TESTER GUIDER FILM & TV HÖGTALARE TV HÖRLURAR HI-FI FOTO SMART HEM HEMMABIO DATOR MOBIL GAMING
Nyhet

Snart visas Oneplus 11 och Oneplus Buds Pro 2 upp

Oneplus släpper en teaser-video som visar viktiga detaljer om Oneplus 11 5G och avslöjar att lanseringsdatumet inte är långt borta.

forfatter
Publicerad 2022-12-19 - 15:31

I våras testade vi kinesiska Oneplus flaggskeppsmodell OnePlus 10 Pro som vi blev väldigt imponerade av. Senare i höstas kom OnePlus 10T som vi tyckte hade kompromissat för mycket. Frågan var om nästa generation skulle åtgärda bristerna. Och nu berättar Oneplus att väntan snart är över.

Läs också OnePlus är tillbaka på tronen OnePlus 10 Pro är kanske den bästa Android-mobilen på marknaden just nu.
OnePlus 10 Pro

De kommer nämligen i början av nästa år ha ett lanseringsevent där de visar upp Oneplus 11 5G. Och för att lugna oss lite släpper de nu en teaservideo som visar lite av vad vi har att vänta.

https://youtu.be/KFOQHLN5HYg

Två älskade funktioner återkommer i Oneplus 11 5G. Dels den mycket fiffiga Alert Slider där man har en fysisk omkopplare för att byta mellan tyst läge, vibration och ringsignal. Men framför allt får vi återse Hasselblad-samarbetet om kameran som vi tidigare haft så bra erfarenhet av.

På eventet kommer de även att visa upp de helt trådlösa propparna OnePlus Buds Pro 2. Med tanke på att vi förra hösten delade ut ett ”bäst i test” till föregångaren OnePlus Buds Pro ser vi verkligen fram emot att få testa dem.

Läs också Strålande AirPods-kopia Det är helt uppenbart att OnePlus har använt AirPods Pro som mall, men Buds Pro är ändå så lyckade att de förtjänar att betraktas som något eget.
OnePlus Buds Pro GeirNordby-L&B scaled

Vi är glada över att avslöja dessa spännande nya produkter som ger en jämn, snabb och smidig upplevelse på marknaden. OnePlus 11 5G, OnePlus Buds Pro 2 och andra produkter drivs av vår Community, och kommer att vara utrustade med den mest avancerade tekniken för att ge våra användare en förfinad upplevelse, säger Pete Lau, grundare av OnePlus, Senior Vice President och produktchef på OPPO och OnePlus.

Mer information kommer vi att få den 7 februari 2023 vid lanseringseventet i New Delhi, kallat Cloud 11.

forfatter

Jonas Ekelund

(f. 1969): Frilansjournalist. Jonas har jobbat för Ljud & Bild sedan 2007 med det mesta som kan kallas bärbart. Det vill säga mobiler, trådlösa högtalare och hörlurar. Ibland klampar testandet in på kollegernas områden multirum-ljud, hemmabio och foto. Han startade sin bana som teknikjournalist på IDG och skrev bland annat för PC för Alla, Internetworld och det som senare blev M3.

Lämna en kommentar

MSI Creates a Graphics Card with Creators, Designers, and Artists in Mind

Every day, designers and creators sit at their desk to make magic. Whether it is editing the next viral TikTok, or designing a 3D motion graphic character, designers and creators need a graphics card they can rely on.

Spännande nyheter från Audio-Technica StreamSet-serien är speciellt gjord för proffsspelare och Twitch-strömmare.
Unika hörlurar De här hörlurarna både ser fantastiska ut och låter bra. Och har ett utseende som bara instrumentmakare kan åstadkomma.
Kineserna kan köpa OnePlus 11 redan på måndag Lanseringen sker mer än en månad före den globala lanseringen, som inte äger rum förrän den 7 februari.
Det här har du inte fått för 1000 kronor förr Med FreeBuds 5i vill Huawei ge oöverträffad kvalitet för pengarna.
Är Yamahas toppmodell toppen? Yamaha vill utmana premiumsegmentet med sina bästa öronproppar, TW-E7B.
Följ Ljud & Bild