TESTER GUIDER FILM & TV HÖGTALARE TV HÖRLURAR HI-FI FOTO SMART HEM HEMMABIO DATOR MOBIL GAMING
L&B:s Julkalender 2022
Nyhet

Roccat Kone XP i trådlös utgåva

15 års forskning tog det innan den klassiska spelmusen Roccat Kone XP kom i en trådlös utgåva.

forfatter
Publicerad 2022-08-02 - 11:41

Roccat Kone XP-musen är långt ifrån en nyhet. Den är faktiskt så gammal att den måste betraktas som en klassiker. Men nu kapar den välkända spelmusen sladden – och kommer i en trådlös version som logiskt sett har fått namnet Roccat Kone XP Air.

Enligt Roccat har det tagit 15 års forskning och utveckling att komma fram till den aktuella produkten. Musen kan användas både med Bluetooth och med Roccats egen Stellar Wireless-teknik, som lovar fördröjningsfri anslutning.

Precis som sin föregångare har Kone XP Air 3D RGB-belysning, optisk 19 000 DPI-sensor samt optiska musknappar.

Kone XP Air finns i svart eller vitt och kan köpas för 170 dollar (ca 1 700 kronor) från slutet av augusti.

KoneXP Air Press Pic 14 3840x2160
Det finns ”3D-lampor” i både mus och laddare. (Foto: Roccat)

Nya Razer DeathStalker med lägre profil

Razers tåliga ljusdrivna tangenter

Razer DeathStalker V2 har uppdaterats med lägre, lättare tangenter som håller längre.

Shark Gaming 7G15-70TI

Galet bra för priset!

Shark Gaming 7G15-70TI vinner inga skönhetstävlingar, men den är fylld med bra och prisvärd hårdvara.

Annons
forfatter

John Hvidlykke

(f. 1964): Journalist. John har arbetat för Ljud & Bild sedan 2013. Han skriver om hifi, högtalare, datorer, spel och teknikhistoria. John har ägnat sig åt teknikjournalistik sedan 1982(!) och har arbetat för många olika tidskrifter i olika roller, bland annat GEAR, High Fidelity, Computer för alla, Illustrerad vetenskap, Ny elektronik, PC World och Privat Computer. Han har också skrivit många böcker och utbildningsprogram om IT.

Lämna en kommentar

Koppla in allt med en enda kontakt En Thunderbolt 4 USB-docka ger din bärbara dator nya alternativ och skapar ordning och reda på skrivbordet.
Nej, USA förbjuder INTE alla Huawei-produkter Amerikanska myndigheters fokus ligger på att stoppa försäljningen av telekommunikationsutrustning och övervakningsteknik från fem namngivna kinesiska företag.
Färgsprakande skärm från MSI MSI Prestige 16 är en ny bärbar kontorsdator från MSI, som är den första som har fått bakbelysning med Mini-LED.
Kostar den verkligen inte mer? Acer Swift 5 ser ut och beter sig som en leksak för höga chefer. Men kostar så lite att de flesta har råd att vara med.
Ge den gamla datorn snabb uppkoppling Netgear AXE3000 ger enkel åtkomst till den blixtsnabba Wi-FI 6E med en USB 3.0-adapter.
Trust är tyst som en mus Om du - eller din omgivning - störs av klapprande tangenter och klickande musknappar, har Trust ett tyst erbjudande.
Följ Ljud & Bild