Bil & Elfordon Datorer Sport & Träning Gaming Mobil Smart hem Teknik

Nyhet

KitchenAid lanserar sladdlösa köksredskap

KitchenAid lanserar nu ett sladdlöst system kallat KitchenAid Go, som består av sex sladdlösa köksredskap som alla kan använda samma batteri.

Av / 2024-05-03 - 12:00
KitchenAid lanserar sladdlösa köksredskap

Den nya, sladdlösa serien KitchenAid Go består av sex olika köksprodukter som alla kan använda samma löstagbara batteri, precis som vi känner det från de flesta tillverkare av handverktyg.

Produkterna är avsedda – och godkända – för användning såväl inom- som utomhus, och KitchenAid menar att målgruppen är de som har små kök, gillar att laga mat på balkongen/altanen eller i fritidshus eller båt – eller vill bestämma själva när de vill använda el från elnätet.

Serien består av elvisp, hackare, stavmixer, blender, kaffekvarn och handdammsugare samt laddningsbart 12V batteri, som laddas via USB och ger upp till 20 minuters drifttid (beroende på produkt och användning).

KitchenAid-Go_elvisp KitchenAid-Go_hackare KitchenAid-Go_stavmixer KitchenAid-Go_blender KitchenAid-Go_kaffekvarn KitchenAid-Go_handdammsugare
<
>
KitchenAid Go handdammsugare. Foto: KitchenAid

Pris och tillgänglighet

Alla produkterna i serien KitchenAid Go är tillgängliga nu, och säljs styckvis. Pris per produkt är 1 799 SEK med batteri och 1 599 SEK utan batteri, och ett batteri kostar 795 SEK.

Läs också Sladdlösa stavmixrar De som anser att en stavmixer med sladd är allt annat än innovativ har ett antal trådlösa modeller att välja bland, till exempel från KitchenAid och Bamix.
Ola Larsson
(f. 1970): Frilansjournalist på L&B Home. Ola har i 24 år arbetat med att hålla koll på - och skriva om - trender, innovationer och produkter inom konsumentelektronik samt vitvaror & småapparater. 1999-2017 jobbade Ola på de svenska branschtidningarna Rateko, El&Vitt samt ElektronikBranschen som journalist, teknisk redaktör samt chefredaktör. Sedan 2017 arbetar Ola som konsult - i det egna bolaget Eor AB, grundat 2014 - med fokus på framförallt det skrivna ordet.

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Powerbanks exploderar

Värsting-robot-dammsugare från Roomba

Roborock släpper nya skaftdammsugare

Äger du den här powerbanken från IKEA?

Roborock Qrevo S rengör sig själv

Lättinstallerat smart lås från Aqara

Autentisk pizza på mindre utrymme

Bertazzoni patenterar Air-Tec

Smarta husdjursprodukter från Philips

Kylfrys med 438 färgkombinationer

Färgrik musik från Wiz

Husqvarnas robotgräsklippare får solcellsladdning

Rulla till toppen