Bil & Elfordon Datorer Sport & Träning Gaming Mobil Smart hem Teknik

Nyhet

Smegs lilla, personliga blender

Smeg presenterar sitt senaste tillskott inom köksprodukter, blendern PBF01, som perfekt utformad för att möta behoven hos en hälsosam och dynamisk livsstil - en kombination av ikonisk design och mångsidig användning.

Skrivet av / 2023-06-24 - 09:00
Smegs lilla, personliga blender

Den nya blendern är en kompakt modell med distinkt design, vilket enligt företaget är ett resultat av deras gedigna know-how inom tillverkning av vitvaror och köksprodukter med en Made in Italy-design.

Med det kromade vredet kan man välja mellan två hastighetsnivåer, och till blendern medföljer två stycken dryckesflaskor som tål att diskas i diskmaskin – 600 ml BPA-fria Tritan Renew Bottle to Go, som gör det enkelt att ta med flaskan och njuta av smoothien på språng.

Smegs lilla, personliga blender PBF01. Foto: Smeg

Pris och tillgänglighet

Smegs personal blender finns tillgänglig i sju olika färger – från mjuka pastellfärger som grönt, creme, rosa och blått, till nyanser som rött, svart och vitt – och priset är 1 695 SEK.

Ola Larsson
(f. 1970): Frilansjournalist på L&B Home. Ola har i 24 år arbetat med att hålla koll på - och skriva om - trender, innovationer och produkter inom konsumentelektronik samt vitvaror & småapparater. 1999-2017 jobbade Ola på de svenska branschtidningarna Rateko, El&Vitt samt ElektronikBranschen som journalist, teknisk redaktör samt chefredaktör. Sedan 2017 arbetar Ola som konsult - i det egna bolaget Eor AB, grundat 2014 - med fokus på framförallt det skrivna ordet.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

LG kliver in i badrummet

Lås upp med Apple Watch

Ny airfryer från Wilfa

Spela Doom på din gräsklippare

Smartare vitvaror från Samsung

125 Gala Edition-erbjudanden under Mieles jubileumsår

Jura X10 uppdaterad med Cold Brew

Kabelfri robotgräsklippare med fyrhjulsdrift

Shark på väg till Europa

Ninja satsar på Europa

Platt hår utan varma plattor

AI-sömnförbättring med TipTraQ

0
Ljud & Bild
Rulla till toppen