Foto & Video Hi-fi Hemmabio Högtalare Hörlurar TV

Nyhet

Mayor of Kingstown säsong 3 – se trailern

Det är snart dags för en ny omgång med Jeremy Renner som alla tiders "diplomat" i brottshelvetet Kingstown.

Av / 2024-04-15 - 22:02
Mayor of Kingstown säsong 3 – se trailern

Medan Paramounts flaggskeppsserie Yellowstone obönhörligen närmar sig sitt slut arbetar serieskaparen Taylor Sheridan hårt på andra serier.

Den mångsidige Sheridan ligger bakom megahits som Yellowstone, 1883, 1923, Mayor of Kingstown, Tulsa King, Special Ops: Lioness, Lawmen: Bass Reeves – samt den kommande 6666 och uppföljaren till Yellowstone (2024), med Matthew McConaughey i huvudrollen.

Läs också Vill tillbaka i sadeln! Nu ångrar Costner sig, och har en stor önskan att fortsätta i Yellowstone-rollen som John Dutton.

Snart är det premiär för den efterlängtade tredje säsongen av hans socialrealistiska kriminaldrama, Mayor of Kingstown, med Jeremy Renner i huvudrollen.

Jeremy Renner, “Mayor of Kingstown, säsong 1” (Foto: SkyShowtime)

Serien handlar om det genomkommersialiserade och dysfunktionella amerikanska fängelsesystemet och utspelar sig i nutid.

Nu är trailern här!

 

Efter en relativt avslutande säsongsfinal av den andra säsongen, och en svårt skadad Jeremy Renner, såg det mörkt ut för en fortsättning av det intensiva kriminaldramat.

Läs också Gangsterhelvete! Taylor Sheridan, och en perfekt castad Jeremy Renner, serverar stenhård socialrealism och gangsterhelvete – både innanför och utanför murarna.

Mayor of Kingstown skildrar det enorma fängelsesystemet i Kingstown, Michigan (en stad med 40.000 invånare, där “alla” invånare tar hand om de 20 000 internerna). Alla, på varsin sida om lagen, arbetar i gråzoner, allt och alla kan köpas och systemet gynnar korruption.

Som medlare och länk mellan de kriminella på insidan och utsidan samt den lokala polisen fungerar “fixaren” Mike McLusky (Renner).

Jeremy Renner, “Mayor of Kingstown, säsong 2” (Foto: SkyShowtime)

Vi ser fram emot att träffa den något dysfunktionella familjen McLusky, knarkkungen Bunny, den vilsna Iris och den smutsiga underjordiska brottsligheten i det förfallna, våldsamma Kingstown.

Läs också Här ser du Yellowstone! Serieskaparen Talyor Sherdian är bland de hetaste namnen i strömningsbranschen idag - men var (och hur) får du se alla hans eminenta serier?

Förutom Renner i den ikoniska huvudrollen återförenas han med Dianne Wiest (hans mamma, Miriam McLusky), Hugh Dillon (detektiv Ian), Tobi Bamtefa (Bunny), Taylor Handley (Mikes lillebror, Kyle), Derek Webster (polisen Stevie), Hamish Allan-Headley (SWAT-hårdingen Robert Sawyer), Nishi Munshi ( Kyles fru Tracy), Michael Beach ( polischefen Kareem Moore) – och sist men inte minst, en fantastisk Emma Laird, som “sparven” Iris som låter sig utnyttjas av allt och alla.

Emma Laird, “Mayor of Kingstown, säsong 1” (Foto: Paramount+)

Efter den “explosiva” avslutningen på förra säsongen är vi dock inte säkra på om det blir en återförening med gangstern Milo Sunter (Aidan Gillen, Game of Thrones).

I säsong 3 skakar en rad explosioner Kingstown och dess invånare när en ny medlem av den ryska maffian etablerar sig i staden, och ett drogkrig börjar plötsligt rasa både innanför och utanför fängelsemurarna.

Pressen att få slut på kriget faller på Mike, men situationen blir ännu mer pikant och komplicerad när ett bekant ansikte från hans egen tid bakom galler hotar att underminera hans ansträngningar att bevara freden.

Läs också Galet/genialt charmerande Miniserien baserad på Patricia Highsmiths Tom Ripley-romaner har blivit skrämmande bra filmkonst.

Taylor Sheridan arbetar fortfarande exklusivt för Paramount, så Kingstown kommer att visas på SkyShowtime i Norden, med säsongspremiär den 6 juni.

Det är bara att vara tålmodig inför fortsättningen av en av de bästa kriminalserierna på senare tid.

Mayor of Kingstown, säsong 2 (Foto: SkyShowtime)
Tor Aavatsmark
(f. 1974): Ljud & Bilds dedikerade filmrecensent och VD. Tor har arbetat på L&B sedan 2005. Under 2003–2005 ägde han och en partner ett tidningsförlag med bland annat en filmtidning i portföljen, ett intresse han har tagit med sig till L&B. Tor har en cand.polit-utbildning från UiO men känner sig väldigt hemma bakom ratten på ett medieföretag.

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Premiärdatumet är klart!

MILF-trailer!

Redo för en ny omgång?

Ett gott skratt förlänger livet!

Kungen ryter igen!

De kriminellas härjningar fortsätter i Kingstown

Harry Potter-ljudböckerna får Dolby Atmos

Se den nya trailern från Förintelsen-helvetet

Hysterisk ny trailer!

Fortfarande hel-MAX?

Så här fungerar Foley och ADR till filmljud

God knows who did it...

Rulla till toppen