Foto & Video Hi-fi Hemmabio Högtalare Hörlurar TV

Recension: 24 strömningstips till julledigheten

Tips på TV-serier och filmer till jul

Äntligen julledigt! Men vad ska du titta på när du slappar i soffan?

Publicerad 2021-12-25 - 08:08
24 strömningstips till julledigheten
Tor Aavatsmark

I dag är det årets största slappa-framförTV:n-dag.

Alla julklapparna du inte önskade dig är uppackade, ungarna surar på sina rum för att det inte låg något PlayStation 5 under granen (i år heller), magen är i olag efter all fet mat och alla snapsar, och de vuxna pustar ut efter allt julbak och julstök i köket inför julafton.

När vi växte upp, i välmöblerade hem, fanns det faktiskt de som inte fick hälsa på någon, eller ens lämna huset, på juldagen. Då skulle man sitta hemma och njuta av att familjen var samlad och beundra alla de fina klapparna (blinkande tomteslips?) man fått av tomten.

Red Notice (Foto: Netflix)

Vi har ett mycket bättre förslag: sätt på en riktigt bra film eller TV-serie, som hela familjen vill titta på – och har inte alla i huset riktigt samma sak så kan Mor & Far tänka sig att mysa med en klassiker i vardagsrummet medan de bortskämda barnen tittar på en actionfilm i gillestugan.

Men ska du titta på för att komma i rätt stämning?

Läs också Jordens hysteriska undergång I denna beska komedi har Leonardo DiCaprio och Jennifer Lawrence stora problem med att övertyga den amerikanske presidenten om att domedagen är nära.

L&B har gått igenom de senaste filerna och TV-serierna och valt ut några av de bästa – samt kryddat med ett par gamla guldkorn som garanterat fixar lugn och ro under långhelgen.

Oavsett om du har en förkärlek för romantiskt drama eller föredrar mer action så finns det något att titta på för alla juliga själar där ute.

 

Här är serierna och filmerna som L&B rekommenderar för att få en skön, avslappnad familjejul – framför TV:n.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen