TESTER GUIDER FILM & TV HÖGTALARE TV HÖRLURAR HI-FI FOTO SMART HEM HEMMABIO DATOR MOBIL GAMING

: Earthquake SleekWave CP8

Earthquake SleekWave CP8

forfatter
Publicerad 2010-12-07 - 20:12

SleekWave CP8, som också kallas för Couch Potato, är en billig subbas. För bara drygt två tusenlappar får du djupbasen levererad underifrån! Eller rättare sagt: det måste finnas ett visst utrymme mellan soffan och golvet, för subbasen är faktiskt 17,8 cm hög. Vi fick inte in den under soffan i vårt testrum. Vi ställde den bakom i stället, mot soffryggen.
Basen från den här lilla krabaten är faktiskt riktig bra. CP8 ger en fin fyllighet i undertonerna från gitarr, cello, och fiol. Kvinnoröster kan också tjäna på att undertonerna återges väl. Subbasen är ganska så enkel att ställa in, de är inget hokus pokus. Vad vi saknar är kraft. Basen är lite tam när filmen snurrar, särskilt om man gillar att spela högt. Ur den synvinkeln gör den inte högtalarna i Platine Noirée-serien riktig rättvisa. Detta är nog mer en subbas för de som vill ha en snygg musikanläggning än de som vill ha de fräckaste hemmabioupplevelserna.

Kommentarer


Välkommen till Ljud & Bilds kommentarsfält. Vi vill gärna veta vad du tycker. Håll dig till temat och var saklig, så slipper vi moderera inlägg. Andra frågor eller synpunkter skickas till Redaktion@ljudochbild.se

Subscribe
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Skotska fynesser i München Fyne Audio visade komplett vintage-stil på highend-mässan i München.
High End 2022: Ny järnhögtalare med spännande element Äntligen kommer en större version av den makalösa Jern-högtalaren. Och den har häftiga element!
Hegel har nya flaggskeppsförstärkare Förstärkarkombinationen H30 och P30 förnyas.
Sådana här högtalare har du knappast sett förut Estelons flaggskepp är sannerligen extremt.
Djupbas du aldrig hört maken till Chansen att du har sett eller hört talas om Kerr är minimal. Det bör du definitivt göra någonting åt.
Audiovectors QR-serie växer med stora QR7 En större och tuffare högtalare för stora rum och alla som älskar bas.
Följ Ljud & Bild
Send this to a friend