Foto & Video Hi-fi Hemmabio Högtalare Hörlurar TV

Nyhet

Jessica Albas Trigger Warning toppar Netflix

Med sin comeback går Alba rakt upp i toppen på Netflix.

Av / 2024-06-24 - 12:19
Jessica Albas Trigger Warning toppar Netflix

I fredags släppte Netflix den nya actionfilmen Trigger Warning – och den gick rakt upp i toppen på streamingjättens mest-sedda-listor.

Det är inget märkvärdigt med att Netflix har premiär för en ny actionfilm – det kommer dussintals sådana varje år – men det som är speciellt med Trigger Warning är vem vi hittar i huvudrollen: Jessica Alba.

Skådespelerskan från Kalifornien har precis fyllt 43 år och har i stort sett hållit sig borta från filmbranschen sedan hon härjade i Hollywood på 2010-talet.

Läs också Hur är det ens möjligt?! Hatten av för att det ens går att gör något så mördande tråkigt och intetsägande av ett så spännande ämne.

Med filmer som Sin City: A Dame to Kill For, Machete, Awake, Dark Angel, Stretch, Into the Blue och Fantastic Four-serien etablerade Alba ett stabilt fotfäste i Hollywood. Både som en mer än kapabel actionhjältinna, men också i flera roller i komedier och dramafilmer.

Jessica Alba, ”Trigger Warning” (Foto: Netflix)

Den av hennes filmer som har gjort starkast intryck är förmodligen Michael Winterbottoms The Killer Inside Me, där Alba gör en skrämmande bra rollprestation som offer för Casey Afflecks raseri och våld.

Sedan hon i det närmaste lade filmkarriären på hyllan har hon blivit multimiljonär och kosmetikamogul, men nu är den eldiga och mångsidiga skådespelerskan äntligen tillbaka.

 

I Trigger Warning följer vi kommandosoldaten Parker (Alba) när hon reser tillbaka till sin hemstad för att finna svar efter sin fars död.

Men vad specialstyrkesoldaten avslöjar är en livsfarlig och mångfacetterad konspiration.

TRIGGER WARNING TRIGGER WARNING TRIGGER WARNING TRIGGER WARNING TRIGGER WARNING TRIGGER WARNING TRIGGER WARNING TRIGGER WARNING TRIGGER WARNING TRIGGER WARNING TRIGGER WARNING
<
>
Trigger Warning (Foto: Netflix)

 

Filmen är regisserad av indonesiern Mouly Surya (Marlina the Murderer in Four Acts).

Andra ledande roller i denna actionthriller spelas av Mark Webber, Anthony M. Hall, Tone Bell, Gabriel Basso och Jake Weary

Läs också Väntan är snart över! Paramount har bekräftat premiärdatumet för den sista delen av Yellowstone, säsong 5 - och Costner dyker upp på pressbilderna.

Trots det långa uppehållet är användarna av Rotten Tomatoes inte helt övertygade om att filmen är värd att se, men den är trots det för närvarande den mest streamade filmen på Netflix.

Trigger Warning (Foto: Netflix)
Tor Aavatsmark
(f. 1974): Ljud & Bilds dedikerade filmrecensent och VD. Tor har arbetat på L&B sedan 2005. Under 2003–2005 ägde han och en partner ett tidningsförlag med bland annat en filmtidning i portföljen, ett intresse han har tagit med sig till L&B. Tor har en cand.polit-utbildning från UiO men känner sig väldigt hemma bakom ratten på ett medieföretag.

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Se trailern till Citadel

MCU var inte dött!

En välkommen återförening av två åldrande gentlemän

Mayday! Mayday!

Bäst att du skyndar dig och dödar henne!

Ytterligare maffiakomplikationer från Stallone & Co!

Nu kommer aporna hem till dig!

Hon är tillbaka!

Väntan är nästan över!

Väntan är snart över!

Snart är väntan över!

Släpp drakarna loss!

Rulla till toppen