Bil & Elfordon Datorer Sport & Träning Gaming Mobil Smart hem Teknik

Nyhet

Nordisk renässans för Nutribullet

Nutribullet gör efter några års frånvaro comeback på den nordiska marknaden och presenterar tre personliga blenders, varav en är batteridriven.

Av / 2024-04-29 - 11:58
Nordisk renässans för Nutribullet

Sedan företaget grundades i Los Angeles för drygt 20 år sedan har Nutribullet blivit ett känt varumärke inom framförallt blenders. Företaget anger att de har 70 miljoner användare globalt, samt att Nutribullet är den mest sålda personliga blendern i världen (enligt Independent Research Institute, Sales Leader Full Year 2022).

Efter några års frånvaro relanserar de nu, som en del av De’Longhi Group, sina blenders i Norden och presenterar en trio där fokus ligger på enkelhet.

Företaget anger att det inte finns några överflödiga knappar och inställningar, samt att både blenders och tillbehör är lätta att rengöra samtidigt som de med sin kompakta design tar lite plats i köket.

Nutribullet Portable är försedd med batteri och kan fixa upp till 20 smoothies på en laddning. Foto: Nutribullet

Tre modeller

Nutribullet Ultra lanseras som företagets tystaste personliga blender hittills, och är försedd med en motor på 1200 watt samt belyst gränssnitt och automatiserat blandningsprogram samt pulsinställning. Modellen ska kunna fixa en perfekt smoothie på endast 30 sekunder.

Nutribullet Pro är försedd med en motor på 900 watt och ska kunna göra de flesta smoothies på under en minut. Modellen är tillgänglig i ett flertal färger och med olika finish (matt, metall och glansig).

NutriBullet Portable är en trådlös, personlig blender som ska gå att använda upp till 20 gånger på en laddning (den laddas med USB-C och det tar tre timmar att ladda den fullt).

Vi är så glada över att äntligen få lansera Nutribullet i Sverige. Nutribullet har ett brett utbud av blenders med en gemensam nämnare; det ska vara simpelt. Från användarvänlighet till näringsextraktion ska våra produkter förenkla en komplicerad vardag. Det finns inget lättare sätt att skapa näringsrika måltider och snacks på, både i och utanför hemmet”, säger Marie Andersson, Brand Manager på Nutribullet.

Pris och tillgänglighet

Alla tre modellerna finns i ett antal olika utföranden, och är tillgängliga nu. Nutribullet Ultra kostar från 1 799 SEK, Nutribullet Pro från 1 499 SEK och Nutribullet Portable från 599 SEK.

Läs också Ny personal blender från Smeg Smeg presenterar sitt senaste tillskott inom köksprodukter, blendern PBF01, som perfekt utformad för att möta behoven hos en hälsosam och dynamisk livsstil - en kombination av ikonisk design och mångsidig användning.
Ola Larsson
(f. 1970): Frilansjournalist på L&B Home. Ola har i 24 år arbetat med att hålla koll på - och skriva om - trender, innovationer och produkter inom konsumentelektronik samt vitvaror & småapparater. 1999-2017 jobbade Ola på de svenska branschtidningarna Rateko, El&Vitt samt ElektronikBranschen som journalist, teknisk redaktör samt chefredaktör. Sedan 2017 arbetar Ola som konsult - i det egna bolaget Eor AB, grundat 2014 - med fokus på framförallt det skrivna ordet.

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Tado uppgraderas till senaste standard

Koda 2 Max är Oonis största och mest avancerade pizzaugn hittills

Matter version 1.3

Motormopp från Dyson

En kamera för varje vinkel

Ny monsterrobot från Roborock

Laga mat utan sladd med KitchenAid Go

Robotdammsugare lovar dammsugning och moppning med mänsklig precision

Vill förändra golvstädningen

Nutribullet gör comeback i Norden

CSA har lanserat säkerhetsstandard för smarta hem

LG breddar sin premiumserie

Rulla till toppen