Bil & Elfordon Datorer Sport & Träning Gaming Mobil Smart hem Teknik

Nyhet

Motordriven inomhuskamera från Ring

Ring har lanserat en motordriven övervakningskamera för inomhusbruk, kallad Pan-Tilt Indoor Camera, som kan snurra runt i 360 grader för att ha koll på hela hemmet.

Av / 2024-05-11 - 09:00
Motordriven inomhuskamera från Ring

Sedan Ring introducerade den första videodörrklockan har deras portfölj vuxit till att innehålla fler än 50 olika produkter, från videodörrklockor och kameror till ett anpassningsbart larmsystem.

Företaget berättar att inomhuskameror har varit en av de snabbast växande och populäraste produktkategorierna, och nu utökas sortimentet med deras första motordrivna variant, Pan-Tilt Indoor Camera.

Med Ring-appen kan man luta kameran, som spelar in HD-video och har mörkerseende, uppåt eller nedåt (169°) eller panorera från vänster till höger (360°).

När kameran upptäcker något meddelar den användarna via Ring-appen, så att de har möjlighet att i realtid prata med den som befinner sig i hemmet, via kamerans inbyggda mikrofon och högtalare.

Har man Ring Protect-prenumeration kan man lagra och komma åt inspelningar i molnet, dela videoklipp och ta emot rörelseaviseringar med en förhandsvisning av bilder direkt i app-aviseringen.

Pris och tillgänglighet

Ring Pan-Tilt Indoor Camera kommer att finnas att köpa den 30 maj för 899 SEK på Ring.com, Amazon och hos utvalda återförsäljare.

Läs också Ring – din personliga portvakt Med en videoringklocka har du din egen personliga portvakt dygnet runt.
Ola Larsson
(f. 1970): Frilansjournalist på L&B Home. Ola har i 24 år arbetat med att hålla koll på - och skriva om - trender, innovationer och produkter inom konsumentelektronik samt vitvaror & småapparater. 1999-2017 jobbade Ola på de svenska branschtidningarna Rateko, El&Vitt samt ElektronikBranschen som journalist, teknisk redaktör samt chefredaktör. Sedan 2017 arbetar Ola som konsult - i det egna bolaget Eor AB, grundat 2014 - med fokus på framförallt det skrivna ordet.

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Tado uppgraderas till senaste standard

Koda 2 Max är Oonis största och mest avancerade pizzaugn hittills

Matter version 1.3

Motormopp från Dyson

En kamera för varje vinkel

Ny monsterrobot från Roborock

Laga mat utan sladd med KitchenAid Go

Robotdammsugare lovar dammsugning och moppning med mänsklig precision

Vill förändra golvstädningen

Nutribullet gör comeback i Norden

CSA har lanserat säkerhetsstandard för smarta hem

LG breddar sin premiumserie

Rulla till toppen