Foto & Video Hi-fi Hemmabio Högtalare Hörlurar TV

: Altec Lansing Octiv 450

Lysande iPad-ställ

Octiv är utmärkt för allmän användning av iPad men ljudet är för klent.

Publicerad 2011-01-27 - 20:38
Altec Lansing Octiv 450
Marius Senaste artiklar:
Marius

Altec Lansings första iPad-docka är smart konstruerad. iPaden glider in i ställningen och sedan kan man vinkla och vrida på den hur man vill. Lägg den nästan horisontellt för att skriva eller ställ den upprätt för att titta på video. Det går så klart att sätta en iPod i ställningen, men det ser uppriktigt sagt lite fånigt ut med den lilla apparaten och det stora stället.
På baksidan av foten finns en minijack-ingång och på framsidan sitter strömbrytaren och volymknappar men det är också allt. Resten får man sköta med den lilla fjärrkontrollen som lyckligtvis kan användas för att navigera i menyer och välja låtar. Åtminstone på iPod och iPhone, för iPadens menysystem är för komplicerat. Hur irriterande det än är kan vi knappast hålla Altec Lansings ansvariga för det.
Foten är inte bara en stabiliserande klump utan där gömmer sig självklart även högtalarelementen. För att inte iPaden ska komma ivägen så har man tvingats använda små element som sitter runtom foten. Därmed får man inte ut speciellt bra ljud. Basen är nästan obefintlig och även diskanten är återhållen. Visst får man ut ljud men det här är definitivt ingen docka för att rocka loss på festen.

Ljud & Bild tycker

Utmärkt iPad-hållare Menynavigering Klent ljud Få ingångar Inga finesser

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Läs hela artikeln? Logga in eller bli medlem i LB+.

Se alla våra prenumerationer här.

Erbjudande i samarbete med vår kommersiella partner Prisjakt.se

Mycket bild för pengarna

Vilken TV är bäst för gaming?

Bild av studiokvalitet

Rulla till toppen