Bil & Elfordon Datorer Sport & Träning Gaming Mobil Smart hem Teknik
L&B Home:s Julkalender: Lucka 04Delta

Nyhet

Kombinerad kylfrys där frysen kan bli kyl

Bosch har presenterat en fristående kylfrys med en kapacitet på 526 liter, där man på fyra timmar kan förvandla frysen till en kyl.

Skrivet av / 2023-10-17 - 13:09
Kombinerad kylfrys där frysen kan bli kyl

Flex Cool & Freeze är namnet på Bosch senaste nyhet inom kylteknik – en kombinerad, fristående kylfrys med en total volym på inte mindre än 526 liter (357 liter kyl plus 169 liter frys) med en funktion som låter användaren förvandla frysen till en kyl på fyra timmar. När frysen behövs igen tar det 12 timmar att återgå till frysläge.

Bosch berättar att utsidan är fingeravtrycksresistent, rostfritt stål och inuti finns två separata fläktar som ska säkerställa optimal luftcirkulation i både kyl- och frysdelen och VitaFresh plus, som förlänger färskheten på livsmedel för att minska matsvinn, samt NoFrost som innebär automatisk avfrostning.

Bosch Flex Cool & Freeze KGP76AIC0N har måtten 186x75x82 cm (HxBxD) och Energiklass C (198 kWh/år). Den är försedd med Home Connect, vilket innebär att man via sin smartphone eller surfplatta kan fjärrstyra och övervaka produkten.

Pris och tillgänglighet

I skrivande stund är det inte fastställt när KGP76AIC0N lanseras i Norden och vad den kommer att kosta. Den är dock tillgänglig idag i Turkiet och kostar där 45 100 Lira, vilket motsvarar cirka 20 000 SEK med dagens växlingskurs.

Läs också Kylfrysar i större format De senaste åren har fristående kyl och frys ökat i storlek, anger Siemens, som nu lanserar integrerade kylfrysar med större volymer.
Ola Larsson
(f. 1970): Frilansjournalist på L&B Home. Ola har i 24 år arbetat med att hålla koll på - och skriva om - trender, innovationer och produkter inom konsumentelektronik samt vitvaror & småapparater. 1999-2017 jobbade Ola på de svenska branschtidningarna Rateko, El&Vitt samt ElektronikBranschen som journalist, teknisk redaktör samt chefredaktör. Sedan 2017 arbetar Ola som konsult - i det egna bolaget Eor AB, grundat 2014 - med fokus på framförallt det skrivna ordet.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vill du läsa hela artikeln?

Med LB+ Total får du tillgång till ALLT innehåll på Ljud & Bild och LB Home

Redan prenumerant? Logga inn.

Vill du ha tillgång till enbart Ljud & Bild eller LB Home?

Klicka här för att beställa Ljud & Bild

Klicka här för att beställa LB Home

Tyst, kraftfull och energieffektiv

En björn i sortimentet

Nya smarta lampor från WiZ - en av dem ser dig

Nya prisvärda Roborock i handeln

Två kvarnar i kompakt kaffemaskin

Braun MultiGrill

Rundseende säkerhetskamera från Aqara

Smeg High-Performance Blender

Jura E8 uppdaterad

Miele Duoflex HX1

Eltandborste som startar av sig själv

Kompakt och helautomatisk espressomaskin

0
Ljud & Bild
Rulla till toppen