Følg oss på

Sök efter tester, nyheter och recensioner...

Trådlösa JBL-proppar med stort batteri

Helt trådlösa JBL Live 300TWS utlovar dessutom bra ljud.

I de helt nya trådlösa öronpropparna 300TWS satsar JBL på batteritid. De hänvisar till en undersökning där de har frågat drygt tvåtusen personer, som visar att 91 procent av unga användare spelar musik i genomsnitt mer än 3 timmar varje dag. Vilket innebär att batteritiden är oerhört viktig.

JBL Live 300TWS

Live 300TWS i blått. Foto: JBL

Därför lovar JBL att Live 300TWS kan spela all musik med både kraft och massor av bas – och att man hinner spela igenom hela spellistan.

Test: JBL Tune 220TWS – färgstarkt alternativ till AirPods

Annons

JBL uppger en total batteritid på 20 timmar, inklusive det laddningsbara fodralet som man har i fickan. Fördelningen är 6 timmar i själva propparna och ytterligare 14 timmar i laddfodralet.

JBL Live 300TWS

Med öronpropparna och fodralet tillsammans ska Live 300TWS ge 20 timmars speltid. Foto: JBL

Hörlurarna är kompatibla med röstassistenten Google Assistant samt Amazon Alexa. Men JBL säger inte ett ord om Apple Siri. Man aktiverar röstkommandon genom att dra fingret nedåt på ena öronproppen.

Helt trådlösa budgetproppar Nu kan du slippa alla sladdar och få bra ljud utan att behöva tömma spargrisen.

Aktiv brusreducering finns inte, men däremot den kanske ännu viktigare funktionen Ambient Passthrough som gör att ljud från omgivningen släpps igenom. Väldigt praktiskt när man rör sig i trafiken.

Annons

Med TalkThru-funktionen kan man göra samma sak tillfälligt genom att trycka lätt med fingret, till exempel om någon vill säga något.

JBL_LIVE300TWS_White_

JBL Live 300 TWS finns även i vitt. Foto: JBL

JBL Live 300TWS går redan att köpa, till exempel i JBL:s webbutik, där de kostar 1 500 kronor.

Läs alla artiklar i 1 månad för 49 kr

Få tillgång till alla plus-artiklar samt hela testarkivet.

ingen bindningstid Vill du beställa tidningen? Klicka här Redan prenumerant?
Vis kommentarer

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

 

Kontakt

Publish AS
Billingstadsletta 19 B
1396 Billingstad
Org. Nr 965 237 186
© 2020 Publish AS

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev
© 2021 Publish AS – Ljud & Bild följer Pressombudsmannens etiska regler för press, TV och radio. Som läsare har du bara rätt att använda innehållet på ljudochbild.se för personliga och icke-kommersiella ändamål. Du får ladda ner, länka till och skriva ut innehåll från ljudochbild.se för personliga och icke-kommersiella ändamål under förutsättning att du hänvisar till källan samt respekterar eventuella rättighetshänvisningar och/eller -reservationer. Du får inte använda innehåll, inklusive (men inte begränsat till) ikoner och utmärkelser, för några andra ändamål eller på några andra sätt än vad som uttryckligen tillåts. Obs! Artiklar som ligger utanför plustjänsten är ”friköpta” från betalväggen av tillverkaren/leverantören i fråga.