TESTER GUIDER FILM & TV HÖGTALARE TV HÖRLURAR HI-FI FOTO SMART HEM HEMMABIO DATOR MOBIL GAMING
Nyhet

IFA 2021: Back to business

Med parollen ”Tech is Back” lovar den tyska konsumentelektronikmässan att IFA 2021 kommer att äga rum mellan 3 och 7 september 2021.

forfatter
Publicerad 2021-02-09 - 13:55

Världens största mässa för konsumentelektronik, IFA, som äger rum varje år i Berlin mot slutet av sommaren, var tvungen att nöja sig med ett extremt nedskalat och delvis digitalt evenemang 2020.

Men 2021 är IFA tillbaka i sin traditionella form i mässhallarna vid Funkturm i Berlin, lovar arrangörerna i ett pressmeddelande.

”Vi är överväldigade av det extremt starka stödet från våra partner, vilket visar branschens stora intresse för att presentera sina innovationer för IFAs globala mediepartner live i Berlin”, säger Jens Heithecker, IFA Executive Director i ett pressmeddelande.

En rad utställare har redan försäkrat att de kommer att vara på plats i september när dörrarna enligt planerna slås upp för den fysiska mässan under perioden 3 till 7 september 2021.

Bland dessa finns Blaupunkt, Hama, Miele, Schneider Electric och TP-Link.

”IFA är årets innovationsmässa. Tekniska innovationer är mässans magneter: vi behöver dem, särskilt i osäkra tider, eftersom det nu handlar om att bli starkare, mer konkurrenskraftiga och effektivare. Därför ser vi fram emot att träffa våra kunder och partner igen i år i Berlin”, säger Bernd Rützler, Executive Vice President Corporate Marketing & Brand Management från Alfred Kärcher SE & Co. KG.

IFAs pressmeddelande nämner dock ingenting om hurivida branschens största tillverkare – till exempel LG, Panasonic, Samsung och Sony – har planer på att delta.

forfatter

Peter Gotschalk

(f. 1973): Utvecklingsredaktör och journalist. Peter har arbetat för Ljud & Bild sedan 2012. Han har varit aktiv som teknikjournalist i många medier sedan 1998, bland annat som chefredaktör för prylmagasinet GEAR och som journalist för tidningarna PC World och Privat Computer. Peter skriver om mobiltelefoner och andra bärbara enheter samt om teknisk innovation, inklusive 5G, elektrisk mobilitet och smarta hem.

Kommentarer


Välkommen till Ljud & Bilds kommentarsfält. Vi vill gärna veta vad du tycker. Håll dig till temat och var saklig, så slipper vi moderera inlägg. Andra frågor eller synpunkter skickas till Redaktion@ljudochbild.se

Subscribe
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Highend-hifi var inte dött! Allt tyder på att High-End 2022 i München var en dundersuccé.
Äntligen täpper Burmester till glappet med 218 och 216. Det tog sin lilla tid, men nu är två nya förstärkare klara.
Arne är integrerad och lämnar 30 watt effekt Svenska Engström gör sin första integrerade förstärkare.
Dynaudio gör det enkelt med trådlösa Focus Du behöver bara två Focus-högtalare för att streama musik
Skotska fynesser i München Fyne Audio visade komplett vintage-stil på highend-mässan i München.
Yamaha släpper trådlös high-end-förstärkare och ny golvhögtalare Superspännande integrerad förstärkare med streaming och DAC.
Följ Ljud & Bild
Send this to a friend