Search
Generic filters

SF Anytime

 itemprop
SF Anytime

Nya och unika titlar

Ett bekvämt sätt att se nya filmer och innehåll som är svårt att hitta någon annanstans.

Ljud & Bild tycker

Bekvämt tack vare tillgång i många smart-TV apparater. Ett lätt sätt att se de senaste filmerna direkt efter bio. Bra utbud av barnfilmer och svenska titlar.
Lite rörig webbsajt. Varken stöd för Airplay eller Chromecast. Unika titlar lite väl dyra.
 • Pris: 9-79 kr/st
 • Webb: sfanytime.com
 • Visa mer
  Visa mindre

  Riktpris.pris kr

  SF Anytime har funnits länge på nätet och är därför väletablerade och finns att se på fler platser än man kunde tro. Förutom på webben finns det appar för smartmobiler och surfplattor, på Xbox 360 samt att man faktiskt finns i de flesta moderna smart-TV-apparater. Dessutom dyker de upp som partner i andra tjänster. De nyare filmerna finns nästan alla i HD-upplösning och en del av de äldre titlarna också. Däremot erbjuds ännu inte surroundljud.

  Det finns en mängd sätt att hitta något att titta på. Som att bläddra i topplistorna eller gå efter genre. Men även olika teman med ibland udda filmer, eller listor över nya eller utgående filmer. Listorna kan sedan sorteras på namn, utgivningsår, hur nya de är på tjänsten eller betyg från tittare eller kritiker. Alla dessa möjligheter gör det dock lite rörigt och gränssnittet borde kunna snyggas till. Det finns dock gott om information om titlarna, inklusive betyg, med möjlighet att utforska vidare.

  Nya filmer kommer 3-4 månader efter bio vilket är betydligt bättre än abonnemangstjänsterna. Tack vare sin koppling till SF har man ett bättre utbud av svenska filmer än Plejmo och även ett betydligt bättre sortiment av barnfilmer. SF Anytime tillämpar samma varierande prissättning där nya filmer kostar 39-49 kronor och äldre titlar oftast 29-39 kronor. Enstaka bioaktuella titlar kan kosta 79 kronor. Men det finns också TV-serier där enstaka avsnitt kostar 9 kronor vilket även är priset för fyndtitlarna.

  sf anytime

   

  Slutsats

  Ska man någon enstaka gång hyra en film eller se några enstaka avsnitt av en serie som man inte hittar någon annanstans är SF Anytime praktiskt. Speciellt om man har en ny smart-TV där det är stor chans att det redan finns inbyggt. Och är man ute efter svenska filmer eller barnfilmer så är utbudet bland de bättre. Ytterligare en fördel mot abonnemangtjänsterna är att biofilmerna dyker upp betydligt snabbare. Då kan det av otålighets- och bekvämlighetsskäl vara värt att hosta upp en slant.

  annons

   Också i detta test:

    data-srcset

    data-srcset

   C More

   Pris: kr Annons
   C More Play har ett unikt utbud av livesända kanaler och ett bra utbud av sport. Man får även många nya filmer, lokala TV-serier och barnprogram.
   Sportutbudet kostar en hel del extra. Inte det bästa valet för de senaste amerikanska TV-serierna.
    data-srcset

   HBO Nordic

   Pris: kr Annons
   Många högkvalitativa TV-serier där man kan se nya avsnitt direkt efter den amerikanska premiären. Har även alla gamla säsonger av dessa serier.
   Har inte ett lika stort utbud av filmer och andra TV-serier som de övriga konkurrenterna.
    data-srcset

   Netflix

   Pris: kr Annons
   Flera egenproducerade serier av bra kvalitet. Finns enkelt åtkomlig och det är lätt att hitta något att se på. Unik leverantör av video i 4K-upplösning.
   Inte speciellt många nyare filmer.
    data-srcset

   Plejmo

   Pris: kr Annons
   Har de senaste filmerna för den som inte orkar vänta. Praktiskt att kunna hitta äldre ovanliga filmer till ett bra pris, eller till och med gratis.
   Blir snabbt dyrt att hyra de senaste filmerna varje helg. Inga TV-serier. Färre plattformar än konkurrenterna.
    data-srcset

   Viaplay

   Pris: kr Annons
   Bra utbud av skandinaviska titlar, nya filmer och innehåll för barn. Nyaste titlarna kan hyras. Gott om sport för en extra avgift. Innehåll kan laddas ner till surfplattan och ses utan uppkoppling.
   Inte lika bra utbud av klassiska filmer eller de stora populära amerikanska TV-serierna.

   Subscribe
   Notify of
   0 Comments
   Inline Feedbacks
   View all comments

   Alternativ till SF Anytime

    data-srcset

   Vilken av alla filmtjänster på nätet passar bäst för dig? Vi har gått igenom för- och nackdelar.

    data-srcset

   Vilken filmtjänst ska du skaffa dig ett abonnemang hos? Vi har gått igenom utbudet.