Foto & Video Hi-fi Hemmabio Högtalare Hörlurar TV

Nyhet

IFA 2021: Back to business

Med parollen ”Tech is Back” lovar den tyska konsumentelektronikmässan att IFA 2021 kommer att äga rum mellan 3 och 7 september 2021.

Av / 2021-02-09 - 13:55
IFA 2021: Back to business

Världens största mässa för konsumentelektronik, IFA, som äger rum varje år i Berlin mot slutet av sommaren, var tvungen att nöja sig med ett extremt nedskalat och delvis digitalt evenemang 2020.

Men 2021 är IFA tillbaka i sin traditionella form i mässhallarna vid Funkturm i Berlin, lovar arrangörerna i ett pressmeddelande.

”Vi är överväldigade av det extremt starka stödet från våra partner, vilket visar branschens stora intresse för att presentera sina innovationer för IFAs globala mediepartner live i Berlin”, säger Jens Heithecker, IFA Executive Director i ett pressmeddelande.

En rad utställare har redan försäkrat att de kommer att vara på plats i september när dörrarna enligt planerna slås upp för den fysiska mässan under perioden 3 till 7 september 2021.

Bland dessa finns Blaupunkt, Hama, Miele, Schneider Electric och TP-Link.

”IFA är årets innovationsmässa. Tekniska innovationer är mässans magneter: vi behöver dem, särskilt i osäkra tider, eftersom det nu handlar om att bli starkare, mer konkurrenskraftiga och effektivare. Därför ser vi fram emot att träffa våra kunder och partner igen i år i Berlin”, säger Bernd Rützler, Executive Vice President Corporate Marketing & Brand Management från Alfred Kärcher SE & Co. KG.

IFAs pressmeddelande nämner dock ingenting om hurivida branschens största tillverkare – till exempel LG, Panasonic, Samsung och Sony – har planer på att delta.

Peter Gotschalk
(f. 1973): Chefredaktör L&B Home. Peter har arbetat för Ljud & Bild sedan 2012. Han har varit aktiv som teknikjournalist i många medier sedan 1998, bland annat som chefredaktör för prylmagasinet GEAR och som journalist för tidningarna PC World och Privat Computer. Peter skriver om mobiltelefoner och andra bärbara enheter samt om teknisk innovation, inklusive 5G, elektrisk mobilitet och smarta hem.

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Håll koll på din hälsa

Smartaste kylskåpet vi sett

Stadsbil på el

Radion som aldrig tar slut

En TV du kan titta på – och igenom

Trådlösa proppar med förlustfritt CD-ljud

Billigare än så får du inte 150 tum

Glöm 85" nu är det 98" som gäller

JBL:s soundbar-högtalare blir något extra

Här är Sennheiser Ambeo Plus – och vi har hört den

Kolla in LG:s 97-tums OLED!

IFA-nyheter från Samsung

Rulla till toppen