annons
annons

C More Play

08 2015C More

Sport och betalkanaler

En premiumtjänst för den som vill ha streaming, live-TV och sportsändningar.

C More Play har ett unikt utbud av livesända kanaler och ett bra utbud av sport. Man får även många nya filmer och lokala TV-serier.
Man måste i dagsläget i princip titta på datorn och prislappen är väl hög för de flesta.

C Mores TV-kanaler känner de flesta igen och Play är deras påkostade och fullmatade tjänst som innehåller film, TV-serier och sportsändningar. Om man bara är ute efter sporten kan man faktiskt abonnera på bara C Sports för 99 kronor i månaden. Cirka 10 procent av innehållet finns i HD-upplösning och surroundljud erbjuds inte. Just nu kan man titta på datorn eller på en iPad, men det är appar på gång även för Android-plattor och -smartmobiler.

Innehållet är uppdelat på TV-tablå, filmer, TV-serier, sport, dokumentärer och barn. Inom varje område presenteras topptitlarna inom olika kategorier och under varje kategori finns teman och stämningar som hjälper en att välja. Sökfunktionen presenterar många träffar men det är lite oklart vad man kan söka på och många träffar känns inte relevanta. Man får relativt bra information om titlarna men man kan tyvärr inte klicka sig vidare på exempelvis regissör eller skådespelare för att hitta mer.

Som namnet Play antyder kan man titta på C Mores betalkanaler live och det inkluderar även sportsändningarna. Live TV är unikt för C More och sport är det bara Viaplay som också erbjuder. Man har ett ganska bra utbud av nya Hollywood-filmer, barnfilmer, svenska filmer, gamla klassiker och prisbelönta kvalitetsfilmer. Det finns svenska TV-serier och ganska många bra utländska, dock är man oftast begränsad till senaste säsongen av serierna.

Slutsats
För den som vill kunna kolla på C Mores betalkanaler i datorn och som dessutom är sportfanatiker kanske det kan vara värt pengarna att skaffa C More Play. Man får ju dessutom hela Filmnets katalog av nya Hollywood-filmer och många TV-serier, inklusive lokala. Navigeringen funkar bra men sökfunktionen känns otydlig. Det är dessutom en stor nackdel att man inte på något enkelt sätt kan kolla på sin TV och att det än så länge är begränsat vilka handhållna apparater man kan använda.

Bästa pris på C More Play
Pricerunner.se är en kommersiell partner till ljudochbild.se. De levererar uppdaterade priser, prisjämförelser och produktinformation.


Har du något att lägga till??

Värlkommen till Ljud & Bilds diskussionsforum. Vi vill gärna veta vad du tycker. Håll dig till ärmnet och var saklig så slipper vi ta bort eller moderera inlärgg. övriga frågor och synpunkter härnvisas till redaktion@ljudochbild.se.

Alltid uppdaterad!

Fri tillgång till Ljud & Bild i en månad

0:-