Foto & Video Hi-fi Hemmabio Högtalare Hörlurar TV

Nyhet

Nu kan du köpa USB-C laddningsetuiet för AirPods Pro

Men det är inte särskilt billigt.

Skrivet av / 2023-12-16 - 17:34
Nu kan du köpa USB-C laddningsetuiet för AirPods Pro

Om du är den ”lyckliga” ägaren av ett par andra generationens AirPods Pro med Lightning-kontakt kan du nu enkelt byta till USB-C: Apple har börjat sälja USB-C-laddningsetuiet separat för dem som vill bli av med Lightning-kontakten.

MagSafe laddningsetui (USB-C) för AirPods Pro (2:a generationen)

Det här etuiet kan spara dig några kronor jämfört med att köpa en helt ny uppsättning öronproppar, men det är inte särskilt billigt – 1 295 kr. Som jämförelse kostar en Lightning till USB-C adapterkabel 445 kr.

Om du har bestämt dig för att byta ut alla dina prylar till USB-C-standarden kan fodralet vara ett billigare alternativ än att köpa en helt ny uppsättning öronsnäckor. (Foto: Apple)
Läs också AirPods Pro är de smartaste öronpropparna Det är inte bara USB-laddning som är nytt, AirPods Pro har blivit smartare också.

Det nya laddningsetuiet innehåller även ett U1-chip med precisionssökning som hjälper dig att hitta etuiet om du tappar bort det (kräver även en iPhone med ett U1-chip). Samtidigt understryker Apple att själva öronpropparna förblir oförändrade och inte har alla de förfiningar och ljudförbättringar som de senaste AirPods Pro har.

Laddningsfodralet med USB-C finns tillgängligt nu via Apple.se och auktoriserade återförsäljare.

Läs också Sommarmusiken rakt i örat Är du less på AirPods Pro? Vi testar nio alternativ. Vilka ger det bästa ljudet i sommarvärmen?
Läs också Apple: Mixa i Dolby Atmos, få mer betalt! Artister som spelar in sin musik i Dolby Atmos kan tjäna mer pengar i framtiden, hävdar Bloomberg.
Audun Hage
(f. 1981): Redaktionschef. Audun anställdes som journalist på Ljud & Bild 2004 och har spelat en aktiv roll i utvecklingen av L&B som tidning och webbplats. Audun är extremt kvalitetsmedveten och känd för sina kräsna öron och skarpa ögon. Som redaktionschef håller han ett öga på allt som journalisterna skriver. Han ansvarar också för Ljud & Bilds TV-tester.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Förstärkare från HiFiMAN

Beyerdynamic firar 100 år med specialutgåva

Använd solen som kraftkälla

Brusreducerande proppar från OnePlus

Prisvärda proppar från Redmi

Hörlurar läser dina tankar

Trådlösa öronproppar till jul: De 10 bästa köpen

Köp brusreducerande hörlurar till jul

Apple säljer USB-C-laddningsetuiet separat

Har du någonsin sett sådana här öronsnäckor förut?

Öronproppar - med 8K-ljud?

De här öronpropparna har en mycket speciell konstruktion

0
Ljud & Bild
Rulla till toppen