Foto & Video Hi-fi Hemmabio Högtalare Hörlurar TV

Nyhet

Beyerdynamic DT 770 Pro X Limited Edition

Beyerdynamic DT 770 Pro X Limited Edition är en specialutgåva av DT 770 Pro, med bättre teknik - och bättre ljud?

Av / 2024-01-29 - 20:43
Beyerdynamic DT 770 Pro X Limited Edition

För att fira sitt 100-årsjubileum i år har Beyerdynamic beslutat att ta sin mest kända hörlursmodell, DT 770 Pro, och förse den med kvaliteter från nya DT 700 Pro X. Resultatet är DT 770 Pro X Limited Edition, som innehåller en mycket saknad detalj: en löstagbar kabel. Samma som på DT 700 Pro X, och även på den dyrare DT 1770 Pro.

Beyerdynamic DT 770 Pro X Limited Edition
Foto: Beyerdynamic

Komfort och ljudkvalitet

Vi utlovas också bättre komfort under längre lyssningssessioner, men också bättre ljud. 45-millimeterselementet har ersatts med en förbättrad version, kallad Stellar.45. Samma drivelement finns i både DT 700 Pro X och DT 900 Pro X.

DT 770 Pro finns i varianterna 32, 80 och 250 ohm, medan DT 770 Pro X LE endast finns i varianten 48 ohm. Samma som för DT 700 Pro X.

Läs också Bland de bästa slutna vi har hört Beyerdynamic DT 1770 Pro krossar det mesta annat vi har hört. Till och med dubbelt så dyra lurar får det tufft mot den här!

Ett speciellt jubileumsmärke på huvudbygeln markerar att modellen är en del av 100-årsfirandet. Beyerdynamic lovar också att den behåller den solida kvalitet och det hantverk som varumärket är känt för.

Beyerdynamic DT 770 Pro X Limited Edition
Foto: Beyerdynamic

Beyerdynamic DT 770 Pro X Limited Edition: Pris och tillgänglighet

DT 770 Pro X Limited Edition finns tillgänglig för förbeställning nu, i en begränsad upplaga. Priset är 2 399 kronor. Pratar vi om ett kommande samlarobjekt?

Mer info: fitzpatrick.se

Beyerdynamic-DT-770-PRO-X-Limited-Edition-lifestyle-topaz Beyerdynamic-DT-770-PRO-X-Limited-Edition-2-topaz Beyerdynamic-DT-770-PRO-X-Limited-Edition-lifestyle-3-topaz
<
>
Foto: Beyerdynamic
Läs också Beyerdynamic PRO X: För kreatörer på språng Slutna DT 700 Pro X och öppna DT 900 Pro X ska göra livet enklare för proffs samtidigt som kvaliteten bevaras.
Geir Gråbein Nordby
(f. 1978): Journalist. Gråbein har aldrig haft något annat heltidsjobb än på Ljud & Bild. Å andra sidan har han varit här nästan halva sitt liv, ända sedan 2001 när han skickade en jobbansökan till fel adress (han ville egentligen till en inspelningsstudio med samma namn). Gråbeins expertis är främst inom hifi, hörlurar och hemmabio, men det händer att han glimtar till med andra kvaliteter också.

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Marshall rockar vidare

Löjligt billigt från HiFiMAN

B&O Atelier Edition i norrskensfärger

Topplista: Hörlurar och öronproppar till påskledigheten

Hjälp hörseln med AirPods Pro

Lycka till med att köpa dessa

De bästa öronproppaena får en efterträdare

Skullcandy: GROM-ljud för små barns öron

Ännu bättre Accentum från Sennheiser

Förstärkare från HiFiMAN

Beyerdynamic firar 100 år med specialutgåva

Använd solen som kraftkälla

0
Ljud & Bild
Rulla till toppen