TESTER GUIDER FILM & TV HÖGTALARE TV HÖRLURAR HI-FI FOTO SMART HEM HEMMABIO DATOR MOBIL GAMING

Årets spel

2011 var uppföljarnas år. Och konkurrensen var extra hård i alla genrer.

forfatter
Publicerad 2012-03-12 - 06:10

The Elder Scrolls V: Skyrim

Uppföljare som imponerar

Sista kvartalet har varit fullspäckat av stora titlar. Den största och kanske mest efterlängtade var ”The Elder Scrolls V: Skyrim”. Inte bara för att det är ett av de största och mest majestätiska spelen vi har sett, utan för att det går att spela hur länge som helst eftersom det själv skapar uppdrag under tiden, helt beroende på hur du själv utvecklas som spelare.

Om man inte vill följa ursprungshandlingen, där kungen är mördad och inbördeskrig hotar Skyrim, kan man skapa en helt egen spelupplevelse där man formar karaktären och väljer spelstil och vilka uppdrag man utför. Spelutvecklarna har utrustat karaktärerna med enorma valmöjligheter när det gäller raser, förmågor och utrustning.

Omgivningen och de olika miljöerna är grafiska mästerverk! Grafikmotorn visar musklerna och målar upp ändlösa landskap som breder ut sig i djupa skogar, öppna slätter och snötäckta fjäll. Det är lätt hänt att man blir stående bredvid ett par vackra ruiner och blickar ut över ett bländande landskap och en fantasivärld som överträffar den verkligen världen. Då känner man sig ödmjuk – och när två drakar svävar förbi över huvudet så inser man hur lätt det är att bli förtrollad av Årets spel 2011!

001


Senaste artiklar:

Kommentarer


Välkommen till Ljud & Bilds kommentarsfält. Vi vill gärna veta vad du tycker. Håll dig till temat och var saklig, så slipper vi moderera inlägg. Andra frågor eller synpunkter skickas till Redaktion@ljudochbild.se

Subscribe
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Robotgräsklippare firar Curiositys födelsedag Curiosity Rover har idag varit på Mars i 10 år. Det firas av 100 000 robotgräsklippare.
EU vill övervaka alla dina chattar Förslag från EU-kommissionen, som avser att införa omfattande chattkontroller för att skydda barn från övergrepp, innebär i praktiken en skrämmande total övervakning av oss alla.
Hur man gör sina egna fantasy-illustrationer Med ett enda kommando skapar datorn fantastiska bilder baserade enbart på din fantasi.
Hälften cykel, hälften... sjöflygplan? Med Hydrofoiler XE-1 kan du cykla på vattnet och det känns som att du svävar fram i över 20 km/h.
Hifi-uppfinnaren - Oskar Heil Det är långt ifrån alla som vet vem Oskar Heil är, men hans uppfinning har gjort stort avtryck på hifi-världen och hans diskantelement används överallt.
Komplett och NetOnNet i fusion Blir dubbelt så stora på näthandel.
Följ Ljud & Bild
Send this to a friend