TESTER GUIDER FILM & TV HÖGTALARE TV HÖRLURAR HI-FI FOTO SMART HEM HEMMABIO DATOR MOBIL GAMING
Nyhet

Ljud & Bild utser årets bästa produkter 2022-2023

Är du på jakt efter en ny TV, högtalare, mobiltelefon eller hörlurar? Här hittar du de allra bästa produkterna vi har testat i år!

forfatter
Publicerad 2022-11-01 - 12:27

Varje år testar Ljud & Bild-redaktionen fler än 450 produkter inom de olika hemelektronikkategorierna – fler produkter än de största internationella medierna!

Därför är det alltid stor förväntan på vilka produkter som redaktionen väljer att hedra med titeln ”Årets bästa” i de olika kategorierna.

Den senaste tiden har journalisterna jobbat på högvarv för att testa, nominera och kora de nyaste och mest relevanta produkterna. Allt för att kunna ge dig de bästa rekommendationerna.

Vi har samlat drygt 150 rekommenderade produkter och av dessa korar vi ett 50-tal vinnare i olika kategorier och prisklasser. Vi utser även bästa film och TV-serie och delar ut ett hederspris. Helt enkelt det bästa av det bästa!

Våra rekommendationer bygger på mångårig expertis och alla utvalda produkter har noggrant bedömts och testats efter våra fasta testkriterier.

För att underlätta för dig att välja har vi också gjort en liten guide till varje kategori, så att du vet vad du ska leta efter och tänka på innan du köper.

Så oavsett om du letar efter en ny TV, förstärkare, kamera, mobil eller nya högtalare eller hörlurar så lär du kunna hitta just DIN perfekta produkt bland våra ”Årets bästa”-vinnare. Lita på oss, vi testar för dig!

Se alla vinnarna här!

Lämna en kommentar

MSI RTX 40: Nya prisbelönta serier med bärbara datorer

Ta språnget till en helt ny nivå med de senaste grafikkorten i GeForce RTX 40-serien och 13:e generationens Intel® Core™-processorer.

Följ Ljud & Bild