TESTER GUIDER FILM & TV HÖGTALARE TV HÖRLURAR HI-FI FOTO SMART HEM HEMMABIO DATOR MOBIL GAMING
BLACK WEEK PÅ LB+ - 12 MND 30%!
Nyhet

Med Bang & Olufsen på jobbet

Med Beocom Portal har Bang & Olufsen skapat ett headset för hemmakontoret och arbetsplatsen.

forfatter
Publicerad 2022-09-29 - 16:10

Headset för den så kallade hybridarbetsplatsen, där arbetet görs på kontoret vissa dagar och hemmakontoret andra, är populära. Nu kastar sig Bang & Olufsen in i matchen med ett headset i det vanliga B&O-utförandet. Beocom Portal är certifierad av Zoom, men enligt Bang & Olufsen kommer det också att vara möjligt att använda till videomöten på ”de mest populära kommunikations-plattformarna”.

Om namnet Beocom Portal låter bekant är det inte konstigt. Beocom var namnet på Bang & Olufsens fasta telefoner, producerade från 1982 till 1998.  Även Portal-namnet är välkänt – och av något nyare datum. Headsetet är baserat på spelheadsetet Beoplay Portal, som (i PC-versionen) var ganska framgångsrikt.

Beocom Portal har öronkuddar av minneskum och huvudbågen är klädd i tyg av bambufibrer som andas. Det finns (naturligtvis) aktiv brusreducering (ANC). Den trådlösa anslutningen görs med en USB-adapter.

Headsetet kostar 5 499 kronor inkl. moms. Det är bara lite mer än spelversionen, som inte har Zoom-certifiering.

Bang & Olufsen Beoplay Portal PC PS

Läckraste gaming-headsetet

Nu finns Bang & Olufsens lyxiga headset/hörlurar i en version till PC och PlayStation.

Annons
forfatter

John Hvidlykke

(f. 1964): Journalist. John har arbetat för Ljud & Bild sedan 2013. Han skriver om hifi, högtalare, datorer, spel och teknikhistoria. John har ägnat sig åt teknikjournalistik sedan 1982(!) och har arbetat för många olika tidskrifter i olika roller, bland annat GEAR, High Fidelity, Computer för alla, Illustrerad vetenskap, Ny elektronik, PC World och Privat Computer. Han har också skrivit många böcker och utbildningsprogram om IT.

Lämna en kommentar

Black Week: De bästa hörlursfynden Det finns mycket att erbjuda, men man vill också ha kvalitet. Här är de bästa erbjudandena vi hittills har hittat bland hörlurar och öronsnäckor.
Kolla in de läckra hörlurarna! Notera namnet YH-5000SE. Yamahas mest ambitiösa flaggskepp bland hörlurar.
Ingenting bör låta så Ingen bas, ingen trådlös laddning, ingen brusreducering. Ljudet av ingenting är inte imponerande.
... Kosta vad det kosta vill Mark Levinson har aldrig gjort billiga saker och de tänker inte börja nu. Här är deras första trådlösa, brusreducerande hörlurar. Men hur bra är de?
Hör mer av din omgivning med dessa öronsnäckor Många människor är mest intresserade av ljuddämpning i öronsnäckorna. Men ibland behöver man faktiskt höra sin omgivning. Creative Sensemore Air går längre än de flesta.
Sticker ut En, i sammanhanget, tung och stor sportpropp som levererar både med komfort och ljud.
Följ Ljud & Bild