Bil & Elfordon Datorer Sport & Träning Gaming Mobil Smart hem Teknik

Nyhet

Smegs lilla, personliga blender

Smeg presenterar sitt senaste tillskott inom köksprodukter, blendern PBF01, som perfekt utformad för att möta behoven hos en hälsosam och dynamisk livsstil - en kombination av ikonisk design och mångsidig användning.

Av / 2023-06-24 - 09:00
Smegs lilla, personliga blender

Den nya blendern är en kompakt modell med distinkt design, vilket enligt företaget är ett resultat av deras gedigna know-how inom tillverkning av vitvaror och köksprodukter med en Made in Italy-design.

Med det kromade vredet kan man välja mellan två hastighetsnivåer, och till blendern medföljer två stycken dryckesflaskor som tål att diskas i diskmaskin – 600 ml BPA-fria Tritan Renew Bottle to Go, som gör det enkelt att ta med flaskan och njuta av smoothien på språng.

Smegs lilla, personliga blender PBF01. Foto: Smeg

Pris och tillgänglighet

Smegs personal blender finns tillgänglig i sju olika färger – från mjuka pastellfärger som grönt, creme, rosa och blått, till nyanser som rött, svart och vitt – och priset är 1 695 SEK.

Ola Larsson
(f. 1970): Frilansjournalist på L&B Home. Ola har i 24 år arbetat med att hålla koll på - och skriva om - trender, innovationer och produkter inom konsumentelektronik samt vitvaror & småapparater. 1999-2017 jobbade Ola på de svenska branschtidningarna Rateko, El&Vitt samt ElektronikBranschen som journalist, teknisk redaktör samt chefredaktör. Sedan 2017 arbetar Ola som konsult - i det egna bolaget Eor AB, grundat 2014 - med fokus på framförallt det skrivna ordet.

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Koda 2 Max är Oonis största och mest avancerade pizzaugn hittills

Matter version 1.3

Motormopp från Dyson

En kamera för varje vinkel

Ny monsterrobot från Roborock

Laga mat utan sladd med KitchenAid Go

Robotdammsugare lovar dammsugning och moppning med mänsklig precision

Vill förändra golvstädningen

Nutribullet gör comeback i Norden

CSA har lanserat säkerhetsstandard för smarta hem

LG breddar sin premiumserie

Lovar kaffe med baristakvalitet

Ljud & Bild
Rulla till toppen