Bil & Elfordon Datorer Sport & Träning Gaming Mobil Smart hem Teknik

Nyhet

Yale lanserar säkerhetsprodukter för det smarta hemmet

Yale, som sålt en miljon smarta lås i Norden, lanserar snart en rad säkerhetsprodukter för det smarta hemmet.

Av / 2024-04-10 - 18:33
Yale lanserar säkerhetsprodukter för det smarta hemmet

För 13 år sedan lanserades första versionen av det smarta låset Yale Doorman i Norden och nyligen passerade företaget en milstolpe, då man sålt en miljon smarta lås i Norden. Inom kort kommer företaget att bredda sitt utbud med ett antal produkter för det smarta hemmet, som likt dörrlåsen fokuserar på säkerhet.

De kommande produkterna i vad företaget själva kallar Yale Smart Security Ecosystem är Smart Alarm, Smart Video Doorbell, Smart Indoor Camera och Smart Outdoor Camera. Och alla produkterna kan styras via Yale Home-appen.

Produkterna ska också kunna integreras med andra leverantörers produkter för smarta hem, som till exempel röstassistenter.

Yale-SmartAlarm Yale-SmartVideoDoorbell Yale-SmartIndoorCamera Yale-SmartOutdoorCamera
<
>
Yale Smart Video Doorbell. Foto: Yale

Yale har som målsättning att skapa hem där säkerhet och bekvämlighet går hand i hand, och nämner som ett exempel att Yale Smart Alarm inaktiveras så snart det smarta låset låst upp dörren, och samtidigt växlar Smart Indoor Camera automatiskt till privatläge.

I skrivande stund finns ingen information om lanseringsdatum eller priser på de kommande produkterna, men lite mer information kan man finna på företagets hemsida.

Läs också Yale Doorman har blivit mer modernt Den senaste Yale Doorman L3S är ett smart kodlås som är lika säkert som det är elegant och enkelt.
Ola Larsson
(f. 1970): Frilansjournalist på L&B Home. Ola har i 24 år arbetat med att hålla koll på - och skriva om - trender, innovationer och produkter inom konsumentelektronik samt vitvaror & småapparater. 1999-2017 jobbade Ola på de svenska branschtidningarna Rateko, El&Vitt samt ElektronikBranschen som journalist, teknisk redaktör samt chefredaktör. Sedan 2017 arbetar Ola som konsult - i det egna bolaget Eor AB, grundat 2014 - med fokus på framförallt det skrivna ordet.

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Tado uppgraderas till senaste standard

Koda 2 Max är Oonis största och mest avancerade pizzaugn hittills

Matter version 1.3

Motormopp från Dyson

En kamera för varje vinkel

Ny monsterrobot från Roborock

Laga mat utan sladd med KitchenAid Go

Robotdammsugare lovar dammsugning och moppning med mänsklig precision

Vill förändra golvstädningen

Nutribullet gör comeback i Norden

CSA har lanserat säkerhetsstandard för smarta hem

LG breddar sin premiumserie

Rulla till toppen