Følg oss på

Sök efter tester, nyheter och recensioner...

Earthquake SleekWave CP8

Earthquake SleekWave CP8

SleekWave CP8, som också kallas för Couch Potato, är en billig subbas. För bara drygt två tusenlappar får du djupbasen levererad underifrån! Eller rättare sagt: det måste finnas ett visst utrymme mellan soffan och golvet, för subbasen är faktiskt 17,8 cm hög. Vi fick inte in den under soffan i vårt testrum. Vi ställde den bakom i stället, mot soffryggen.
Basen från den här lilla krabaten är faktiskt riktig bra. CP8 ger en fin fyllighet i undertonerna från gitarr, cello, och fiol. Kvinnoröster kan också tjäna på att undertonerna återges väl. Subbasen är ganska så enkel att ställa in, de är inget hokus pokus. Vad vi saknar är kraft. Basen är lite tam när filmen snurrar, särskilt om man gillar att spela högt. Ur den synvinkeln gör den inte högtalarna i Platine Noirée-serien riktig rättvisa. Detta är nog mer en subbas för de som vill ha en snygg musikanläggning än de som vill ha de fräckaste hemmabioupplevelserna.

Läs alla artiklar i 1 månad för 49 kr

Få tillgång till alla plus-artiklar samt hela testarkivet.

ingen bindningstid Vill du beställa tidningen? Klicka här Redan prenumerant?
forfatter
Av

Vis kommentarer

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

 

Kontakt

Publish AS
Billingstadsletta 19 B
1396 Billingstad
Org. Nr 965 237 186
© 2020 Publish AS

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev
© 2021 Publish AS – Ljud & Bild följer Pressombudsmannens etiska regler för press, TV och radio. Som läsare har du bara rätt att använda innehållet på ljudochbild.se för personliga och icke-kommersiella ändamål. Du får ladda ner, länka till och skriva ut innehåll från ljudochbild.se för personliga och icke-kommersiella ändamål under förutsättning att du hänvisar till källan samt respekterar eventuella rättighetshänvisningar och/eller -reservationer. Du får inte använda innehåll, inklusive (men inte begränsat till) ikoner och utmärkelser, för några andra ändamål eller på några andra sätt än vad som uttryckligen tillåts. Obs! Artiklar som ligger utanför plustjänsten är ”friköpta” från betalväggen av tillverkaren/leverantören i fråga.