Bil & Elfordon Datorer Sport & Träning Gaming Mobil Smart hem Teknik

Nyhet

Netgear Nighthawk RS300 WiFi 7-router

Netgear utlovar blixtsnabbt hemmanätverk utan störningar från grannarnas WiFi.

Av / 2024-06-24 - 16:23
Netgear Nighthawk RS300 WiFi 7-router

Netgears Nighthawk-routrar är välkända, särskilt bland spelare som behöver höga, konstanta datahastigheter. Men de flesta av dem är dyra.

Den nya Nighthawk RS300 gör det möjligt för lite mindre spendabla konsumenter att använda WiFi 7, där hastigheter på upp till 9,3 Gbps kan uppnås. Med routerns 320MHz högkapacitetskanaler är det möjligt att ansluta upp till 100 enheter, så att alla i hushållet kan få sina enheter online utan att oroa sig för en dålig anslutning.

Netgear Nighthawk RS700 hjälpte till att sparka igång WiFi 7 på allvar när den lanserades våren 2023. Nighthawk RS300 följer i dess fotspår, men till ett lägre pris.

Den slimmade routern ska ge WiFi-täckning på upp till 175 kvadratmeter. RS300 är dessutom utrustad med en 2,5Gig internetport, två 2,5Gig-portar och två 1Gig-portar, så att både trådlösa och trådbundna enheter kan anslutas samtidigt.

(Foto: Netgear)

Netgear lovar att oavsett om du streamar 4K-video, streamar musik i hela ditt hem, njuter av nya speläventyr i AR och VR eller spelar multiplayer-spel, så levererar nya Nighthawk RS300 en sömlös upplevelse så att du kan vinka adjö till oönskade pauser och ”Loading”-symbolen på TV-skärmen när fotbolls-EM, Tour de France, OS och andra sommarklassiker utspelar sig under sommaren.

Tillgänglighet och pris

NETGEAR Nighthawk RS300 kommer att finnas tillgänglig från och med den 26 juni. Priset är 4 490 kronor.

John Hvidlykke
(f. 1964): Journalist. John har arbetat för Ljud & Bild sedan 2013. Han skriver om hifi, högtalare, datorer, spel och teknikhistoria. John har ägnat sig åt teknikjournalistik sedan 1982(!) och har arbetat för många olika tidskrifter i olika roller, bland annat GEAR, High Fidelity, Computer för alla, Illustrerad vetenskap, Ny elektronik, PC World och Privat Computer. Han har också skrivit många böcker och utbildningsprogram om IT.

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Snabbt internet till överkomligt pris

Jensen Huang Superstar

Krig om AI-processorer

Asus går all-in på AI

Google ska göra AR-glasögon

ICQ-chatten stänger

Copilot+ en ”mardröm för privatlivet”

Populär konferenskamera får en uppföljare

Nu kommer de snabba, intelligenta datorerna

Ingen M4 för stationär Mac i år

Dell Inspiron: Flexibla laptops till skrivbordet

Små och kraftfulla datorer med grön look

Rulla till toppen