TESTER GUIDER FILM & TV HÖGTALARE TV HÖRLURAR HI-FI FOTO SMART HEM HEMMABIO DATOR MOBIL GAMING
Guide

Topp 10: De mest lästa testerna 2022

På första platsen hittar vi en gigantisk TV till bra pris

forfatter
Publicerad 2022-12-31 - 09:00

Om det är något vi tycker att vi är bra på, här på Ljud & Bild, så är det att testa elektronik.

Faktum är att vi testar mellan 475 och 500 produkter per år, och det kan vara lite vad som helst. Så länge den går på el. Även om vi främst koncentrerar oss på konsumentelektronik inom kategorierna hi-fi, högtalare, hörlurar, TV-apparater, foto, hemmabio etc.

Under de senaste åren har du dock också kunnat läsa tester av elbilar, elcyklar och e-skotrar på www.ljudochbild.se, precis som vi också kollar de viktigaste mobilerna, datorerna, smarta hem-produkterna och mycket, mycket mer.

Om vi ska tro trafiksiffrorna för 2022, så har ni läsare en bred smak. Men ni är överens om en sak. Tydligen kan en TV aldrig bli för stor! Och så älskar ni våra årliga utmärkelser av ”Årets bästa” produkter i alla typer av kategorier.

Läs också När bara det bästa är gott nog! Är du på jakt efter en ny TV, högtalare, mobiltelefon eller hörlurar? Här hittar du de allra bästa produkterna vi har testat i år!

Nedan hittar du listan över årets tio mest lästa tester på www.lydogbillede.dk. Det översta testet är det mest lästa och så vidare.

Topp 10 - Test av hemelektronik 2022

TCL 98C735

Största TV:n vi har testat någonsin

Glöm 85 tum, nu är det 98 tum som gäller om du vill ha en större TV än alla dina grannar! TCL 98C735 är en riktig monster-TV – och bildkvaliteten överraskar.

Samsung Galaxy S21 FE 5G

Usel timing!

Samsung Galaxy S21 FE skulle ha kommit under hösten 2021 men blev försenad. Därför ska du vänta lite med att köpa den.

Årets bästa soundbar-högtalare 2022-2023

Så får du MYCKET bättre TV-ljud

De flesta TV-skärmar låter tunt och tamt. Med en soundbar kan du få en enorm ljudförbättring – och det behöver inte kosta skjortan!

Årets bästa högtalare 2022–2023

Högtalare i alla dess former

Här hittar du bästa högtalarna från året som gått. Både bärbara, stationära, aktiva och passiva. Och ett par galet bra trådlösa.

Årets bästa TV-apparater 2022-2023

Med underhållningen i fokus

Letar du efter den bästa filmupplevelsen, eller bättre bild för sport och spel? Då kan tiden vara inne att köpa en ny TV. Här hittar du de allra bästa vi har testat i år!

Google Chromecast med Google TV

Nu får du Google TV på alla skärmar

Google Chromecast ger TV:n nytt liv och nu har den fått både fjärrkontroll, Google TV – och 4K. Men ett problem också.

Sony WH-1000XM5

Sony WH-1000XM5: Ajöss, brus!

Sony överträffar sig själva med nya WH-1000XM5. Klassledande brusreducering, bättre ljud och skönare komfort än någonsin tidigare.

NAD C700

Miniförstärkaren som tror att den är en jätte

NAD C700 är liten. Det tror du inte när du hör den.

Helt trådlösa öronproppar, maj 2022

Trådlösa öronproppar för halva priset

Om du går ner ett steg från toppmodellerna så kan du få nästan lika bra ljud för mindre pengar.

KEF LS60 Wireless

De bästa trådlösa vi har hört

KEFs trådlösa, golvstående LS60 Wireless är inget annan än briljanta.

forfatter

Peter Gotschalk

(f. 1973): Utvecklingsredaktör och journalist. Peter har arbetat för Ljud & Bild sedan 2012. Han har varit aktiv som teknikjournalist i många medier sedan 1998, bland annat som chefredaktör för prylmagasinet GEAR och som journalist för tidningarna PC World och Privat Computer. Peter skriver om mobiltelefoner och andra bärbara enheter samt om teknisk innovation, inklusive 5G, elektrisk mobilitet och smarta hem.

Lämna en kommentar

MSI Creates a Graphics Card with Creators, Designers, and Artists in Mind

Every day, designers and creators sit at their desk to make magic. Whether it is editing the next viral TikTok, or designing a 3D motion graphic character, designers and creators need a graphics card they can rely on.

Här är de artiklar som lästes mest 2022 Det handlade om smarta hem, elbilar, hi-fi och naturligtvis Elon Musk!
Linn Sondek LP12 - klassikern vi inte glömmer Grammofonen framför alla är skotsk, introducerades 1972 och tillverkas fortfarande.
Sony CDP-101 – klassikern vi aldrig glömmer De första CD-skivorna såg dagens ljus 1982, den historien känner de flesta till. Men många har nog glömt den första spelaren.
Rogers LS3/5A – en klassiker vi aldrig glömmer Utan kommersialiseringen av den här oansenliga högtalaren hade den förblivit en välbevarad hemlighet bland BBC:s ljudtekniker.
Electrocompaniet 2 channel Audio Power Amplifier Tandberg och andra får ursäkta. Är det någon historisk norsk förstärkare som verkligen tronar över alla andra så är det den här.
Följ Ljud & Bild