World of Warcraft-version av Blue Yeti X

Med Yeti X World of Warcraft Edition kan spelare ändra sin röst och lägga till nya underhållande ljud till spelupplevelsen.
Blue Yeti X World of Warcraft Edition - Lifestyle
Annons
Annons
forfatter

1Blue Microphones och Blizzard Entertainment har gått ihop och lanserat mikrofonen Yeti X World of Warcraft Edition. Förutom att den svarta mikrofonen har fått nya designelement med guldfärg i stället för silver, är det den medföljande programvaran som gör mikrofonen speciell.

Röstmoduleringar

Den nya röstmoduleringseffekten i Blue VO!CE-programvaran gör att användarna kan ändra sina röster. Man kan till exempel låta som en av invånarna i Azeroth. ”Spelare kan fira vinster, prata med sina raidgrupper och underhålla sina tittare genom att använda sig av hundratals olika HD-samplingar från Blizzards Warcraft®-universum och den kommande World of Warcraft: Shadowlands-expansion. Yeti X World of Warcraft Edition har en anpassad Warcraft-design och låter spelare skapa dynamiska ljudsändningar som tar streaming och gaming till nya nivåer”, säger Doug Sharp, Sr. Product Manager of Gaming på Blue Microphones.

”Spelarna får inte bara tillgång till ljud i bästa sändningskvalitet utan kan även omvandla sina röster så att spelsessionerna och sändningarna blir mer personliga. Vi ser fram emot att se hur spelare och streamare kommer att använda sig av de nya röstmoduleringseffekterna och av Blizzards HD-samplingsbibliotek för att underhålla och fånga publiken.”

 

Annons
Yeti X World of Warcraft Edition. Foto: Blue Microphones
Yeti X World of Warcraft Edition. Foto: Blue Microphones

Kontrollhjul

Precis som den vanliga Yeti X har World of Warcraft-versionen ett upplyst kontrollhjul som gör det enkelt för spelare att justera rösten ”samtidigt som de bibehåller en professionell ljudkvalitet när kameran är igång”. Hjulet ger exakt kontroll över mikrofonnivå, dämpning, hörlursvolym och mixen mellan mikrofonsignal och ljud från datorn.

En kondensatormikrofon med fyra kapslar ger större fokus och klarhet än någonsin tidigare tack vare fyra upptagningsmönster.

Yeti X World of Warcraft Edition är plug and play på Windows- och Mac-datorer och är också kompatibel med Logitech G HUB-programvara.

 

Yeti X World of Warcraft Edition. Foto: Blue Microphones
Yeti X World of Warcraft Edition. Foto: Blue Microphones

Lovande presentation

Vi fick se en digital presentation av mikrofonen förra veckan, och det verkade faktiskt riktigt kul med alla de olika ljudeffekterna man kunde lägga på rösten.

Annons

Det påpekades också även om mikrofonen marknadsförs specifikt för World of Warcraft så är det möjligt att använda ljudeffekterna även i andra spel. Och eftersom rösten kan moduleras fritt så är man inte bunden till ljudet från WoW-världen. Det är också coolt att spelare kan dela röstmoduleringar och ljudeffekter med varandra, på så sätt hoppas skaparna att det tillgängliga online-biblioteket med effekter ska växa och bli stort.

Blue VO! CE-programvaran är endast tillgänglig med Logitechs gratis- och G HUB-plattform, som gör att man kan justera mikrofoninställningar direkt på skrivbordet.

Yeti X World of Warcraft Edition: Pris och tillgänglighet

Yeti X World of Warcraft® Edition släpps i oktober och kostar 2 300 kronor.

Mer info: bluemic.com

 

Annons
Vi uppskattar verkligen att du läser Ljud & Bild.
för att läsa vidare.

Prova Ljud & Bild i 30 dagar för 39 kr

Full tillgång till alla +artiklar, vårt testarkiv med tusentals produkter, Alla nyheter, recensioner och guider Se fler alternativ här

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

 

Annons
Annons

Läs också

Volutz Quantum är en av de allra minsta väggladdarna. Ändå ger den ifrån sig 20 watt för snabb laddning av mobiltelefonen.
Snart är det premiär för andra säsongen av Netflix moderna version av nordisk mytologi.
Nu kan du snart beställa en Volkswagen ID.4 med fyrhjulsdrift. Och kanske uppgraderad stereo?
Uppdaterad drönare med 1-tums kamera och 5,4K-video.
B&W PI5 och PI7 är äntligen här. Båda med aktiv brusreducering och toppmodellen har några extra coola funktioner.
En hittills hemlig rapport avslöjar att Huawei hade obegränsad tillgång till alla samtal i nederländska mobilnätet.
Får dessutom 5G och 12,9-tums Liquid Retina XDR-skärm.
Och 4K HDR och Dolby Vision för en bättre bild.
Äntligen kommer det en smart bricka till Apple-användare som gör att man kan hitta sina nycklar!
Touch ID, bättre ljud, fler färger och 4,5K-skärm.
475 kilometers räckvidd och ”kantig” komfort med plats för sju personer.
Sony FE 14mm F1.8 GM.