(Foto: Tillverkare)

Blu-ray-recension

Mad Max: Fury Road

Det går inte direkt långsamt när George Millers gamla filmserie om landsvägskrigaren Max återföds. Mad Max: Fury Road är en visuell orgasm och en ändlös biljakt som bitvis känns för monoton. 2
Film
(Foto: Tillverkare)

Tävling

Vinn Mission: Impossible filmen

Svara rätt på tre enkla frågor och ha chansen att vinna.
SE_aarets_beste_gadgets

Årets rekommenderade produkter 2015

Årets rekommenderade prylar

2015 satte teknikbranschen fart och nu vimlar det av nya plattformar och produkttyper. Här är en överblick.
(Foto: Tillverkare)

Blu-ray-recension

Cop Car

Ibland kan en begränsad budget vara en välsignelse för en filmproduktion. Jon Watts visar åtminstone att det är fullt möjligt att göra en lyckad thriller utan att ha stora resurser.
Film
(Foto: Tillverkare)

Blu-ray-recension

San Andreas

Dwayne ”The Rock” Johnson visar ännu en gång att han är karl nog att rädda världen, men någon glömde att stoppa in en handling mitt bland alla effekter.
Film
(Foto: Tillverkare)

Netflix

Beasts of No Nation

Ribban läggs högt när Netflix för första gången presenterar en helt egenproducerad film. Beasts of No Nation uppfyller förväntningarna på Cary Fukunagas efterlängtade projekt och sätter en standard för en ny TV-revolution. 1
Film
(Foto: Tillverkare)

HBO Nordic

Fargo, säsong 2

Oron för att arvet från filmklassikern Fargo skulle förstöras av en TV-serie som utspelas i samma miljö kan lugnt stillas. Andra säsongen är underhållning av högsta klass.
Film
(Foto: Tillverkare)

Showtime

Homeland, säsong 5

I femte säsongen av Homeland får vi se en handling som är så dagsaktuell att man skulle kunna tro att avsnittet man just såg skrevs för bara en vecka sedan.
Film
(Foto: Tillverkare)

Netflix

Narcos, säsong 1

Netflix stramar åt sitt grepp om seriepubliken med ett beroendeframkallande epos om knarkkriget. Narcos är ett beundransvärt arbete från strömningsjätten som levererar ett sevärt och historiskt intressant stycke kriminaldrama från verkligheten.
Film
Black or White_990

Blu-ray-recension

Black or White

Vad är det som tvingar fram kravet på vårdnaden om barnbarnet? Är det att farfar är rasist eller bara det faktum att han är en drucken bråkstake?
Film
(Foto: Tillverkare)

Blu-ray-recension

Terminator Genisys

Gamla storheter och ett helt gäng referenser har använts för att reboota serien om de odödliga robotarna, kampen mot artificiell intelligens och domedagen. Men tyvärr har Terminator: Genisys blivit en rörig film med många svaga ...
Film
(Foto: Tillverkare)

Bio

Spectre

James Bond knyter ihop trådarna från de tre senaste Craig-filmerna och gör samtidigt ett dystert porträtt av världens mest berömde man med licens att döda.
Film
The Longest Ride_990

Blu-ray-recension

The Longest Ride

Ännu en otroligt förutsägbar romantisk dröm från Nicholas Sparks, en flickromans som inte ens Clintans son kan rädda.
Film
Annie_990

Blu-ray-recension

Annie

Alla minns väl den bedårande rödtotten som drömde om ”Tomorrow” samtidigt som hon sjöng och dansade bort sorgen över att vara föräldralös. 32 år senare släpps en moderniserad ”remake”.
Film
Child 44_990

Blu-ray-recension

Child44

Child44 har troligen drabbats av kostymdramers ofta trista öde där innehållet får ge vika för formen. Hur kan man annars göra en så svag film trots bra skådespelare, en skicklig regissör och en spännande och ...
Film
Avengers – The Age of Ultron 3D_990

Blu-ray-recension

Age of Ultron 3D

”Alla” superhjältar på ett bräde! Jodå, det blir ont om plats men fungerar faktiskt ganska så bra – tills regissören släpper alla hämningar.
Film
St. Vincent_990

Blu-ray-recension

St. Vincent

Bill Murray gör vad han gör bäst och lyfter Theodore Melfis debutfilm till en nivå som ligger långt över en medelmåttig produktion. St. Vincent överraskar inte men lämnar dig med ett leende på läpparna.
Film
Wild Tales_990

Blu-ray-recension

Wild Tales

Med producenten Pedro Almodovar i ryggen har den argentinska regissören Damian Szifron åstadkommit en av årets bästa filmer. Wild Tales är en sällsamt underhållande och fascinerande film som ger mersmak.
Film
Selma_990

Blu-ray-recension

Selma

Ingen tvekan om att det har funnits ett behov av en film som kan belysa Martin Luther King Jr:s otroliga kamp. Selma är en viktig och stark berättelse men lämnar oss tyvärr med känslan av ...
Film
Fear the Walking Dead - sesong 1_990

HBO Nordic

Fear the Walking Dead, säsong 1

TV-serien The Walking Dead har varit en enorm succé ända sedan den började 2010 och nu i oktober är allt dukat för en sjätte säsong med dreglande zombies. I efterdyningarna av detta kommer det en ...
Film
Jordskott_990

Blu-ray-recension

Jordskott, säsong 1

Sverige har alltid utmärkt sig med bra deckare och Jordskott är ytterligare en välgjord produktion i genren. Ändå är det nästan komiskt hur formelbaserat beräknande den känns, även om den är kryddad med uppfriskande nordisk ...
Film
The Giver_990

Blu-ray-recension

The Giver

Jeff Bridges som både entusiastisk producent och rollinnehavare och duktige Philip Noyce som regissör av en intressant filmatisering borde väl kunna ge ett bra resultat? Tyvärr har The Giver blivit en svag och föga originell ... 1
Film
The Water Diviner_990

Blu-ray-recension

The Water Diviner

En supersnäll man, på gränsen till självutplånande, råkar ut för den mest fruktansvärda familjetragedi och försöker – när det egentligen är för sent – att göra det rätta.
Film
Kill the Messenger_990

Blu-ray-recension

Kill the Messenger

Knarkpengar (indirekt intjänade av den amerikanska staten) används för att finansiera hemliga krig, utan folkets och Kongressens vetskap – och han som avslöjar allt blir lovligt byte!
Film
Show Me a Hero_990

HBO Nordic

Show Me a Hero

Paul Haggis ger oss en mycket realistisk syn på New York-förortens svårigheter med ras- och bostadspolitik i slutet av 1980-talet.
Film
Insurgent_990

Blu-ray-recension

Insurgent

Här är mittenkapitlet i Divergent-serien, en akrobatisk ungdomsaction i en postapokalyptisk värld – och en smått originell knorr.
Film
Chappie_990

Blu-ray-recension

Chappie

Efter två bra spelfilmer var förväntningarna stora på Neill Blomkamps senaste produktion. Tyvärr infriar han inte och vi får hoppas att detta bara var en liten miss innan han tar itu med viktigare projekt. 2
Film
Big Eyes_990

Blu-ray-recension

Big Eyes

Stort skådespeleri och en fascinerande handling lägger grunden för en av de bättre filmerna av Tim Burton på länge. Big Eyes imponerar och är definitivt ett steg i rätt riktning, även om det finns utrymme ...
Film
The Gunman_990

Blu-ray-recension

The Gunman

Gamla synder i utnyttjandet av fattiga människor i u-länder hinner ikapp Sean Penn, och den här gången är motståndet övermäktigt.
Film
Till toppen

Prenumerera på nyhetsbrev

Senaste nyheterna för hemelektronik direkt i din e-post