Foto & Video Hi-fi Hemmabio Högtalare Hörlurar TV

Nyhet

Netflix med massiv lansering av nordiska serier

Netflix tillkännager 26 kommande nordiska titlar.

Av / 2024-03-20 - 11:55
Netflix med massiv lansering av nordiska serier

Efter att Viaplay har tvingats skära ner och antingen har sålt sina nordiska serier eller lagt ner produktionen, och nykomlingen SkyShowtime nyligen tillkännagav en stor nordisk seriesatsning, slår nu den största av dem alla tillbaka.

I veckan tillkännagav Netflix 26 nya och/eller återvändande nordiska titlar.

Läs också Ny nordisk serie på SkyShowtime SkyShowtime bjuder på en imponerande vinter- och vårlansering, inklusive en ny nordisk serie med Tobias Santelman och Alexandra Rapaport i huvudrollerna.

Det var under ”Next on Netflix 2024”, i Stockholm i förrgår, som Netflix visade sina nordiska serie- och filmmuskler.

En entusiastisk nordisk innehållschef på Netflix, Jenny Stjernströmer Björk, fick äran att sprida det glada seriebudskapet:

Den kreativa industrin i Norden är enastående med några av de mest begåvade människorna i världen. Vi är både glada och stolta över de fantastiska projekt vi har presenterat på Next on Netflix i dag. Våra medlemmar kan förvänta sig en enastående blandning av filmer, serier, non-fiction och andra otroliga historier från Norden. Tillsammans med våra partners är vi fast beslutna att fortsätta denna framgångsresa, och målet som förenar oss – att skapa exceptionell underhållning som berör människor.

The Rain, säsong 1 (Foto: Netflix)

Sedan 2018, med den danska apokalyptiska serien The Rain, har Netflix tagit nordiska berättelser till sin globala publik.

Medan många streamingtjänster skär ner på sin lokala innehållsproduktion, gasar Netflix på och tillkännagav i Stockholm ett brett utbud av genrer, från action och krimserier till romantisk komedi, historiskt drama och reality. Ett omfattande utbud av nya nordiska titlar som kommer att släppas under de kommande åren.

Till exempel presenterades Harry Hole, en norsk serie skriven av Jo Nesbø, en serieadaption av Amanda Romares roman Halva Malmö består av killar som dumpat mig med Carla Sehn i huvudrollen samt en filmatisering av Alex Ahndorils Nyckelserie.

Läs också Akta dig för Kastanjemannen! Danskarna visar ännu en gång att de är bäst i Norden på krim-genren.

Abonnenterna kommer också att återförenas med välkända serier, som en fristående uppföljare till den utmärkta kriminalserien Kastanjemannen och säsong 2 av partytjejerna i Barracuda Queens.

Netflix avslöjade också vårens premiärdatum för Deliver Me och A Part of You.

 

Netflix erbjöd följande utbud av nya och förnyade nordiska serier och filmer:

HARRY HOLE (arbetstitel)

Norsk kriminalserie, baserad på Jo Nesbøs Djävulsstjärnan.

En värmebölja slår till mot ett semesterlugnt Oslo. I en lägenhet vid kyrkogården börjar små svarta klumpar droppa genom golvet. Samtidigt ligger kommissarie Harry Hole på golvet i sin lilla lägenhet, nedsupen och lämnad av sin flickvän. I jakten på sin korrupte kollega Tom Waaler har Harry förlorat sin närmaste kollega, och bara han vet att Tom Waaler ligger bakom mordet. Samtidigt hittas en annan kvinna mördad med ett avskuret pekfinger. Harry Hole får sitt sista uppdrag. Tillsammans med den enda andra kommissarien som inte är på semester: Tom Waaler.

 • Land: Norge
 • Kategori: Serie
 • Premiär: 2026
Jo Nesbø, ”Djävulsstjärnan” (Foto: Netflix)

HALVA MALMÖ BESTÅR AV KILLAR SOM DUMPAT MIG (arbetstitel)

Svensk dramaserie, baserad på Amanda Romares roman; med Carla Sehn (Folk med ångest) i huvudrollen.

”Halva Malmö består av killar som dumpat mig” följer 31-åriga Amanda under en sommar av intensivt dejtande. Hon längtar desperat efter att bli älskad och bestämmer sig för att testa allt. Hon dejtar killar över sin liga, i sin liga, under sin liga, svajpar på Tinder och raggar ute. Hon är undergiven och dominerande, men förblir övergiven. Hon har till och med svårt att ens komma till second base, en andra dejt. Detsamma gäller Amandas vänner. Tillsammans försöker dom skrapa fram nya kärleksobjekt till varandra, samtidigt som de ältar de större frågorna: Varför är det så sjukt svårt att hitta kärleken? Hur mycket ska det krävas av en människa egentligen? Och hur många gånger orkar man gå ut i världen med hjärtat i handen bara för att få det stampat på ännu en gång?

 • Land: Sverige
 • Kategori: Serie
 • Premiär: 2025
Läs också Drama-komedi-krim-thriller! Ännu en svensk succéserie från strömningsjätten.

SKIFTET (arbetstitel)

Blir Netflix första nordiska, historiska dramaserie.

Året är 1958 och Sveriges första kvinnliga poliser utexamineras; en liten grupp pionjärer som tar ett stort kliv för jämställdheten men som själva har svårt att ta det minsta steg, eftersom byxkjolen de tvingas bära skaver som sandpapper mot låren. De förlöjligas av allmänheten, förminskas av media och föraktas av sina kollegor. De nya aspiranterna placeras i landets mest brottsutsatta distrikt; Klara polisdistrikt i Stockholm, och när de börjar patrullera Stockholms gator inser de snart att deras största problem inte är de kriminella, motståndet finns i stället bland kollegor och i den egna familjen.

 • Land: Sverige
 • Kategori: Serie
 • Premiär: 2026

BARRACUDA QUEENS, säsong 2

De kriminella partytjejerna återvänder!

Året är 2000. Lollo kommer tillbaka efter att ha studerat i Paris. De andra har haft det ganska tråkigt och normalt under tiden. Alla bor fortfarande hemma och Lollos återkomst sätter igång tankarna på att de ganska omgående måste flytta hemifrån. Men hur ska de få pengar till det? De kan ju inte bo varsomhelst! Dessutom har de lovat Lollos mamma Margareta att inte göra fler inbrott. Kanske finns det andra sätt? De är ju proffs och har verkligen saknat spänningen och det där lilla extra. De vet att det finns stora pengar i konstbranschen och för Barracuda Queens verkar ingenting omöjligt…

 • Land: Sverige
 • Kategori: Serie
 • Premiär: 2025

KASTANJEMANNEN, säsong 2 (arbetstitel)

En fristående uppföljare till den mörka kriminalserien Kastanjemannen.

En 41-årig kvinna hittas mördad. När polisen i sin jakt på gärningsmannen undersöker kvinnans digitala fotspår står det klart att hon i månader har varit utsatt för en våldsam form av stalking. Den än så länge okände gärningsmannen har spelat en ofrivillig kurragömmalek med henne genom att övervaka henne i privata situationer och skicka mängder av bilder och filmer till henne tillsammans med vad som ser ut som ett barnrim. Det står snabbt klart att mordet kan kopplas till ett annat olöst fall, där även en 17-årig gymnasieelev för ett par år sedan utsattes för en våldsam form av förföljelse innan hon hittades död. Mark Hess är tillbaka i Köpenhamn och åtar sig att leda utredningen, tillsammans med sin tidigare partner Naia Thulin. Relationen mellan de två utredarna är dock komplicerad. Efter fallet med kastanjemannen försökte Hess och Thulin dejta, men förhållandet slutade abrupt och fylldes av olösta känslor.

 • Land: Danmark
 • Kategori: Serie
 • Premiär: 2026
Kastanjemannen, säsong 2 (Foto: Netflix)

LOVE IS BLIND: SVERIGE, säsong 2

Andra säsongen av populär realityserie.

I Love is Blind får singlar som vill bli älskade för sitt inre, välja någon att gifta sig med utan att någonsin ha sett dem. Under de kommande fyra veckorna flyttar de ihop, planerar sitt bröllop och försöker få en fysisk koppling till deras redan känslomässiga band. När deras bröllopsdag närmar sig, kommer de att gifta sig med personen de blint blev kära i? Eller kommer livet utanför och yttre faktorer att ha saboterat för dem?

 • Land: Sverige
 • Kategori: Serie
 • Premiär: 2025

NYCKELSERIEN (arbetstitel)

Svensk kriminalserie, baserad på Alex Ahndorils roman.

Privatdetektiv Julia Stark anlitas av en förmögen familj att lösa ett mord som begåtts på godset i Västernorrland. Hon ber sin exman Sidney Mendelson att ta ledigt från Norrmalmspolisen och följa med henne till skogarna. Julia och Sidney tas emot som gäster på det överdådiga godset. De börjar leta efter sanningen medan de äter middagar och umgås med alla familjemedlemmar, samtidigt som de försöker ta reda på vem av dem som är mördaren innan det är för sent?

 • Land: Sverige
 • Kategori: Film
 • Premiär: Icke fastställt

LITTLE SIBERIA

Finsk film, regisserad av Dome Karukoski.

Vardagen i den lilla byn Hurmevaara skakas när en meteorit en natt faller ner på taket av en bil. Enligt stadens borgmästare är meteoriten mycket värdefull för den långsamt döende byns framtid. Joel, byns präst, och en erfaren fredsbevarare, bevakar meteoriten i ett gammalt museum innan den skickas till London för en mer detaljerad utvärdering. Men en dyrbar meteorit får mycket uppmärksamhet… Medan Joel skyddar meteoriten från både amatörer och professionella brottslingar, försöker han reda ut ett ännu större mysterium kring sitt eget liv. Joels fru har nyligen avslöjat att hon äntligen är gravid. Positiva nyheter, men tyvärr kan Joel inte få barn på grund av sin krigsskada. Han har bara inte berättat det för sin fru…

 • Land: Finland
 • Kategori: Film
 • Premiär: 2025

MAYBE BABY 2

Uppföljare till den danska filmen.

I MAYBE BABY 2 träffar vi de två paren igen: Cecilie och Andreas med sonen Leo och Liv och Malte med dottern Sille. Båda barnen är nu 2 år gamla och familjerna håller fortfarande kontakten, men lever väldigt olika liv. Vid en läkarundersökning står det klart att de två bebisarna aldrig hade förväxlats. Efter att chocken lagt sig bestämmer sig familjerna för att flytta ihop i ett kollektiv hos Andreas och Cecilie, så båda föräldraparen kan vara med båda barnen varje dag. Snart blir det dock uppenbart att paren har väldigt olika syn på livsstil, inredning, matvanor och barnuppfostran och de två familjerna kämpar för att leva under samma tak. Cecilie känner mycket större anknytning till sin biologiska dotter Sille än till Leo, och hon bestämmer sig för att söka vårdnad om Sille bakom ryggen på de andra tre föräldrarna. Cecilie inser att hon har gjort fel, men det är för sent och hennes själviska projekt avslöjas. Kollektivet faller samman, Liv och Malte flyttar iväg med Sille, och Cecilie måste nu kämpa för att bli förlåten och hitta en lösning som alla kan leva med.

 • Land: Danmark
 • Kategori: Film
 • Premiär: 2024
Maybe Baby 2 (Foto: Netflix)

THE SWEDISH CONNECTION

Svensk film om andra världskriget, och en (riktigt) okänd hjälte; med Henrik Dorsin i huvudrollen.

Gösta Engzell, svensk byråkrat ut i fingerspetsarna, ansvarade för Utrikesdepartementet under det 2:a världskriget. När han och hans team blev medvetna om att något förfärligt höll på att hända med judar i Norge och Danmark, kom de på en genialisk plan som lurade nazisterna. Detta är den sanna berättelsen om en okänd hjälte som räddade tusentals liv – och fick det så kallade neutrala Sverige att bli en moralisk stormakt på köpet.

 • Land: Sverige
 • Kategori: Film
 • Premiär: 2025

THE RIGHT TRACK

Norskt drama med Ada Eide och Trond Fausa Aurvåg (Oppenheimer) i huvudrollerna.

Den oorganiserade och panka trettioåringen Emilie känner att världen är emot henne. Exmaken har gått vidare med sitt liv och vill att deras gemensamma dotter ska bo på heltid med honom. När en olycka i lägenheten tvingar henne att flytta in hos sin sportiga och rika bror ställer han ett ultimatum till Emilie: Ska hon bo där måste hon följa med till Birken! Emilie har aldrig åkt skidor, men det som börjar som en mardröm ger så småningom en känsla av behärskning och framtidshopp. Kan Emilie avsluta Birken och bevisa för sig själv och omvärlden att hon är mer än en förlorare?

 • Land: Norge
 • Kategori: Film
 • Premiär: 2025

JE M’APPELLE AGNETA

Svensk drama, baserat på Emma Hambergs roman Agneta.

Je m’appelle Agneta är en livsbejakande berättelse om att ta kontrollen över sitt liv och våga vara den man är. Agneta är en färgstark och rolig människa, det syns bara inte utanpå. Hon har precis fyllt 49, barnen har flugit ut, jobbet på trafikkontoret går i stå och Agneta känner sig osynlig. Äkta maken har däremot hittat livets mening i att bada i iskallt vatten och cykla snabbt i dyra trikåer. I ett krisartat försök att fly den grå tillvaron lämnar Agneta vind för våg tryggheten i Sverige för att arbeta som aupair åt en svensk pojke i Frankrike. Men när pojken, Einar, i stället visar sig vara en excentrisk dement herre är missförståendet ett faktum. Det här blir starten på en stökig, livsbejakande vänskap som vänder upp och ner på allt Agneta trott sig veta om livet och sig själv. För hur ska man egentligen leva sitt enda, dyrbara liv?

 • Land: Sverige
 • Kategori: Film
 • Premiär: 2026

GLASKUPAN

Svensk kriminalserie, med Léonie Vincent och Johan Hedenberg i huvudrollerna.

Till ett litet avfolkat samhälle någonstans i Sverige återvänder beteendevetaren och kriminologen Lejla. Hon har dubbla känslor till platsen. Någonstans i samhället har hon som flicka hållits fånge av en okänd gärningsman. Men det är också platsen där hon tillslut fick ett hem, hos den numera pensionerade polischefen Valter. När Lejla nu återvänder dröjer det inte länge innan en flicka försvinner. I takt med att Valter och Lejla gräver i försvinnandet tvingas hon även gräva i sitt allra innersta mörker – en plats hon länge försökt hålla stängd. Det ska visa sig att hela bygden bär på hemligheter. Kan det vara så att historien upprepar sig?

 • Land: Sverige
 • Kategori: Serie
 • Premiär: 2025

THE SNOW SISTER

Norsk film baserad på Maja Lundes succéroman Snösystern; med Mudit Gupta, Celina Meyer Hovland, Ole Steinkjer Øyen och Jan Sælid i huvudrollerna.

Julafton närmar sig. Det är också dagen då Julian fyller elva år. Vanligtvis är det den bästa dagen på året, fylld av den fantastiska doften av pepparkakor och mandariner, ljudet av en sprakande brasa, den dekorerade julgranen och det fladdrande levande ljuset. Allt som hör julen till. Men i år är ingenting som vanligt. Julian och hans familj bär på en stor sorg, och Christian känner att julen precis har ställts in. Men en dag träffar Julian den glada och julälskande Hedvig och börjar tro att det blir jul trots allt. Men det är något konstigt med Hedvigs hus, och vem är den gamle som lurar runt huset hela tiden?

 • Land: Norge
 • Kategori: Film
 • Premiär: 2024
The snow sister (Foto: Netflix)

EN DEL AV DIG

Svenskt drama med Felicia Maxime, Edvin Ryding och Zara Larsson i huvudrollerna!

Agnes äldre syster Julia har allt det Agnes drömmer om: Hon är ihop med Noel (Edvin Ryding), är coolast i skolan och vågar ta plats på festerna. Om bara Agnes kunde vara mer som hon. När det som inte får hända händer vänds Agnes liv upp och ner och hon måste pånyttföda sig. Plötsligt är hon på väg att få allt hon drömt om, men till vilket pris?

 • Land: Sverige
 • Kategori: Film
 • Premiär: 31 maj 2024
En del av dig (Foto: Netflix)

ETT ÄRLIGT LIV

Svensk thriller, med Simon Lööf, Nora Rios och Peter Andersson i huvudrollerna.

Simon kommer till Lund full av förväntan. Äntligen ska livet börja. Men juriststudierna blir en besvikelse. På en våldsam demonstration träffar han den radikala Max och blir kär. Han sugs in i en excentrisk värld full av spänning, lögner och stora risker. För sent inser han att han vill dra sig ur. Ett ärligt liv är en thriller om svek, klass och lockelsen i att leva utanför lagen.

 • Land: Sverige
 • Kategori: Film
 • Premiär: 2024

BABY FEVER, säsong 2

Uppföljare till den populära danska komediserien Baby Fever (Skruk), med Josephine Park i huvudrollen.

I andra säsongen av Baby Fever möter vi Nana, nu mamma till en två månader gammal bebis. Men lika mycket som hon avgudar sitt barn hatar Nana att vara mammaledig, så hon ber sin gamla chef, Helle, att låta henne komma tillbaka till jobbet. Inte helt övertygad går Helle med på det: men inga misstag eller lögner den här gången! Nana lovar att sköta sig och göra bättre ifrån sig, vad som än krävs för att bli världens bästa fertilitetsläkare igen. Det enda är att hon inte har tänkt på vem som ska ta hand om hennes barn medan hon är på jobbet. Motvilligt ber hon sin mamma flytta in hos henne som en slags permanent barnvakt/rumskamrat från helvetet. Men Nana har inget val, för nu mer än någonsin måste hon briljera på jobbet när den perfekta nya stjärndoktorn Hampus har trätt i hennes skor under hennes frånvaro. Varje dag är ett nytt berg att bestiga, och till råga på allt lurar Mathias fortfarande bakom hörnet. Hennes livs stora kärlek som kom undan, men också kärleken som inte vet om att han är pappa till Nanas bebis. Nu mer än någonsin behöver Nana ljuga, men också det motsatta – nu mer än någonsin behöver hon berätta sanningen…

 • Land: Danmark
 • Kategori: Serie
 • Premiär: Hösten 2024
Baby Fever, säsong 2 (Foto: Netflix)

BILLIONAIRE ISLAND

Ny norsk komediserie, från skaparna av Lilyhammer; med bland andra Kåre Conradi, Bjarne Brøndbo och Bjørn Sundquist i huvudrollerna.

I Billionaire Island möter vi två familjer i ett litet kustsamhälle i Norge, som är ärkefiender i den globala laxindustrin. Serien, som knyter an till den samtida tidsandan, är ett roligt och dramatiskt porträtt av fiskodlingindustrin.

 • Land: Norge
 • Kategori: Serie
 • Premiär: Hösten 2024

I DINA HÄNDER

Ny kriminalserie från skaparna av ”Quicksand”, med Yasir Hassan, Olle Strand och Ardalan Esmaili i huvudrollerna.

Snön faller mjukt över ett ödsligt poolområde. En fjortonårig pojke ligger med ansiktet nedåt framför en gungställning och hans liv rinner ur honom genom ett gapande sår i huvudet. Bakom honom står hans bästa vän med en rykande pistol i handen. När barn begår fruktansvärda brott, vem bär ansvaret? Och vad gör det med oss alla när vi tillåter oss att betrakta barn som monster? I centrum av denna hjärtslitande historia finns de förlorade barnen; de som samhället inte lyckas fånga upp innan de faller, vare sig det är till följd av försumlighet, fattigdom eller social utsatthet. De ensamstående mammorna, ägaren av livsmedelsbutiken på torget, lokalpolisen – ingen är skonad i ett samhälle där det eskalerande våldet tar över.

 • Land: Sverige
 • Kategori: Serie
 • Premiär: 24 april 2024

MÄKLARNA I MARBELLA

Svensk realityserie från solkusten.

I det allra lyxigaste området på den spanska solkusten tjänar svenska fastighetsmäklare miljoner på att sälja storslagna hem till de rika och berömda. Serien kretsar kring mäklarfirman Homerun Brokers och deras unga fastighetsmäklare när de navigerar sina personliga och professionella liv. I Marbella går det snabbt att ta sig till toppen, men lika snabbt kan allt raseras.

 • Land: Sverige
 • Kategori: Serie
 • Premiär: Hösten 2024

MIDSOMMARNATT

Norsk dramaserie, med bland andra Pernilla August, Dennis Storhøi och Linn Skåber i ledande roller.

Det är midsommar. Det är den längsta dagen på året. Det är fest. Det är kärlek i luften. Men det är också dagen då Carina och Johannes efter 30 års äktenskap väljer att berätta en stor hemlighet för familj och vänner som får oförutsedda konsekvenser.

 • Land: Norge
 • Kategori: Serie
 • Premiär: 11 april 2024
Midsommarnatt (Foto: Netflix)

PÖRNI, säsong 4

Henriette Steenstrups njutbara dramakomedi har hittat ett nytt streaminghem.

Det har gått två år och våren börjar närma sig. Pörni är i ett nytt förhållande och lever ett ganska stabilt liv – enligt Pörnis mått mätt. Men när Bjørnar flyttar tillbaka till Oslo och tar över Yngvars gamla chefstjänst tar livet en oväntad vändning. Kan de gå tillbaka till att vara vänner och kollegor med den historia som de delar tillsammans?

 • Land: Norge
 • Kategori: Serie
 • Premiär: Sommaren 2024
Läs också Klar för Netflix! Mer tragikomik från Henriette Steenstrups oefterhärmliga Pörni, men nu får succéserien ett nytt streaminghem.

RONJA RÖVARDOTTER

Astrid Lindgren-klassiker i ny förpackning!

Serien Ronja Rövardotter följer en ung flicka, som föds in i ett gäng rövare i en medeltida skandinavisk borg, och hennes äventyr. När Ronja växer upp upptäcker hon att den omgivande skogen kan vara en magisk, och ibland farlig, plats fylld av märkliga varelser. Men när Ronja träffar den unge pojken Birk från ett rivaliserande gäng, är det början på en mörk familjefejd och en förbjuden vänskap, samtidigt som en ökänd fogde anländer för att rensa skogen på rövare en gång för alla.

 • Land: Sverige
 • Kategori: Serie
 • Premiär: 28 mars 2024

 

STÖLD

Svensk dramathriller, med Elin Kristina Oskal, Martin Wallström och Lars-Ánte Wasara i huvudrollerna.

Stöld är baserad på den kritikerrosade romanen av den prisbelönta författaren Ann-Helén Laestadius. Filmen skildrar en ung kvinnas kamp att försvara sitt ursprung i en värld där främlingsfientlighet är på frammarsch, klimatförändringar hotar renskötseln och unga väljer att begå självmord som konsekvens av en kollektiv desperation. Men berättelsen blottlägger också de spänningar som uppstår när moderna idéer möter en traditionell kultur med djupt rotade patriarkala strukturer.

 • Land: Sverige
 • Kategori: Film
 • Premiär: 12 april 2024

HELIKOPTERRÅNET

Svensk kriminalserie, baserad på den (otroliga) sanna händelsen.

En tidig septembermorgon 2009 riktas alla världens blickar mot en liten Stockholmsförort. En helikopter har landat på taket till landets säkraste värdedepå och polisen kan bara se på när rånarna försvinner med flera miljoner kronor. Inte ett enda skott avlossas. Helikopterrånet är en febrig och absurd berättelse om svek och upprättelse, om rädsla och faderskap. Men kanske framför allt: en storslagen och intensiv Ikaros-saga om att vinna eller förlora allt.

 • Land: Sverige
 • Kategori: Serie
 • Premiär: Hösten 2024

STRUL

Svensk actionkomedi med bland andra Filip Berg och Eva Melander (Kodnamn: Annika) i huvudrollerna.

Conny är skild och jobbar som säljare på en stor elektronikkedja. Mest av allt ser han fram emot varannan vecka då han får spendera tid med sin dotter Julia. Helt plötsligt vänds livet upp och ner. Conny är på fel plats vid fel tillfälle, blir oskyldigt dömd för mord och hamnar i fängelse. I fängelset möter han brottslingarna Norinder och Musse som misstar Conny för att vara pilot, yrket hans exfrus nya framgångsrika pojkvän Tomas har. Conny blir en del av deras plan att fly från fängelset – men han behöver också hitta en häst till sin dotters födelsedag.

 • Land: Sverige
 • Kategori: Film
 • Premiär: Hösten 2024
Filip Berg, ”Strul” (Foto: Netflix)

Tor Aavatsmark
(f. 1974): Ljud & Bilds dedikerade filmrecensent och VD. Tor har arbetat på L&B sedan 2005. Under 2003–2005 ägde han och en partner ett tidningsförlag med bland annat en filmtidning i portföljen, ett intresse han har tagit med sig till L&B. Tor har en cand.polit-utbildning från UiO men känner sig väldigt hemma bakom ratten på ett medieföretag.

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Gängkriget fortsätter

Vill tillbaka i sadeln!

Högerextrem valmanipulation!

Se Robert Downey Jr. i en ny spionserie!

Premiär igår!

Yellowstone lever!

Kommande höjdpunkter på Netflix!

Hel-MAX?

Se trailern!

Premiär idag!

Känslorna är tillbaka!

Netflix slår tillbaka!

0
Ljud & Bild
Rulla till toppen