Logitech G930

Allt du behöver och lite till

forfatter

Logitech ställer upp med ett trådlöst headset som sägs ha en batteritid på ungefär 10 timmar. Det räcker för de flesta, även om riktiga hardcore-gamers undviker trådlösa lurar eftersom de plötsligt kan ta slut mitt under en hård strid. Då blir de säkert glada över att få höra att G930 kan laddas samtidigt som man spelar med hjälp av kabeln som ingår. Headsetet stänger av sig själv efter en tids inaktivitet, och programmet som ingår har en batteriindikator. Friheten att kunna resa sig och göra snabba ärenden är tilltalande, men tyvärr fungerar inte lurarna genom tjocka väggar.

Kåporna kan roteras 180 grader och har en fantastisk ljudisolering så att spelaren kan behålla koncentrationen. Själva ljudet lockar snabbt fram leenden, det kan inte beskrivas som annat än imponerande. Basåtergivningen kan dundra på så mycket att kåporna vibrerar. Ljudet kan fintrimmas efter egna önskemål med hjälp av programmet som ingår, som faktiskt kan välja nivå på alla de virtuella kanalerna och har röstförvrängning och mer därtill.

På själva kåporna finns volymkontroll, mute-knapp, Dolby-omkopplare och hela tre programmerbara knappar. Med hjälp av dessa går det att styra flera program direkt, till exempel Winamp, Windows Media Player, Ventrilo och så vidare, utan att lämna spelet.

Logitech levererar här ett briljant headset som verkligen är som klippt och skuret för spelfantaster. G930 är ett av testets dyraste, men kvaliteten och funktionerna motiverar priset så bra att Logitech tar hem segern.

Också i detta test:

Creative Tactic3D Sigma

Solid ljudupplevelse

Underhållande. Lätta och solida. Externt ljudkort.
Saknar definition med musik.

Sandberg USB Surround Headset

Brutalt tryck

Tuffa och solida. Grym bas.
Irriterade lampa på dosan. Tunga.

Sennheiser PC 333D

Goda möjligheter

Musikaliskt ljud. Smarta lösningar. Externt ljudkort.
För små kåpor. Ingen ljuddämpning. Saknar lite tryck.

Sony DR-GA500

Futuristisk design

Snygg design. Mycket luftiga. Gott om inställningar.
Sköra. Plastiga.

AKG GHS 1 Camouflage

Kamouflerad lättviktare

Väldigt lätta och behändiga. Utbytbara kuddar.
Plastkänsla. Ingen surround. Ingen ljudisolering.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

 

001


Senaste artiklar: