Bil & Elfordon Datorer Sport & Träning Gaming Mobil Smart hem Teknik

Nyhet

MultiChill – flexibel kylfrys från Electrolux

Electrolux lanserar nu den integrerade kylfrysen MultiChill, byggd i hållbara material och med innovativa funktioner – till exempel en frysdel som kan justeras till kyltemperatur.

Av / 2023-10-25 - 12:00
MultiChill – flexibel kylfrys från Electrolux

I Electrolux 900 MultiChill kan frysdelens temperatur justeras – mellan -15°C och -24°C eller +4°C – och frysen kan bli en förlängd del av kylen. I kyldelen finns även en MultiChill-låda med separat temperaturkontroll, så att man kan ordna optimala förvaringsförhållanden för kött, fisk eller frukt och grönsaker i lådan.

Dessutom kan man via appen ställa in lådan med en temperatur för säker upptining, eller en speciell temperatur för rester eller marinering, och få ett meddelande via appen när maten ska tillagas, meddelar företaget.

Kombiskåpet är designat för en enklare vardag, och hjälper dig att säkerställa att olika typer av mat förvaras i rätt temperatur och tid. Därför rekommenderar vi att du kopplar upp skåpet till vår app för att få aviseringar och enkelt använda det på bästa möjliga sätt”, säger Leif Eliassen Neksum, Training Manager på Electrolux.

Electrolux 900 MultiChill (ENV9MD18S). Foto: Electrolux

Kombiskåpet är designat och tillverkat i Susegana, Italien. MultiChill är byggt med hållbarhet i fokus, både vad gäller materialval och kylens hållbarhet, anger Electrolux, och berättar att det är bland världens första kylskåp där över 70 procent av de invändiga delarna är gjorda av återvinningsbar plast.

Inget lämnas åt slumpen i våra produktionslokaler i Italien. Vi har satsat hårt på hållbarhet och är lika måna om kylens hållbarhet som maten som ska förvaras i den. MultiChill representerar framtidens hållbara kylskåp, säger Vanessa Butani”, Head of Sustainability på Electrolux.

Den nya kylfrysen har totalt 227 liters volym (165 liter kyl plus 62 liter frys), måtten är 178x56x55 cm (HxBxD) och Energiklassen D (192 kWh/år).

Pris och tillgänglighet

Electrolux 900 MultiChill (ENV9MD18S) är tillgängligt nu och kostar 18 895 SEK.

Läs också Bosch Flex Cool & Freeze Bosch har presenterat en fristående kylfrys med en kapacitet på 526 liter, där man på fyra timmar kan förvandla frysen till en kyl.
Läs också Banbrytande kyl och frys från Electrolux I höst lanserar Electrolux en ny kyl och frys med Cooling 360°-teknologi och innerväggar tillverkade av 70 procent återvunnen plast.
Ola Larsson
(f. 1970): Frilansjournalist på L&B Home. Ola har i 24 år arbetat med att hålla koll på - och skriva om - trender, innovationer och produkter inom konsumentelektronik samt vitvaror & småapparater. 1999-2017 jobbade Ola på de svenska branschtidningarna Rateko, El&Vitt samt ElektronikBranschen som journalist, teknisk redaktör samt chefredaktör. Sedan 2017 arbetar Ola som konsult - i det egna bolaget Eor AB, grundat 2014 - med fokus på framförallt det skrivna ordet.

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Koda 2 Max är Oonis största och mest avancerade pizzaugn hittills

Matter version 1.3

Motormopp från Dyson

En kamera för varje vinkel

Ny monsterrobot från Roborock

Laga mat utan sladd med KitchenAid Go

Robotdammsugare lovar dammsugning och moppning med mänsklig precision

Vill förändra golvstädningen

Nutribullet gör comeback i Norden

CSA har lanserat säkerhetsstandard för smarta hem

LG breddar sin premiumserie

Lovar kaffe med baristakvalitet

Ljud & Bild
Rulla till toppen