Bil & Elfordon Datorer Sport & Träning Gaming Mobil Smart hem Teknik

Årets spel

2011 var uppföljarnas år. Och konkurrensen var extra hård i alla genrer.

Skrivet av / 2012-03-12 - 06:10
Årets spel

The Elder Scrolls V: Skyrim

Uppföljare som imponerar

Sista kvartalet har varit fullspäckat av stora titlar. Den största och kanske mest efterlängtade var ”The Elder Scrolls V: Skyrim”. Inte bara för att det är ett av de största och mest majestätiska spelen vi har sett, utan för att det går att spela hur länge som helst eftersom det själv skapar uppdrag under tiden, helt beroende på hur du själv utvecklas som spelare.

Om man inte vill följa ursprungshandlingen, där kungen är mördad och inbördeskrig hotar Skyrim, kan man skapa en helt egen spelupplevelse där man formar karaktären och väljer spelstil och vilka uppdrag man utför. Spelutvecklarna har utrustat karaktärerna med enorma valmöjligheter när det gäller raser, förmågor och utrustning.

Omgivningen och de olika miljöerna är grafiska mästerverk! Grafikmotorn visar musklerna och målar upp ändlösa landskap som breder ut sig i djupa skogar, öppna slätter och snötäckta fjäll. Det är lätt hänt att man blir stående bredvid ett par vackra ruiner och blickar ut över ett bländande landskap och en fantasivärld som överträffar den verkligen världen. Då känner man sig ödmjuk – och när två drakar svävar förbi över huvudet så inser man hur lätt det är att bli förtrollad av Årets spel 2011!

001

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Erbjudande i samarbete med vår kommersiella partner Prisjakt.se

Läs hela artikeln? Redan prenumerant? Logga in eller bli medlem i LB+.

Se alla våra prenumerationer här

Elon Musk kan fortsätta hjärnexperiment

Kinas chat-AI censurerar

Ingen Google-chatbot i Europa

Bing AI-chat är släppt

Google säkrar ditt konto

Uppumpbart skärmtangentbord

Rulla till toppen