onlineshopping, men den svenska versionen av webbutiken är uppenbarligen långt ifrån klar.

Tillgängliga produktkategorier inkluderar hemelektronik, sportutrustning, böcker, skönhet och hälsa samt köksredskap och leksaker. Sortimentet är brett, men vissa namn och produktbeskrivningar kännetecknas av maskinöversättning.

Tittar man exempelvis på tillgängliga TV-modeller så är det tydligt att modellsortimentet inte riktigt stämmer med det vi är vana att se i nordiska butiker. En del av produkterna på listan är äldre, avvecklade modeller. Kan vi till exempel fresta med en Karchers bildrörs-TV?

Om du vet vad du letar efter kan du dock hitta relevanta produkter till konkurrenskraftiga priser. Vissa produkter säljs direkt av Amazon, medan andra kommer från en tredje part.
Amazon erbjuder fri frakt om du handlar för minst 229 svenska kronor. Paketen hanteras av PostNord, och många produkter kan returneras utan kostnad inom 30 dagar.

Audun Hage
(f. 1981): Redaktionschef. Audun anställdes som journalist på Ljud & Bild 2004 och har spelat en aktiv roll i utvecklingen av L&B som tidning och webbplats. Audun är extremt kvalitetsmedveten och känd för sina kräsna öron och skarpa ögon. Som redaktionschef håller han ett öga på allt som journalisterna skriver. Han ansvarar också för Ljud & Bilds TV-tester.

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Sonys Airpeak-drönare är snart klar

Spelmusen vi suktar efter

Stor stämning mot Ring efter hackerattack

Samsungs och Googles smarta hem kan nu prata med varandra

Sony satsar på drönare

Svart skärm med nya Xbox!

Amazon.se har öppnat

OnePlus bekräftar: Smartklocka kommer snart

Billiga kikare med zoom

Specialmikrofon för World of Warcraft-fans

Här är LG:s nya 8K OLED-TV

Nya Google-produkter

0
Ljud & Bild
Rulla till toppen