Bil & Elfordon Datorer Sport & Träning Gaming Mobil Smart hem Teknik

Nyhet

Bertazzoni erhåller patent för Air-Tec

Bertazzoni har erhållit patentet för Air-Tec-teknologin i Italien, och patentansökningsprocessen i andra länder pågår.

Av / 2024-06-29 - 10:00
Bertazzoni erhåller patent för Air-Tec

Air-Tec premiärvisades på mässan Eurocucina i juni 2022, då Bertazzoni presenterade sin unika nyhet i premiumsegmentet, i form av en fristående spis med induktionshäll och integrerad fläkt, och i januari 2023 lanserades produkten på den nordiska marknaden.

Air-Tec-teknologin, som utvecklats på Bertazzonis forsknings- och utvecklingscenter, kombinerar en 90 cm fristående spis med elektrisk ugn i serien Professional med induktionshäll och integrerad köksfläkt i en enda enhet, meddelar företaget, och berättar att den kompakta designen inte bara förenklar transport och installation utan också optimerar köksutrymmet.

Ett dedikerat vred kontrollerar fläkten och genom att ställa vredet i läget ”Automatic” justeras utsugningseffekten efter hur många zoner och hur mycket effekt hällen använder.

Läs också Kökstrender i spotlight En stor trend är att köket flyter samman mer med vardagsrummet, och en central produkt för detta är spishällen med integrerad fläkt – en estetisk landvinning, i synnerhet om hällen placeras på en köksö.
Bertazzoni PROCH94I1EXT Bertazzoni PROCH94I1ECAT Bertazzoni PROCH94I1EBIT Bertazzoni PROCH94I1EGIT Bertazzoni PROCH94I1EART Bertazzoni PROCH94I1EROT Bertazzoni PROCH94I1ENET
<
>
Bertazzoni Air-Tec. Foto: Bertazzoni

Pris och tillgänglighet

Bertazzoni Air-Tec är tillgänglig nu och kostar 77 000 kronor i rostfritt samt 80 000 kronor i carbonio, vit, gul, orange, röd och svart.

Läs också Spis med dubbla ugnar, induktionshäll & stekbord Hjärtat i Bertazzonis verksamhet är sedan drygt 140 år de fristående spisarna, och nu lanseras nya flaggskeppsprodukter i form av 120 cm breda spisar med dubbla ugnar, induktionshäll och inbyggt stekbord.
Ola Larsson
(f. 1970): Frilansjournalist på L&B Home. Ola har i 24 år arbetat med att hålla koll på - och skriva om - trender, innovationer och produkter inom konsumentelektronik samt vitvaror & småapparater. 1999-2017 jobbade Ola på de svenska branschtidningarna Rateko, El&Vitt samt ElektronikBranschen som journalist, teknisk redaktör samt chefredaktör. Sedan 2017 arbetar Ola som konsult - i det egna bolaget Eor AB, grundat 2014 - med fokus på framförallt det skrivna ordet.

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Autentisk pizza på mindre utrymme

Bertazzoni patenterar Air-Tec

Smarta husdjursprodukter från Philips

Kylfrys med 438 färgkombinationer

Färgrik musik från Wiz

Husqvarnas robotgräsklippare får solcellsladdning

Dubbel airfryer i kompakt format

Enklare liv med Yales smarta kodhantag

Prisvärd airfryer med fönster

Små kylskåp och frysar från Miele

Vidareutvecklad espressomaskin

Hantera altandörren via Matter

Rulla till toppen