Foto & Video Hi-fi Hemmabio Högtalare Hörlurar TV

Nyhet

Snart dags för hifi-fest i München

Den största och viktigaste mässan för alla hifi-intresserade äger rum 19–22 maj. Ljud & Bild finns naturligtvis på plats

Av / 2022-05-16 - 15:01
Snart dags för hifi-fest i München

Den anrika High End-mässan i München – vårens vackraste äventyr för oss audiofiler – kan äntligen slå upp portarna igen, efter att ha ställts in två år i rad. Dit kommer några av världens största highend-tillverkare för att presentera sina mest extravaganta ljudskapelser. Ofta med lika extravagant prislappar – men det brukar finnas en del intressanta godsaker för oss ”vanliga” hifi-intresserade också!

HE22Logo date

München High End 2022

Årets mässa äger som vanligt rum på MOC-centret i München, och har välkända namn som Audiovector, Audio Research, DALI, Devialet, McIntosh, Naim och Focal, samt många fler på utställarlistan.

HighEnd 2019 colours 989x659 1 HighEnd 2019 loudspeaker1 989x659 1 HighEnd 2019 vinyl 989x659 1 HighEnd 2019 bugatti 989x659 1 HighEnd 2019 hr 1020 989x659 1
<
>
Från förra High End-mässan 2019. (Foto: High End Society)

Bland besökarna hittar vi en mängd återförsäljare, ihärdiga entusiaster samt hifi-pressen – inklusive Ljud & Bild, som naturligtvis kommer att rapportera om vad vi hör och ser.

Redaktionen finns på plats i München från och med den 19 maj. Eftersom mässan var inställd både förra året och året innan är det nog många entusiaster som är sugna på exotiska highend- nyheter. Så håll utkik här på vår sida de närmaste dagarna för mer highend-hifi-stoff!

Läs också Farväl, Onkyo! Kommentar: Ett av de stora gamla träden i hi-fi-skogen har fallit. Utan ett ljud.
Läs också De bästa trådlösa vi har hört KEFs trådlösa, golvstående LS60 Wireless är inget annan än briljanta.
Läs också Helt galet grymt från KEF Det spelar ingen roll om det är rock eller klassiskt du lyssnar på. De här högtalarna tycks komma från en annan värld och skakar om din kropp samtidigt som dina öron får den finaste massage.
Audun Hage
(f. 1981): Redaktionschef. Audun anställdes som journalist på Ljud & Bild 2004 och har spelat en aktiv roll i utvecklingen av L&B som tidning och webbplats. Audun är extremt kvalitetsmedveten och känd för sina kräsna öron och skarpa ögon. Som redaktionschef håller han ett öga på allt som journalisterna skriver. Han ansvarar också för Ljud & Bilds TV-tester.

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Håll koll på din hälsa

Smartaste kylskåpet vi sett

Stadsbil på el

Radion som aldrig tar slut

En TV du kan titta på – och igenom

Trådlösa proppar med förlustfritt CD-ljud

Billigare än så får du inte 150 tum

Glöm 85" nu är det 98" som gäller

JBL:s soundbar-högtalare blir något extra

Här är Sennheiser Ambeo Plus – och vi har hört den

Kolla in LG:s 97-tums OLED!

IFA-nyheter från Samsung

Rulla till toppen