World of Warcraft-version av Blue Yeti X

Med Yeti X World of Warcraft Edition kan spelare ändra sin röst och lägga till nya underhållande ljud till spelupplevelsen.

Blue Yeti X World of Warcraft Edition - Lifestyle

1Blue Microphones och Blizzard Entertainment har gått ihop och lanserat mikrofonen Yeti X World of Warcraft Edition. Förutom att den svarta mikrofonen har fått nya designelement med guldfärg i stället för silver, är det den medföljande programvaran som gör mikrofonen speciell.

Röstmoduleringar

Den nya röstmoduleringseffekten i Blue VO!CE-programvaran gör att användarna kan ändra sina röster. Man kan till exempel låta som en av invånarna i Azeroth. ”Spelare kan fira vinster, prata med sina raidgrupper och underhålla sina tittare genom att använda sig av hundratals olika HD-samplingar från Blizzards Warcraft®-universum och den kommande World of Warcraft: Shadowlands-expansion. Yeti X World of Warcraft Edition har en anpassad Warcraft-design och låter spelare skapa dynamiska ljudsändningar som tar streaming och gaming till nya nivåer”, säger Doug Sharp, Sr. Product Manager of Gaming på Blue Microphones.

”Spelarna får inte bara tillgång till ljud i bästa sändningskvalitet utan kan även omvandla sina röster så att spelsessionerna och sändningarna blir mer personliga. Vi ser fram emot att se hur spelare och streamare kommer att använda sig av de nya röstmoduleringseffekterna och av Blizzards HD-samplingsbibliotek för att underhålla och fånga publiken.”

 

Yeti X World of Warcraft Edition. Foto: Blue Microphones
Yeti X World of Warcraft Edition. Foto: Blue Microphones

Kontrollhjul

Precis som den vanliga Yeti X har World of Warcraft-versionen ett upplyst kontrollhjul som gör det enkelt för spelare att justera rösten ”samtidigt som de bibehåller en professionell ljudkvalitet när kameran är igång”. Hjulet ger exakt kontroll över mikrofonnivå, dämpning, hörlursvolym och mixen mellan mikrofonsignal och ljud från datorn.

En kondensatormikrofon med fyra kapslar ger större fokus och klarhet än någonsin tidigare tack vare fyra upptagningsmönster.

Yeti X World of Warcraft Edition är plug and play på Windows- och Mac-datorer och är också kompatibel med Logitech G HUB-programvara.

 

Yeti X World of Warcraft Edition. Foto: Blue Microphones
Yeti X World of Warcraft Edition. Foto: Blue Microphones

Lovande presentation

Vi fick se en digital presentation av mikrofonen förra veckan, och det verkade faktiskt riktigt kul med alla de olika ljudeffekterna man kunde lägga på rösten.

Det påpekades också även om mikrofonen marknadsförs specifikt för World of Warcraft så är det möjligt att använda ljudeffekterna även i andra spel. Och eftersom rösten kan moduleras fritt så är man inte bunden till ljudet från WoW-världen. Det är också coolt att spelare kan dela röstmoduleringar och ljudeffekter med varandra, på så sätt hoppas skaparna att det tillgängliga online-biblioteket med effekter ska växa och bli stort.

Blue VO! CE-programvaran är endast tillgänglig med Logitechs gratis- och G HUB-plattform, som gör att man kan justera mikrofoninställningar direkt på skrivbordet.

Yeti X World of Warcraft Edition: Pris och tillgänglighet

Yeti X World of Warcraft® Edition släpps i oktober och kostar 2 300 kronor.

Mer info: bluemic.com

 

PS. Du läser nu en öppen artikel. Om du vill få tillgång till allt innehåll på Ljud & Bild,
så kan du läsa om våra prenumerationserbjudanden här .
Kommentera

Lämna ett svar

  Läs också

  Kompakt elektronik med stöd för upp till 11.2 kanaler.
  Hey Google, nu kör vi!
  Den gulligaste lilla elbilen blir mer praktisk.
  På en virtuell presskonferens presenterade Huawei ett ymnighetshorn av nya starka telefoner.
  De helt trådlösa öronpropparna Oppo Enco X har aktiv brusreducering. Ljudet står Dynaudio för.
  Ratched är en av Netflix största succéer någonsin.
  Den framgångsrika norska författare Jo Nesbø slår sina påsar ihop med HBO för ett kommande serieprojekt.

  Aktuella erbjudanden

  Annons

  TAG Heuer Connected

  Riktpris: 21000 kr Smartklocka i lyxklassen

  HP Sprocket Select

  Riktpris: 1500 kr En oemotståndlig, onödig produkt

  Ring Video Doorbell 3

  Riktpris: 2000 kr Portvakten för det smarta hemmet

  Asus ROG Zephyrus G14 GA401IV-HE003T

  Riktpris: 21000 kr En stor själ i en liten kropp
  Prisjakt.se är en kommersiell partner till ljudochbild.se. De levererar uppdaterade priser, prisjämförelser och produktinformation.