Chappie_990

Blu-ray-recension

Chappie

Efter två bra spelfilmer var förväntningarna stora på Neill Blomkamps senaste produktion. Tyvärr infriar han inte och vi får hoppas att detta bara var en liten miss innan han tar itu med viktigare projekt.
Film
Big Eyes_990

Blu-ray-recension

Big Eyes

Stort skådespeleri och en fascinerande handling lägger grunden för en av de bättre filmerna av Tim Burton på länge. Big Eyes imponerar och är definitivt ett steg i rätt riktning, även om det finns utrymme ...
Film
The Gunman_990

Blu-ray-recension

The Gunman

Gamla synder i utnyttjandet av fattiga människor i u-länder hinner ikapp Sean Penn, och den här gången är motståndet övermäktigt.
Film
Systemkameror_990

Test av Systemkameror

Bästa systemkamerorna för nybörjare

En kompakt systemkamera är den perfekta kompromissen mellan en kompaktkamera och en spegelreflexkamera.
Vi testar
Resehögtalare_990

Test av 8 trådlösa resehögtalare

Bästa bärbara högtalarna

Trådlösa högtalare som lätt följer med i väskan och bjuder på musikunderhållning även utomhus eller på resan.
Vi testar
The Second Best Exotic Marigold Hotel_990

Blu-ray-recension

Hotell Marigold 2

Uppföljaren till The Best Exotic Marigold Hotel (2011) är ett bra och ärligt försök att fortsätta med enkel och charmig ”feelgood”. Tyvärr känns det för enkelt, inkonsekvent och ytligt.
Film
Focus_990

Blu-ray-recension

Focus

Will Smith visar bröstmusklerna i den här lätta thrillern med en knorr (eller två).
Film
Ex Machina_990

Blu-ray-recension

Ex Machina

Kan en maskin verkligen tänka själv och ha mänskliga känslor? Och hur skulle det i så fall påverka människors inställning till den? Följ med på en fascinerande tanke-tripp!
Film
Eventyret om Askepott_990

Blu-ray-recension

Äventyret om Askungen

Disney har börjat filmatisera sina största animationsframgångar och live-versionen av Askungen är en äventyrsfilm som är en riktig fullträff!
Film
Run All Night_990

Blu-ray-recension

Run All Night

Få aktörer har varit mer aktiva än Liam Neeson när det gäller till actionfilmer de senaste åren. Resultaten har varierat en hel del, men den här gången är både receptet och den färdiga produkt absolut ...
Film
Fast & Furious 7_990

Blu-ray-recension

Fast & Furious 7

När en filmserie når den sjätte uppföljaren skulle du kanske förvänta dig ett deprimerande resultat, följt av en önskan om att det är dags att sätta punkt? Furious 7 går något överraskande mot strömmen och ...
Film
The Theory of Everything_990

Blu-ray-recension

The Theory of Everything

Eddie Redmayne gör sitt livs roll som den berömda vetenskapsmannen Stephen Hawking. Tyvärr är filmatiseringen om hans liv alldeles för ytlig och sockersöt.
Film
Trash_990

Blu-ray-recension

Trash

Korruption och människoförakt på soptipparna utanför miljonstaden Rio de Janeiro utgör ramen i Trash – samtidigt som hela staden ansöker om att få fotbolls-VM och OS.
Film
Familien Bélier_990

Blu-ray-recension

Familjen Bélier

Franska feelgood-filmer brukar gå bra i övriga Europa, så även Familjen Bélier, men den här gången finns det lite grus i maskineriet.
Film
The Brink - sesong 1_990

HBO

The Brink, säsong 1

Med inspiration från en rad olika typer av komedi från film och TV försöker The Brink vara en salig blandning av politisk satir och situationskomik. Resultatet är dessvärre inte speciellt bra.
Film
Masters of Sex, sesong 3_990

HBO Nordic

Masters of Sex, säsong 3

I två säsonger har vi följt Masters och Johnson och deras forskning om den mänskliga sexualiteten. Nu har vi kommit fram till 1965 och det är dags att redovisa resultaten.
Film
Whiplash_990

Blu-ray-recension

Whiplash

Den unge och lovande filmskaparen Damien Chazelle levererar sin andra spelfilm med glans. Whiplash är en föreställning som lämnar oss med euforiska öronsusningar och ren förtjusning.
Film
Ballers_990

HBO

Ballers, säsong 1

HBO presenterar en ny TV-serie, den här gången handlar det om professionella fotbollsspelare i Miami. Dwayne ”The Rock” Johnson trivs fint på spelfältet men Ballers blir aldrig någon stor ”touchdown”.
Film
Inherent Vice_990

Blu-ray-recension

Inherent Vice

Thomas Pynchons excentriska roman ansågs helt omöjlig att överföra till film, men Paul T Anderson har gjort ett konstverk av materialet!
Film
Wild_990

Blu-ray-recension

Wild

Strayeds liv. Utförandet är bra, frågan är bara om historien är tillräckligt stark för att bli en bra filmatisering.
Film
Big Hero_990

Blu-ray-recension

Big Hero 6 3D

Med Big Hero 6 försöker Disney åstadkomma en fusion mellan sin egen sagovärld och superhjältevärlden, och i samma veva skapa en ”fusion” mellan USA och Asien.
Film
blackhat_990

Blu-ray-recension

Blackhat

Michael Mann och gett oss fantastiska, coola och intensiva thrillers som Heat, The Insider och Collateral. Men i Blackhat rör han till det något fruktansvärt för sig själv.
Film
TheInterview_990

Blu-ray-recension

The Interview

Sällan har en film fått så mycket uppmärksamhet som The Interview, med påföljande hackning av Sony som orsakade ramaskri och ledde till diskussioner och yttrandefrihet. Tyvärr är själva filmen en rejäl besvikelse som knappt gör ...
Film
Mortdecai_990

Blu-ray-recension

Mortdecai

David Koepps senaste bidrag till filmhistorien är ett bra exempel på hur dålig man kan göra en film som har Johnny Depp i huvudrollen. Det enda positiva är att det bara kan bli bättre nästa ...
Film
Sense8 - sesong 1_900

Netflix

Sense8, säsong 1

Förväntningarna på den nya Netflix-serien Sense8 har varit lika enorma som syskonen Wachowskis ambitioner. En spännande premiss och global inspelning hjälper emellertid inte när serien känns lite rörig och pretentiös. 1
Film
Unbroken_990

Blu-ray-recension

Unbroken

I Unbroken gör Angelina Jolie om en ovanlig man till en utopisk, och otillgänglig, helgonfigur.
Film
Stretch_990

Blu-ray-recension

Stretch

Patrick Wilson får stryk, och sedan ännu mer stryk, i en komedi som kämpar hårt för att verka viktigare än den egentligen är.
Film
Godspocket_990

Blu-ray-recension

God’s Pocket

I ett av Philadelphias mest slitna arbetarklassområden dör Seymour Hoffmans styvson. Ingen gillade honom, men nu måste (panka) Hoffman ordna begravningen.
Film
Till toppen

Prenumerera på nyhetsbrev

Senaste nyheterna för hemelektronik direkt i din e-post