Foto & Video Hi-fi Hemmabio Högtalare Hörlurar TV

Nyhet

Sennheiser Accentum Plus: Bättre ljud för pengarna?

Sennheisers nya Accentum Plus-hörlurar kombinerar premiumfunktioner med gedigen batteritid.

Av / 2024-02-20 - 16:37
Sennheiser Accentum Plus: Bättre ljud för pengarna?

 

Accentum Plus bygger vidare på framgångarna med Momentum 4, men till ett mer överkomligt pris. Den lägger sig ett snäpp över Accentum Wireless och inkluderar ett fodral, vilket dess lillebror saknar.

Sennheiser_ACCENTUM_Plus_White_Folded_wCase Sennheiser_ACCENTUM_Plus_Black_Folded_wCase
<
>
Foto: Sennheiser

Accentum Plus har också en touchpanel på öronkåporna, medan Accentum Wireless bara har fysiska knappar. Vi utlovas också samma ljudkvalitet, brusreducering och komfort som Sennheisers toppmodell Momentum.

Batteritiden för Accentum Plus, liksom för lillebror, uppges vara hela 50 timmar med brusreduceringen påslagen. Och efter tio minuters laddning från ett urladdat tillstånd får du upp till fem timmars speltid. Du kan också lyssna medan lurarna laddas.

Foto: Sennheiser

Bättre ljud med aptX Adaptive

Accentum Plus har dessutom aptX Adaptive audio codec, som också inkluderar inbyggd aptX HD-ljudkvalitet. Inget ord om Snapdragon Sound eller aptX Lossless, vilket säkert skulle påpekas om så var fallet.

Läs också Sagolikt bra för lite pengar Med Accentum Wireless lovar Sennheiser mycket från sina bästa hörlurar, till halva priset. Och de håller sitt löfte.

Vi utlovas ett dynamiskt och detaljerat ljud med 37 mm högtalarelement, och ljudet kan delvis anpassas till användarens preferenser med Sennheisers Sound Personalisation-läge. Detta görs i mobilappen.

Foto: Sennheiser

Vinklade element

Det som inte står i pressmeddelandet, men som vi vet – eftersom vi redan har fått Accentum Plus för test – är att drivelementen här är vinklade inåt för att ge ett mer naturligt ljud. Accentum Wireless, å andra sidan, har platta element, så vi förväntar oss att ljudet kommer att skilja sig mellan de två.

Senheiser_ACCENTUM_Plus_White_Lifestyle_Female2
Foto: Sennheiser

Sennheiser Accentum Plus: Pris och tillgänglighet

Accentum Plus finns tillgänglig nu, i färgerna svart eller vit, för 2 690 kronor.

Mer info: sennheiser-hearing.com

Läs också Gnistrande från Sennheiser Efter tre år har Sennheiser äntligen uppdaterat sina trådlösa Momentum-hörlurar. Och Momentum 4 Wireless är minsann ingen besvikelse!
Jonas Ekelund
(f. 1969): Journalist och nyhetsredaktör. Jonas har jobbat för Ljud & Bild sedan 2007 med det mesta som kan kallas bärbart. Det vill säga mobiler, trådlösa högtalare och hörlurar. Ibland klampar testandet in på kollegernas områden multirum-ljud, hemmabio och foto. Han startade sin bana som teknikjournalist på IDG och skrev bland annat för PC för Alla, Internetworld och det som senare blev M3.

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Marshall rockar vidare

Löjligt billigt från HiFiMAN

B&O Atelier Edition i norrskensfärger

Topplista: Hörlurar och öronproppar till påskledigheten

Hjälp hörseln med AirPods Pro

Lycka till med att köpa dessa

De bästa öronproppaena får en efterträdare

Skullcandy: GROM-ljud för små barns öron

Ännu bättre Accentum från Sennheiser

Förstärkare från HiFiMAN

Beyerdynamic firar 100 år med specialutgåva

Använd solen som kraftkälla

0
Ljud & Bild
Rulla till toppen