Foto & Video Hi-fi Hemmabio Högtalare Hörlurar TV

Nyhet

Samsung och FRAME IT lanserar nya ramar för The Frame

Ett nytt samarbete ger fler anpassningsalternativ till The Frame. Får vi fresta med en guldram?

Av / 2023-06-02 - 10:17
Samsung och FRAME IT lanserar nya ramar för The Frame

Samsung The Frame är en av världens mest populära TV-modeller: tack vare sin smala design, integrerade väggfäste och utbytbara ramar har den också blivit en eftertraktad favorit bland inredningsmedvetna TV-tittare här i Norden. Samsung inleder nu ett samarbete med den svenska ramverkstaden FRAME IT, som gör att The Frame kan anpassas till flera olika hem- och inredningsstilar.

Ramarna från FRAME IT har en tjockare, mer rustik profil. (Foto: Samsung)
Läs också Vi testar den nya 2022-versionen av The Frame Årets version av Samsung The Frame ser ännu mer ut som en tavla tack vare en mattare skärmyta. Och så kan den ställas på högkant!
De nya ramarna finns i vitt, svart, guld och champagne. (Foto: Samsung)

Tjockare, mer rustika ramar

Som en del av samarbetet presenteras nu fyra nya ramar i färgerna vit, svart, guld och champagne. De nya ramarna är inspirerade av FRAME IT:s serier Stockholms och Rom, och är betydligt bredare än originalramarna från Samsung.

Ramarna är gjorda av trä respektive kompositmaterial och har också en mer rustik, klassisk design. Det kan vara praktiskt när du vill anpassa den till din personliga inredningsstil, matcha en tavelvägg eller liknande.

Vi på Samsung sätter alltid människan i fokus när vi designar våra produkter och arbetar för att möta en ökad efterfrågan på teknik som kan skräddarsys efter individuella beteenden, behov, stilar och hem. De nya ramarna till The Frame är ett lysande exempel på när teknik och inredning kan gå hand i hand. Vår förhoppning är att de ska passa fler vardagsrum och bredda möjligheterna att skapa mer personliga hem, säger Henrik Aronsson, Vice President Consumer Electronics på Samsung i Norden.

Pris och tillgänglighet

De nya ramarna passar Samsungs The Frame från modellår 2021 och framåt (LS03A) i skärmstorlekar från 43 till 85 tum.

Samsung berättar att de första ramarna kommer att börja säljas i juni och visas i FRAME IT:s butiker i Stockholm, Göteborg och Uppsala. Ramarna kan även köpas online via FRAME IT:s webbshop. Det rekommenderade priset bör vara 2 499-3 499 kronor, men i skrivande stund finns det en 500 kr rabatt som gäller fram till slutet av juni. En vanlig originalram från Samsung kostar i jämförelse cirka tusenlappen – så det kostar lite för en premiumfinish!

Audun Hage
(f. 1981): Redaktionschef. Audun anställdes som journalist på Ljud & Bild 2004 och har spelat en aktiv roll i utvecklingen av L&B som tidning och webbplats. Audun är extremt kvalitetsmedveten och känd för sina kräsna öron och skarpa ögon. Som redaktionschef håller han ett öga på allt som journalisterna skriver. Han ansvarar också för Ljud & Bilds TV-tester.

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Samsung-TV:n krossades

Ny stor och billig TV från Samsung

Apple TV med tvOS 18 får stöd för 21:9-format

Elgiganten: Nu tar TV-försäljningen fart!

Samsung: Den nya The Frame-modellen är här.

TCL lanserar ny TV-modell med bred målgrupp

Här är TCL C855

Här är TCL:s "The Frame"-konkurrent

Här är Panasonics TV-modeller för 2024

Loewes OLED-TV-apparater är nu "Made in Germany"

Enorm 3D-skärm från LG

Här är Samsungs nya TV-modeller 2024: Fulla av AI-funktioner

Rulla till toppen