Bil & Elfordon Datorer Sport & Träning Gaming Mobil Smart hem Teknik

Nyhet

Snart visas Oneplus 11 och Oneplus Buds Pro 2 upp

Oneplus släpper en teaser-video som visar viktiga detaljer om Oneplus 11 5G och avslöjar att lanseringsdatumet inte är långt borta.

Av / 2022-12-19 - 15:31
Snart visas Oneplus 11 och Oneplus Buds Pro 2 upp

I våras testade vi kinesiska Oneplus flaggskeppsmodell OnePlus 10 Pro som vi blev väldigt imponerade av. Senare i höstas kom OnePlus 10T som vi tyckte hade kompromissat för mycket. Frågan var om nästa generation skulle åtgärda bristerna. Och nu berättar Oneplus att väntan snart är över.

Läs också OnePlus är tillbaka på tronen OnePlus 10 Pro är kanske den bästa Android-mobilen på marknaden just nu.

De kommer nämligen i början av nästa år ha ett lanseringsevent där de visar upp Oneplus 11 5G. Och för att lugna oss lite släpper de nu en teaservideo som visar lite av vad vi har att vänta.

Två älskade funktioner återkommer i Oneplus 11 5G. Dels den mycket fiffiga Alert Slider där man har en fysisk omkopplare för att byta mellan tyst läge, vibration och ringsignal. Men framför allt får vi återse Hasselblad-samarbetet om kameran som vi tidigare haft så bra erfarenhet av.

På eventet kommer de även att visa upp de helt trådlösa propparna OnePlus Buds Pro 2. Med tanke på att vi förra hösten delade ut ett ”bäst i test” till föregångaren OnePlus Buds Pro ser vi verkligen fram emot att få testa dem.

Läs också Strålande AirPods-kopia Det är helt uppenbart att OnePlus har använt AirPods Pro som mall, men Buds Pro är ändå så lyckade att de förtjänar att betraktas som något eget.

Vi är glada över att avslöja dessa spännande nya produkter som ger en jämn, snabb och smidig upplevelse på marknaden. OnePlus 11 5G, OnePlus Buds Pro 2 och andra produkter drivs av vår Community, och kommer att vara utrustade med den mest avancerade tekniken för att ge våra användare en förfinad upplevelse, säger Pete Lau, grundare av OnePlus, Senior Vice President och produktchef på OPPO och OnePlus.

Mer information kommer vi att få den 7 februari 2023 vid lanseringseventet i New Delhi, kallat Cloud 11.

Jonas Ekelund
(f. 1969): Journalist och nyhetsredaktör. Jonas har jobbat för Ljud & Bild sedan 2007 med det mesta som kan kallas bärbart. Det vill säga mobiler, trådlösa högtalare och hörlurar. Ibland klampar testandet in på kollegernas områden multirum-ljud, hemmabio och foto. Han startade sin bana som teknikjournalist på IDG och skrev bland annat för PC för Alla, Internetworld och det som senare blev M3.

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Stax elektrostater till ett folkligt pris

Slutna hörlurar för audiofiler.

Hörlurar byggda som högtalare

Kolla in dessa hörlurarna från Focal

Så här ser Sonos första hörlurar ut

Din egen personliga hemmabioupplevelse

Marshall rockar vidare

Löjligt billigt från HiFiMAN

B&O Atelier Edition i norrskensfärger

Topplista: Hörlurar och öronproppar till påskledigheten

Hjälp hörseln med AirPods Pro

Lycka till med att köpa dessa

Ljud & Bild
Rulla till toppen