Foto & Video Hi-fi Hemmabio Högtalare Hörlurar TV

: Pioneer XW-NAW1

Högtalare på väggen där

Varifrån kommer musiken? Från Pioneers platta iPodhögtalare så klart.

Publicerad 2011-01-27 - 20:38
Pioneer XW-NAW1
Marius Senaste artiklar:
Marius

Har man dåligt med plats, till exempel i köket, kan det vara praktiskt att slippa ha apparater som tar upp plats på bänkar och bord. Därför gillar vi skarpt att Pioneers apparat faktiskt kan hängas upp på väggen. iPoden skjuts till och med in i apparaten för att den ska förbli platt. Dold på undersidan finns en minijack-ingång för externa ljudkällor samt för ovanlighetens skull inte bara en videoutgång utan till och med komponentvideo.
På framsidan sitter läckert lysande touchkontroller för att byta låt, justera volymen och spela eller pausa. Fjärrkontrollen har samma funktioner samt en mute-knapp. Man kan alltså inte gå ut i menyerna och välja nya låtar eller spellistor. Annars finns det faktiskt inga speciella finesser.
När ljudprodukter har fått en speciell form för ett visst ändamål snarare än för att det är en lämplig högtalarkonstruktion så kan man misstänka att de inte kommer att låta bra. Vi blev därför glatt överraskade av det varma och fylliga ljudet som till och med har en del bas. Det kanske inte är hifi men för det här priset är vi beredda att förlåta mycket. Den duger alldeles utmärkt till att spela listpop och kan till och med rocka loss så länge man inte går till överdrift med volymen.

Ljud & Bild tycker

Kan vägghängas Videoutgång Ingen menynavigering

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Läs hela artikeln? Logga in eller bli medlem i LB+.

Se alla våra prenumerationer här.

Mycket bild för pengarna

Vilken TV är bäst för gaming?

Bild av studiokvalitet

Rulla till toppen