Bil & Elfordon Datorer Sport & Träning Gaming Mobil Smart hem Teknik

Nyhet

Kombinerad kylfrys där frysen kan bli kyl

Bosch har presenterat en fristående kylfrys med en kapacitet på 526 liter, där man på fyra timmar kan förvandla frysen till en kyl.

Av / 2023-10-17 - 13:09
Kombinerad kylfrys där frysen kan bli kyl

Flex Cool & Freeze är namnet på Bosch senaste nyhet inom kylteknik – en kombinerad, fristående kylfrys med en total volym på inte mindre än 526 liter (357 liter kyl plus 169 liter frys) med en funktion som låter användaren förvandla frysen till en kyl på fyra timmar. När frysen behövs igen tar det 12 timmar att återgå till frysläge.

Bosch berättar att utsidan är fingeravtrycksresistent, rostfritt stål och inuti finns två separata fläktar som ska säkerställa optimal luftcirkulation i både kyl- och frysdelen och VitaFresh plus, som förlänger färskheten på livsmedel för att minska matsvinn, samt NoFrost som innebär automatisk avfrostning.

Bosch Flex Cool & Freeze KGP76AIC0N har måtten 186x75x82 cm (HxBxD) och Energiklass C (198 kWh/år). Den är försedd med Home Connect, vilket innebär att man via sin smartphone eller surfplatta kan fjärrstyra och övervaka produkten.

Pris och tillgänglighet

I skrivande stund är det inte fastställt när KGP76AIC0N lanseras i Norden och vad den kommer att kosta. Den är dock tillgänglig idag i Turkiet och kostar där 45 100 Lira, vilket motsvarar cirka 20 000 SEK med dagens växlingskurs.

Läs också Kylfrysar i större format De senaste åren har fristående kyl och frys ökat i storlek, anger Siemens, som nu lanserar integrerade kylfrysar med större volymer.
Ola Larsson
(f. 1970): Frilansjournalist på L&B Home. Ola har i 24 år arbetat med att hålla koll på - och skriva om - trender, innovationer och produkter inom konsumentelektronik samt vitvaror & småapparater. 1999-2017 jobbade Ola på de svenska branschtidningarna Rateko, El&Vitt samt ElektronikBranschen som journalist, teknisk redaktör samt chefredaktör. Sedan 2017 arbetar Ola som konsult - i det egna bolaget Eor AB, grundat 2014 - med fokus på framförallt det skrivna ordet.

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rundare kurvor på dina uttag och strömbrytare

Nutribullet gör comeback i Norden

CSA har lanserat säkerhetsstandard för smarta hem

LG breddar sin premiumserie

Lovar kaffe med baristakvalitet

Denna nya kinesiska robotdammsugare kommer snart att städa svenska hem

Batteridriven traktor från Ryobi

Uppkopplat utbud från Samsung

Miele presenterar fler funktioner i sin app

Se hur du städar

Säkerhetslösning från Yale

Nya robotar från Ecovacs tar hand om fönster och trädgård

0
Ljud & Bild
Rulla till toppen