Bil & Elfordon Datorer Sport & Träning Gaming Mobil Smart hem Teknik

Nyhet

LG:s nya kylfrys kan sätta färg på köket

LG lanserar InstaView med MoodUP, en kombinerad kyl/frys där man kan justera färgen på frysens dörr och LED-belysningen inne i kylen som har en glasdörr.

Av / 2024-06-19 - 12:29
LG:s nya kylfrys kan sätta färg på köket

Användare kan välja mellan en mängd förinställda färglägen, bland de totalt 438 färgkombinationerna, och allt styrs via LG ThinQ-appen. Det finns dessutom en LCD-panel högst upp på kylen, där man till exempel kan skriva personliga meddelanden, visa bilder eller få påminnelser.

Kylfrysen kan inte bara skifta färg utan är dessutom försedd med en inbyggd Bluetooth-högtalare, som kan spela musik från streamingtjänster, och med Party Mode-funktionen i ThinQ-appen ändras färgen på MoodUP-panelen i takt med musiken.

Knacka två gånger

InstaView innebär att man kan se vad som finns i kylen utan att behöva öppna dörren, det är bara att knacka två gånger på fönstret så lyser det upp och blir transparent.

Kylskåpet är utrustat med LinearCooling som kontrollerar temperaturvariationer inom ±0,5° och FreshConverter är en separat låda i kylen specifikt anpassad för att hålla kött, fisk och grönsaker fräscha längre, meddelar LG.

LG InstaView med MoodUP har 352 liters volym (242 liter kyl plus 110 liter frys) och måtten 595 x 1870 x 684 mm (B x H x D). Energiklass D (216 kWh/år).

LG lanserar även en något enklare modell, kallad InstaView med färgjustering, som har liknande specifikationer men saknar MoodUP (frysens dörr är alltid svart) och högtalare. Den har Energiklass C (172 kWh/år).

Pris och tillgänglighet

LG:s kombinerade kyl/frys InstaView med MoodUP (GBG719MDNN) lanseras vecka 27 och kostar 29 995 kronor.

LG:s kombinerade kyl/frys InstaView med färgjustering (GBG7190CEV) lanseras också vecka 27 och kostar 19 995 kronor.

Läs också Fem energisnåla kylfrysar Många har en kombinerad kylfrys hemma, och om den har några år på nacken kanske det är dags att byta ut den mot en energisnålare modell.
Ola Larsson
(f. 1970): Frilansjournalist på L&B Home. Ola har i 24 år arbetat med att hålla koll på - och skriva om - trender, innovationer och produkter inom konsumentelektronik samt vitvaror & småapparater. 1999-2017 jobbade Ola på de svenska branschtidningarna Rateko, El&Vitt samt ElektronikBranschen som journalist, teknisk redaktör samt chefredaktör. Sedan 2017 arbetar Ola som konsult - i det egna bolaget Eor AB, grundat 2014 - med fokus på framförallt det skrivna ordet.

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Autentisk pizza på mindre utrymme

Bertazzoni patenterar Air-Tec

Smarta husdjursprodukter från Philips

Kylfrys med 438 färgkombinationer

Färgrik musik från Wiz

Husqvarnas robotgräsklippare får solcellsladdning

Dubbel airfryer i kompakt format

Enklare liv med Yales smarta kodhantag

Prisvärd airfryer med fönster

Små kylskåp och frysar från Miele

Vidareutvecklad espressomaskin

Hantera altandörren via Matter

Rulla till toppen