Cold-in-July_1

Blu-ray-recension

Cold in July

En thriller med ett härligt manus som drar ner huvudpersonen – och publiken – allt djupare ner i klistret, till en värld han varken känner igen eller behärskar.
Film
And-so-it-Goes_1

Blu-ray-recension

Säg aldrig aldrig

Det börjar bli många år sedan det kom en bra film från Rob Reiner (När Harry mötte Sally) men han får det fortfarande att fungera hyfsat. Tyvärr blir den här bleka kopian av Livet från ...
Film
Boyhood_1

Blu-ray-recension

Boyhood

Det visar sig att det lönar sig att ägna mycket tid och ansträngning på att göra ett bra jobb. Richard Linklater har lagt ner tolv år av sitt liv och enorma mängder arbetstimmar på att ...
Film
spring forward 1000

Nyheter

Apple Watch-lansering 9 mars

Vi kommer att rapportera direkt från eventet i Berlin
Inearhörlurar_990

Test av 8 in-ear-hörlurar för mobilen

Kvalitetsproppar för mobilen

Satsa en slant på bra lurar som håller och låter fantastiskt. Dina öron kommer att tacka dig.
Vi testar
John-Wick_1

Blu-ray-recension

John Wick

Mannen som vid ett flertal tillfällen har varit Keanu Reeves stuntman debiterar som regissör med en film som har Reeves i huvudrollen. Det färdiga resultatet är absolut inte intellektuell föda, men i allra högsta grad ...
Film
House-of-Cards_sesong-3_1

Netflix

House of Cards, säsong 3

I två säsonger har Francis Underwood, med sin lojala hustru vid sin sida, kämpat till sig makten i Washington. Nu gäller det ”bara” att hålla fast vid den– och att bevara sin mänsklighet.
Film
The-Equalizer_1

Blu-ray-recension

The Equalizer

Tänk om du bara försöker leva ditt liv i lugn och ro men blir vittne till en tragedi som tvingar dig att ta dig ut ur din ”bubbla” och göra något åt saken?
Film
Starred-Up_1

Blu-ray-recension

Blodsband

Den brittiske regissören David Mackenzie bjuder på ett klassiskt socialrealistiskt drama som behandlar diverse aspekter med rehabilitering av kriminella.
Film
Agent-Carter-sesong-1_12

Netflix

Agent Carter, säsong 1

Produktioner med hjältar från den legendariska Marvel-franchisen är en ihållande tendens i filmbranschen. Den här gången är tanken både originell och lockande, men resultatet är dessvärre inte riktigt i klass med ambitionerna.
Film
Boardwalk-Empire-sesong-5_1

Blu-ray-recension

Boardwalk Empire, säsong 5

Martin Scorseses storsatsning på TV-underhållning har kanske drunknat lite i det enorma utbudet av serier de senaste åren. Ändå är Boardwalk Empire förmodligen något av det bästa som producerats i sin genre. Och den avslutande ...
Film
Fury_1

Blu-ray-recension

Fury

Regissör David Ayer och Brad Pitt serverar en ytterst intensiv och klaustrofobisk krigsfilm som är ett slags stridsvagnsversion av Das Boot.
Film
GOT

Blu-ray-recension

Game of Thrones, säsong 4

Efter slakten på ”The Red Wedding” i tredje säsongen är det mycket som är ouppklarat när den fjärde säsongen av Game of Thrones börjar. Och den lever upp till de stora förväntningarna.
Film
Bosch, sesong 1_1

HBO

Bosch säsong 1

Bosch har blivit en mycket bra TV-serie för alla som älskar traditionella polisserier och Titus Welliver är som gjord för rollen.
Film
Fifty-Shades-of-Grey_1-–-Kopi

Film

Fifty Shades of Grey

Fifty Shades of Gray är tyvärr precis så dålig som vi befarade. Största besvikelsen är dock att den är så otroligt tråkig.
Film
Better-Call-Saul-sesong-1_1-990x505

Netflix

Better Call Saul, säsong 1

Storsuccén Breaking Bad satte en enormt hög standard för det stora utbudet av TV-serier som kommit de senaste åren. Nu har dess skapare, Vince Gilligan, gjort en spin-off som väcker entusiasm.
Film
Gone Girl_1A

Blu-ray-recension

Gone Girl

Succéromanen har framgångsrikt förvandlats till en gedigen thriller, med gott om överraskningar och aha-upplevelser – men en lite väl långsökt handling.
Film
The-Bag-Man_1

Blu-ray-recension

The Bag Man

Lönnmördaren John Cusack har egentligen ett mycket enkelt uppdrag: hämta en väska, köra den 50 mil till ett motell och överlämna den till uppdragsgivaren – men allt går naturligtvis inte enligt planerna.
Film
Black Sails, sesong 2_1B

HBO

Black Sails, säsong 2

Seriekungarna HBO presenterar andra säsongen av detta drama om piratverksamhet på 1700-talet. Producent Michael Bay har för första gången satsat på TV-mediet med tungt artilleri och inspiration från många olika håll, men resultatet är långtifrån ...
Film
Magic-in-the-Moonlight_1

Blu-ray-recension

Magic in the Moonlight

Som en av världens mest produktiva regissörer (han håller på med film nummer 50!) släpper Woody Allen i princip en film om året. Alla kan naturligtvis inte vara mästerverk som Annie Hall eller Match Point.
Film
Teenage-Mutant-Ninja-Turtles-3D_2

Blu-ray-recension

Teenage Mutant Ninja Turtles 3D

Paramount och producent Michael Bay har skrapat ihop en miljard kronor för att blåsa nytt liv i ”Ninja Turtles”. Pengarna är redan intjänade med god marginal, men ett tommare skal än det här är svårt ...
Film
Lucy_1-990x505

Blu-ray-recension

Lucy

Den otroligt aktiva filmskaparen Luc Besson har främst ägnat sig åt att producera filmer de senaste femton åren. Nu har han både skrivit manus och regisserat sin egen lyckade spelfilm för första gången på länge. ...
Film
Into-the-Storm_1

Blu-ray-recension

Into the Storm

ornador härjar med folk, bilar, byggnader och djur i en bitvis underhållande men ack så innehållslös katastroffilm.
Film
Joe_1

Blu-ray-recension

Joe

När det gäller Nicolas Cages filmer är det enda vi har förvånats över det senaste årtiondet att den ena faktiskt har lyckats vara sämre än den andra.
Film
Marco-Polo_1

Netflix

Marco Polo, säsong 1

Dramaserien om den legendariske upptäcktsresaren Marco Polo är en blek och bitvis pinsam historia, fast med viss potential.
Film
Togetherness_2

HBO

Togetherness

Vad gör du om du vaknar upp i slutet av trettioårsåldern och upptäcker att livet inte blev som planerat?
Film
En-trettimeters-reise_6

Blu-ray-recension

100 steg från Bombay till Paris

Hög kvalitet i alla produktionsled borde innebära att allt är tillrättalagt för en bra filmatisering av denna färgstarka roman. Resultatet är dessvärre uppseendeväckande dåligt.
Film
A-Walk-Among-the-Tombstones_1

Blu-ray-recension

A Walk Among the Tombstones

I välkänd stil bär Liam Neeson den här filmen på sina starka axlar, men han kan tyvärr inte påverka berättandet som vacklar fram och tillbaka blandat resultat.
Film
Jersey_990

Blu-ray-recension

Jersey Boys

Eastwood förvandlar Broadway-succémusikalen till film och levererar (som alltid) hög teknisk kvalitet. Men filmen saknar nerv.
Film