Nyhet

Apple AirPods 3 lanseras (kanske) 18 maj

Enligt flera medier är Apple inte riktigt klara med vårens produktlanseringar
Apple AirPods 3
forfatter

För bara några veckor sedan lanserade Apple en hel syndaflod av nya produkter – bland annat både en ny iPad Pro och en ny iMac med M1-chip, en ny Apple TV samt Apple AirTag.

Men en mycket populär Apple-produkt nämndes inte i samband med det stora evenemanget i slutet av april, nämligen de trådlösa hörlurarna AirPods.

Nu finns det dock mycket som tyder på att väntetiden är över, för enligt en välkänd Twitter-användare vid @LukeMiani, som förmodligen har hundratusentals följare på Twitter och YouTube, men som inte tidigare varit känd att läcka information om nya Apple-produkter, hävdar envist att Apple kommer lansera AirPods 3 den 18 maj. Det skriver Appletrack.com.

Enligt media är det troligt att Apple helt enkelt kommer att tillkännage lanseringen av de nya AirPods via ett pressmeddelande, vilket skulle förklara varför Apple inte har bjudit in till något evenemang i början av nästa vecka.

2021031211134829 2021031211135050 2021031211135014 2021031211135176
<
>
Bild av AirPods 3 via gizmochina.com.

Redan i början av mars kunde Appletrack.com visa bilder av de kommande AirPods, som i design och layout ser ut som något mellan AirPods 2 och  AirPods Pro. Men utan aktiv brusreducering.

Annons

Apple Music Hi-Fi

Samtidigt skriver Macrumors.com i sin artikel om AirPods 3, att Appleockså är på gång med en high-fidelity-version ​ av företagets musikstreamingtjänst Apple Music.​

Så mycket mer vet vi inte i skrivande stund, förutom att den högupplösta musikstreamingen förmodligen bara kommer att kunna användas på kompatibla enheter som AirPods Pro och AirPods Max.

Läs alla artiklar i 1 månad för 49 kr

Få tillgång till alla plus-artiklar samt hela testarkivet.
Ingen bindningstid
Redan prenumerant?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

 

forfatter

Peter Gotschalk

(f. 1973): Strategichef och journalist. Peter har arbetat för Ljud & Bild sedan 2012. Han har varit aktiv som teknikjournalist i många medier sedan 1998, bland annat som chefredaktör för prylmagasinet GEAR och som journalist för tidningarna PC World och Privat Computer. Peter skriver om mobiltelefoner och andra bärbara enheter samt om teknisk innovation, inklusive 5G, elektrisk mobilitet och smarta hem.