Foto & Video Hi-fi Hemmabio Högtalare Hörlurar TV

Nyhet

Samsung hedrar Disney med specialutgåva av The Frame

Med en Disney-signerad ram, 100 unika konstverk och en "Musse Pigg-inspirerad" fjärrkontroll.

Av / 2023-08-24 - 17:48
Samsung hedrar Disney med specialutgåva av The Frame

Samsung Electronics lanserar idag en ny Disney-inspirerad utgåva av sin mest populära TV. Den kallas The Frame-Disney100 Edition och släpps med anledning av Disneys 100-årsjubileum.

Den exklusiva utgåvan är baserad på en 2022/2023-modell av Samsung The Frame LS03B, med 4K-upplösning och QLED-LCD-bildpanel.

“Vi är glada över att kunna erbjuda denna unika utgåva av The Frame för att fira Disneys stora jubileum”, säger Cheolgi Kim, Executive Vice President för Visual Display Business på Samsung Electronics. “Samarbeten som dessa fungerar som ett spännande sätt att lyfta The Frames distinkta funktioner, som utvecklat hur vi använder våra skärmar och konsumerar innehåll. Vi hoppas att denna unika utgåva av The Frame låter fler människor uppleva den underbara tittarupplevelsen som TV:n har att erbjuda.”

Samsung The Frame-Disney100 Edition

TV:n kommer endast att finnas tillgänglig i 65 tum i en begränsad upplaga. Samsung specificerar inte exakt hur många exemplar, men hävdar att det är en begränsad upplaga och att syftet med TV:n är att ”väcka magin till liv genom unik Disney-inspirerad design, tillbehör och konst”.

Foto: Samsung

När TV:n slås på möts tittarna av en ”Samsung x Disney100”-logotyp på skärmen. TV:n levereras med ramar i färgen platinum silver metal med Disney-signatur.

Modellen levereras också med en Solar Cell-fjärrkontroll (uppladdningsbar) i matchande färg: de svarta knapparna är en blinkning till Musse Pigg. Men den mest intressanta finessen är förmodligen det stora bildgalleri som medföljer.

The Frame-Disney100 Edition med en Musse Pigg-inspirerad SolarCell-fjärrkontroll (Foto: Samsung)

Levereras med 100 Disney-konstverk

The Frame-Disney100 Edition levereras nämligen med 100 originalkonstverk från Disney, tillgängliga för nedladdning via Samsung Art Store. Med innehåll från Walt Disney, Pixar, Marvel, Lucasfilm och National Geographic kan Disney-fans njuta av bilder på sina favoritkaraktärer och visa dem som skärmsläckare när TV:n är i standby-läge. Samsung Art Store erbjuder också en rad bildsamlingar från museer som Louvren och Tate, och konstnärer som Monet och Van Gogh.

En av höjdpunkterna med The Frame-Disney100 Edition är den kuraterade Disney-samlingen i Samsung Art Store (Foto: Disney/Pixar)
Läs också Har vi fått nog av Star Wars-spinoffer nu? Disney+ fortsätter pressa Star Wars-citronen.

Pris och tillgänglighet

The Frame-Disney100 Edition finns tillgänglig att beställa via www.samsung.com från och med idag, och priset uppges vara 21 999 kronor (65″).

Läs också Vi testar den nya 2022-versionen av The Frame Årets version av Samsung The Frame ser ännu mer ut som en tavla tack vare en mattare skärmyta. Och så kan den ställas på högkant!
Audun Hage
(f. 1981): Redaktionschef. Audun anställdes som journalist på Ljud & Bild 2004 och har spelat en aktiv roll i utvecklingen av L&B som tidning och webbplats. Audun är extremt kvalitetsmedveten och känd för sina kräsna öron och skarpa ögon. Som redaktionschef håller han ett öga på allt som journalisterna skriver. Han ansvarar också för Ljud & Bilds TV-tester.

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Läs hela artikeln med LB+

Erbjudande

LB+ Total

Full tillgång till allt innehåll på Ljud & Bild och L&B Home

LB+

Full tillgång till allt innehåll på Ljud & Bild

LB+ Home

Full tillgång till allt innehåll på L&B Home

49,- / för 30 dagar
119,- / mån
65,- / mån
Med ett abonnemang får du även:
  • Tillgång till mer än 7500 produkttester!
  • Stora rabatter hos våra samarbetspartner i LB+ Fördelsklubb
  • Nyhetsbrev med senaste nyheterna varje vecka
  • L&B TechCast – en podd med L&B
  • Inaktiverade annonser
Vi har ingen bindningstid, avbryt när du vill.

Loewes OLED-TV-apparater är nu "Made in Germany"

Enorm 3D-skärm från LG

Här är Samsungs nya TV-modeller 2024: Fulla av AI-funktioner

TCL:s 163-tums X11H demonstrerad i Kina

Nu vet vi priserna på årets nya OLED-TV från LG

Här är Sonys nya TV-modeller för 2024

TCL C855 går upp till 98 tum

Här är TCL 115X955 MAX

Nu kan du titta på OLED-TV på flygresan

Mer Philips Hue på Samsung TV

TCL 115X955: Jätte-TV redo för Sverige

Se vad vi hittade hos LG i Tyskland

Ljud & Bild
Rulla till toppen