TESTER GUIDER FILM & TV HÖGTALARE TV HÖRLURAR HI-FI FOTO SMART HEM HEMMABIO DATOR MOBIL GAMING
Nyhet

IFA 2022: Laddbar radio från Sangean

Solceller och vev ger ström till batteriet.

forfatter
Publicerad 2022-09-04 - 22:03

Denna kan du ta med dig på vandring utan att oroa dig för att batteriet tar slut. Radion har ett nämligen ett uppladdningsbart batteri som kan laddas med en vev.

Sangean MMR-99 DAB+, är som en schweizisk fickkniv med flera funktioner. Förutom FM-, AM- och DAB+ radio har den också inbyggd Bluetooth, så att du kan strömma musik till den från din mobil.

Radion har också en kraftfull ficklampa, som kan blinka för att påkalla uppmärksamhet från dem som i värsta fall måste ut och leta efter dig.

465030B6 C05A 471C 9938 99189A90E706
Sangean MMR-99 DAB+

Den kompakta radion är också stänksäker och byggd för att tåla att vara utomhus. Du kan även ladda mobilen här, från en USB-utgång på sidan, och när batteriindikatorn börjar blinka laddar du radions batteri med en vev på baksidan.

Sedan kan du titta på batteriindikatorn för att se när du har tillräckligt med ström för att både radion och lyktan ska fungera.

BC45461B 581F 4817 B825 AD081E62FF9E
Sangean MMR-99 DAB+

En solpanel ovanpå ger också ström till batteriet. Tillsammans med veven på baksidan kan du hålla radion igång utan avbrott. I värsta fall kan det vara avgörande att du kan höra viktiga meddelanden på radion, och samtidigt hålla din mobiltelefon vid liv så att du kan få hjälp om det behövs.

4ED0B84F 5BE0 4567 A6B9 A492218A56B3
Sangean MMR-99 DAB+

Sangean-radion finns i två storlekar, båda med vev och solpanel.

 

Sangean DPR-67

Sangean DPR-67 är mycket radio för pengarna och mitt i prick som reseradio.

Lämna en kommentar

MSI Creates a Graphics Card with Creators, Designers, and Artists in Mind

Every day, designers and creators sit at their desk to make magic. Whether it is editing the next viral TikTok, or designing a 3D motion graphic character, designers and creators need a graphics card they can rely on.

Låt Bob och Joe hjälpa dig i köket Franska Daan Tech kommer att sälja sin minidiskmaskin Bob på den svenska marknaden. På IFA-mässan i Berlin visade företaget också upp den helt nya smarta miniugnen Joe.
Smartaste kylskåpet vi sett Vad sägs om ett kylskåp som varnar dig att grönsakerna snart måste kastas?
Stadsbil på el City Transformer blir ett billigare alternativ för mobil transport
Radion som aldrig tar slut Solceller och vev ger ström till batteriet.
Följ Ljud & Bild