Search
Generic filters

C More

 itemprop
C More
08 2015C More

Sport och betalkanaler

En omfattande premiumtjänst för den som vill ha streaming, live-TV och sportsändningar.

Ljud & Bild tycker

C More Play har ett unikt utbud av livesända kanaler och ett bra utbud av sport. Man får även många nya filmer, lokala TV-serier och barnprogram.
Sportutbudet kostar en hel del extra. Inte det bästa valet för de senaste amerikanska TV-serierna.
 • Pris: 99-379 kr/mån
 • 1 månad gratis prova-på
 • Webb: cmore.se
Visa mer
Visa mindre

Riktpris.pris kr

Cmore har förutom TV-kanalerna tidigare haft ett lite brokigt utbud på nätet. Nu har man rensat bort Filmnet och C Sports och enats om att allting ska gå under namnet C More. Förutom film och TV-serier kan man även se livesänd TV samt abonnera på det rikliga utbudet av sport. Det finns även paketpriser. Sedan förra året finns en betydligt större del av utbudet i HD-upplösning men ljudet är i stereo. Men framför allt kan man titta på fler plattformar, inklusive Chromecast och Xbox 360.

Innehållet är uppdelat på filmer, TV-serier, sport, barn och TV-kanaler. Inom varje område presenteras nya och populära titlar inom olika kategorier och under varje kategori finns teman och stämningar som hjälper en att välja. Sökfunktionen visar ofta väl många träffar, det är lite oklart vad man kan söka på och många träffar känns inte relevanta. Man får relativt bra information om titlarna och man kan klicka vidare för att hitta fler titlar med samma skådespelare eller hitta liknande filmer.

Unikt för C More är att man kan titta på deras betalkanaler live, vilket är praktiskt om man inte är hemma och saknar sin favoritserie. De har också sportsändningar, vilket det faktiskt bara är Viaplay som kan konkurrera med. De har de senaste filmerna från Fox, Paramount och MGM samt gott om barnfilmer, svenska filmer och gamla klassiker. C More har även svenska TV-serier och ett hyggligt utbud av utländska, men av dem som fortfarande sänds är det ofta bara senaste säsongen.

cmore

Slutsats

Vill man verkligen kunna titta på live-TV på nätet och är en sportfanatiker så kan det mycket väl vara värt den extra slanten att skaffa C More. Man får ju dessutom tillgång till en betydande katalog av filmer samt många nya Hollywood-filmer. Dessutom finns det mycket för barnen att titta på. Det är relativt lätt att hitta men sökfunktionen ger ibland märkliga resultat. Vi höjer i år betyget för C More då det numera är betydligt enklare att titta på sina TV-apparat och mobila enheter.

  Också i detta test:

   data-srcset

   data-srcset

  SF Anytime

  Pris: kr Annons
  Bekvämt tack vare tillgång i många smart-TV apparater. Ett lätt sätt att se de senaste filmerna direkt efter bio. Bra utbud av barnfilmer och svenska titlar.
  Lite rörig webbsajt. Varken stöd för Airplay eller Chromecast. Unika titlar lite väl dyra.
   data-srcset

  HBO Nordic

  Pris: kr Annons
  Många högkvalitativa TV-serier där man kan se nya avsnitt direkt efter den amerikanska premiären. Har även alla gamla säsonger av dessa serier.
  Har inte ett lika stort utbud av filmer och andra TV-serier som de övriga konkurrenterna.
   data-srcset

  Netflix

  Pris: kr Annons
  Flera egenproducerade serier av bra kvalitet. Finns enkelt åtkomlig och det är lätt att hitta något att se på. Unik leverantör av video i 4K-upplösning.
  Inte speciellt många nyare filmer.
   data-srcset

  Plejmo

  Pris: kr Annons
  Har de senaste filmerna för den som inte orkar vänta. Praktiskt att kunna hitta äldre ovanliga filmer till ett bra pris, eller till och med gratis.
  Blir snabbt dyrt att hyra de senaste filmerna varje helg. Inga TV-serier. Färre plattformar än konkurrenterna.
   data-srcset

  Viaplay

  Pris: kr Annons
  Bra utbud av skandinaviska titlar, nya filmer och innehåll för barn. Nyaste titlarna kan hyras. Gott om sport för en extra avgift. Innehåll kan laddas ner till surfplattan och ses utan uppkoppling.
  Inte lika bra utbud av klassiska filmer eller de stora populära amerikanska TV-serierna.

  Subscribe
  Notify of
  0 Comments
  Inline Feedbacks
  View all comments

  Alternativ till C More

   data-srcset

  Vilken av alla filmtjänster på nätet passar bäst för dig? Vi har gått igenom för- och nackdelar.

   data-srcset

  Vilken filmtjänst ska du skaffa dig ett abonnemang hos? Vi har gått igenom utbudet.

  SOMMARERBJUDANDE
  6 VECKOR LB+
  ENDAST 6 KR
  Full tillgång i 6 veckor för 6 kr
  PROVA i 6 VECKOR
  close-link