Foto & Video Hi-fi Hemmabio Högtalare Hörlurar TV

Nyhet

Samsung The Frame uppdateras med konstverk från ”The Met”

Samsung Art Store utvidgas med kända konstverk från Metropolitan Museum of Art.

Av / 2023-09-16 - 10:05
Samsung The Frame uppdateras med konstverk från ”The Met”

Samsung The Frame är en populär TV-modell här i Norden, kanske främst på grund av sin vardagsrumsvänliga design, men också möjligheten att låta skärmen visa olika bilder när den inte används som TV.

Samsungs Art Store ger tillgång till ett brett urval av olika foton, målningar och digital konst, och nu utökas portföljen med mer konst.

(Foto: Samsung)

Konst från ”The Met”

Ägare till The Frame får nu tillgång till konstverk från Metropolitan Museum of Art i, även känt som The Met. Det anses vara ett av världens största och viktigaste konstmuseer, beläget på Manhattan i New York.

Art Store-samlingen inkluderar bland annat Edgar Degas The Rehearsal of the Ballet Onstage (cirka 1874); Vincent Van Goghs Sunflowers (1887) och Paul Cézannes Still Life with Apples and Pot of Primroses (cirka 1890).

(Foto: Samsung)

Kollektionen finns tillgänglig i Norden från och med idag genom Samsung Art Store, på alla modeller av The Frame. En prenumeration på Art Store kostar 49 SEK/månad.

Dagens modell av The Frame liknar så vitt vi vet LS03B-modellen som vi testade förra året. Den har en så kallad Matte Display – en matt skärmyta som minskar ljusreflektioner. Det ger en kanvasliknande effekt som är lämplig för att visa personliga fotografier och/eller konst. Man kan också välja mellan ett brett urval av olika ramar, samt ett roterande väggfäste.

Läs också Samsung släpper Disney-utgåva av The Frame Med en Disney-signerad ram, 100 unika konstverk och en "Musse Pigg-inspirerad" fjärrkontroll.
Läs också Vi testar den nya 2022-versionen av The Frame Årets version av Samsung The Frame ser ännu mer ut som en tavla tack vare en mattare skärmyta. Och så kan den ställas på högkant!
Läs också The Frame får ny inramning Ett nytt samarbete ger fler anpassningsalternativ till The Frame. Får vi fresta med en guldram?
Audun Hage
(f. 1981): Redaktionschef. Audun anställdes som journalist på Ljud & Bild 2004 och har spelat en aktiv roll i utvecklingen av L&B som tidning och webbplats. Audun är extremt kvalitetsmedveten och känd för sina kräsna öron och skarpa ögon. Som redaktionschef håller han ett öga på allt som journalisterna skriver. Han ansvarar också för Ljud & Bilds TV-tester.

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Ny stor och billig TV från Samsung

Apple TV med tvOS 18 får stöd för 21:9-format

Elgiganten: Nu tar TV-försäljningen fart!

Samsung: Den nya The Frame-modellen är här.

TCL lanserar ny TV-modell med bred målgrupp

Här är TCL C855

Här är TCL:s "The Frame"-konkurrent

Här är Panasonics TV-modeller för 2024

Loewes OLED-TV-apparater är nu "Made in Germany"

Enorm 3D-skärm från LG

Här är Samsungs nya TV-modeller 2024: Fulla av AI-funktioner

TCL:s 163-tums X11H demonstrerad i Kina

Rulla till toppen