Følg oss på

Sök efter tester, nyheter och recensioner...

IFA 2021: Back to business

Med parollen ”Tech is Back” lovar den tyska konsumentelektronikmässan att IFA 2021 kommer att äga rum mellan 3 och 7 september 2021.

Världens största mässa för konsumentelektronik, IFA, som äger rum varje år i Berlin mot slutet av sommaren, var tvungen att nöja sig med ett extremt nedskalat och delvis digitalt evenemang 2020.

Men 2021 är IFA tillbaka i sin traditionella form i mässhallarna vid Funkturm i Berlin, lovar arrangörerna i ett pressmeddelande.

”Vi är överväldigade av det extremt starka stödet från våra partner, vilket visar branschens stora intresse för att presentera sina innovationer för IFAs globala mediepartner live i Berlin”, säger Jens Heithecker, IFA Executive Director i ett pressmeddelande.

En rad utställare har redan försäkrat att de kommer att vara på plats i september när dörrarna enligt planerna slås upp för den fysiska mässan under perioden 3 till 7 september 2021.

Annons

Bland dessa finns Blaupunkt, Hama, Miele, Schneider Electric och TP-Link.

”IFA är årets innovationsmässa. Tekniska innovationer är mässans magneter: vi behöver dem, särskilt i osäkra tider, eftersom det nu handlar om att bli starkare, mer konkurrenskraftiga och effektivare. Därför ser vi fram emot att träffa våra kunder och partner igen i år i Berlin”, säger Bernd Rützler, Executive Vice President Corporate Marketing & Brand Management från Alfred Kärcher SE & Co. KG.

IFAs pressmeddelande nämner dock ingenting om hurivida branschens största tillverkare – till exempel LG, Panasonic, Samsung och Sony – har planer på att delta.

Läs alla artiklar i 1 månad för 49 kr

Få tillgång till alla plus-artiklar samt hela testarkivet.

ingen bindningstid Vill du beställa tidningen? Klicka här Redan prenumerant?
forfatter

(f. 1973): Utvecklingsredaktör och journalist. Peter har arbetat för Ljud & Bild sedan 2012. Han har varit aktiv som teknikjournalist i många medier sedan 1998, bland annat som chefredaktör för prylmagasinet GEAR och som journalist för tidningarna PC World och Privat Computer. Peter skriver om mobiltelefoner och andra bärbara enheter samt om teknisk innovation, inklusive 5G, elektrisk mobilitet och smarta hem.

Vis kommentarer

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

 

Kontakt

Publish AS
Billingstadsletta 19 B
1396 Billingstad
Org. Nr 965 237 186
© 2020 Publish AS

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev
© 2021 Publish AS – Ljud & Bild följer Pressombudsmannens etiska regler för press, TV och radio. Som läsare har du bara rätt att använda innehållet på ljudochbild.se för personliga och icke-kommersiella ändamål. Du får ladda ner, länka till och skriva ut innehåll från ljudochbild.se för personliga och icke-kommersiella ändamål under förutsättning att du hänvisar till källan samt respekterar eventuella rättighetshänvisningar och/eller -reservationer. Du får inte använda innehåll, inklusive (men inte begränsat till) ikoner och utmärkelser, för några andra ändamål eller på några andra sätt än vad som uttryckligen tillåts. Obs! Artiklar som ligger utanför plustjänsten är ”friköpta” från betalväggen av tillverkaren/leverantören i fråga.