Whiplash_990

Blu-ray-recension

Whiplash

Den unge och lovande filmskaparen Damien Chazelle levererar sin andra spelfilm med glans. Whiplash är en föreställning som lämnar oss med euforiska öronsusningar och ren förtjusning.
Film
Resehögtalare_990

Test av 8 trådlösa resehögtalare

Bästa bärbara högtalarna

Trådlösa högtalare som lätt följer med i väskan och bjuder på musikunderhållning även utomhus eller på resan.
Vi testar
sommargadgets_990

24 praktiska sommarprylar

Sommarprylar

Sommaren blir ännu bättre med rätt tillbehör. Här är några av våra favoriter som gör sommaren ljusare, varmare och roligare.
Ballers_990

HBO

Ballers, säsong 1

HBO presenterar en ny TV-serie, den här gången handlar det om professionella fotbollsspelare i Miami. Dwayne ”The Rock” Johnson trivs fint på spelfältet men Ballers blir aldrig någon stor ”touchdown”.
Film
Inherent Vice_990

Blu-ray-recension

Inherent Vice

Thomas Pynchons excentriska roman ansågs helt omöjlig att överföra till film, men Paul T Anderson har gjort ett konstverk av materialet!
Film
Wild_990

Blu-ray-recension

Wild

Strayeds liv. Utförandet är bra, frågan är bara om historien är tillräckligt stark för att bli en bra filmatisering.
Film
Big Hero_990

Blu-ray-recension

Big Hero 6 3D

Med Big Hero 6 försöker Disney åstadkomma en fusion mellan sin egen sagovärld och superhjältevärlden, och i samma veva skapa en ”fusion” mellan USA och Asien.
Film
blackhat_990

Blu-ray-recension

Blackhat

Michael Mann och gett oss fantastiska, coola och intensiva thrillers som Heat, The Insider och Collateral. Men i Blackhat rör han till det något fruktansvärt för sig själv.
Film
TheInterview_990

Blu-ray-recension

The Interview

Sällan har en film fått så mycket uppmärksamhet som The Interview, med påföljande hackning av Sony som orsakade ramaskri och ledde till diskussioner och yttrandefrihet. Tyvärr är själva filmen en rejäl besvikelse som knappt gör ...
Film
Mortdecai_990

Blu-ray-recension

Mortdecai

David Koepps senaste bidrag till filmhistorien är ett bra exempel på hur dålig man kan göra en film som har Johnny Depp i huvudrollen. Det enda positiva är att det bara kan bli bättre nästa ...
Film
Sense8 - sesong 1_900

Netflix

Sense8, säsong 1

Förväntningarna på den nya Netflix-serien Sense8 har varit lika enorma som syskonen Wachowskis ambitioner. En spännande premiss och global inspelning hjälper emellertid inte när serien känns lite rörig och pretentiös. 1
Film
Unbroken_990

Blu-ray-recension

Unbroken

I Unbroken gör Angelina Jolie om en ovanlig man till en utopisk, och otillgänglig, helgonfigur.
Film
Stretch_990

Blu-ray-recension

Stretch

Patrick Wilson får stryk, och sedan ännu mer stryk, i en komedi som kämpar hårt för att verka viktigare än den egentligen är.
Film
Godspocket_990

Blu-ray-recension

God’s Pocket

I ett av Philadelphias mest slitna arbetarklassområden dör Seymour Hoffmans styvson. Ingen gillade honom, men nu måste (panka) Hoffman ordna begravningen.
Film
mrturner_990

Blu-ray-recension

Mr. Turner

Brittiske regissören Mike Leighs film om den legendariske konstnären J.M.W. Turner är fullmatad med kvalitet i alla avseenden. Tyvärr ger den en otydlig bild av huvudpersonen och är bitvis en småtråkig historia.
Film
Taken_3_1_A

Blu-ray-recension

Taken 3

I två filmer har Liam Neeson imponerat som den hårtslående antihjälten som till varje pris skyddar sin familj. Men det tredje kapitlet är en enda långtråkig dussin-action.
Film
Serena_990

Blu-ray-recension

Serena

Dramatisk historia om hårda tider under depressionen i USA, kärlek vid första ögonkastet och därefter svek, lögner och bedrägeri – allt i en salig röra med doft av billig kiosklitteratur.
Film
Wildcard_990

Blu-ray-recension

Wild Card

Få skådisar har hamnat i ett fack lika mycket som Jason Statham. Britten spelar alltid tuff och hårdför ensamvarg i ”simpla” actionfilmer som oftast har en lövtunn handling.
Film
True Detective_990_1_sesong 2

HBO

True Detective, säsong 2

Förväntningarna var enorma på uppföljaren till förra årets bästa TV-serie, True Detective. Efter att ha sett tre avsnitt av andra säsongen är vi lugnade och imponerade.
Film
Duel_990

Blu-ray-recension

Duellen

Steven Spielbergs spelfilmsdebut från 1972 visar verkligen den unge och ambitiöse regissörens potential.
Film
Orange is the New Black - sesong 3_990

Netflix

Netflix: Orange is the New Black, säsong 3

Netflix följer upp med ännu en säsong av serien som tar oss med till insidan av kvinnofängelset Litchfield. Med stor intelligens och mörk humor ger serien en djupare inblick i mänskliga relationer och befäster sin ...
Film
Horriblebosses_990

Blu-ray-recension

Horrible Bosses 2

Det är inte svårt att förstå tanken med en uppföljare till en kommersiellt framgångsrik film. Ändå borde man minska antalet uppföljare till dåliga filmer, eftersom resultatet sällan blir lyckat. Det är Horrible Bosses 2 ett ...
Film
12 Monkeys - sesong 1_3_990

HBO

12 Monkeys, säsong 1

1995 hade den excentriske filmregissören Terry Gilliam premiär på sin mörka och fascinerande sci-fi-klassiker ”De 12 apornas armé”. Nu, 20 år senare, kommer en TV-serie som bygger på filmen, men den kommer dessvärre inte att ...
Film
American Sniper_990

Blu-ray-recension

American Sniper

Ringräven Clint Eastwood gör film om ”legendaren” som toppar listan över krypskyttar som dödat flest i amerikanska arméns historia. 1
Film
Penny Dreadful - sesong 2_990

HBO

Penny Dreadful, säsong 2

Andra säsongen av John Logans Penny Dreadful plockar upp tråden från första säsongen och det dröjer inte länge förrän den visar musklerna. Fortsättningen bjuder på mer visuell njutning och fascinerande karaktärer i en spännande historia.
Film
Penny Dreadful - season 1_990

Blu-ray-recension

Penny Dreadful, säsong 1

De trefaldigt oscarsnominerade manusförfattaren och producenten John Logan har skapat en serie som bygger på element från nästan hela skräckhistorien. Det kan låta väl våldsamt, men resultatet är en ren estetisk njutning och en spännande ...
Film
Foxcatcher_990

Blu-ray-recension

Foxcatcher

Bennet Miller befäster sin position med Foxcatcher, som är ett sällsynt vackert och intensivt porträtt av två bröder och deras störda finansiär.
Film
Get on Up_1

Blu-ray-recension

Get on Up

En av tidernas mest inflytelserika artister skildras med massor av kvaliteter både framför och bakom kameran. Ambitionen att förmedla hela historien förstör dessvärre möjligheten att komma in riktigt under skinnet på legenden.
Film
100 Code - sesong 1_1

HBO

100 Code, säsong 1

HBO har släppt en ny serie som rättar in sig i ledet av komplexa deckare från Norden. Tyvärr lyckas inte 100 Code leverera tillräckligt med kvalitet trots en snygg rollista och amerikansk krydda.
Film
Till toppen

Prenumerera på nyhetsbrev

Senaste nyheterna för hemelektronik direkt i din e-post